Публикувано Юли 24, 201510 гд Ако пътя ви пресече черна мишка, след нея черна котка , след нея черно куче, а след него черно внуче, значи дядото е издърпал не ряпа, а кабел с високо напрежение.
Публикувано Юли 26, 201510 гд Шофьор се блъска в крайпътен стълб. Колата е изкривена, но той видимо не е ранен, седи зад волана със стъклен поглед. Пристига катаджия. - Браво, бе, много хубаво! Добре, че си бил с колана! Ето, сега, ти си седиш в колата и нищо ти няма, а приятелката ти се търкаля в канавката с някакъв чл@н в устата. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Юли 26, 201510 гд от matsan
Публикувано Юли 27, 201510 гд Мъж хваща жена си с любовник, вади пушката и хуква да го гони. Патроните свършили, а любовника се спрял и попитал - "И сега какво? Боц с рогата ли?" Направо го бях пейстнал преди Редактирано Юли 27, 201510 гд от iHustle
Публикувано Юли 27, 201510 гд Само не разбрах защо е гонил патроните? Те са свършили любовника или как?
Публикувано Юли 28, 201510 гд Прибира се мъж посред нощ пиян като кирка. Жена му чува шум от падане и надниква в кухнята. Гледа - в тъмното мъжът отворил хладилника и говори на светлината отвътре: - Такси, карай към Слънчев бряг! Безмълвно съпругата си ляга със злорада усмивка. След два часа става до тоалетната, пак надниква и заварва същата картина. - Такси, карай към Слънчев бряг! - продължава да настоява пред хладилника мъжът й. Жената отново безмълвно ляга да си доспи. На сутринта става, влиза в кухнята и гледа ни мъж, ни хладилник! - Егати! - възкликва тя - Кандърдисал го е! Мъж влиза в аптеката и иска презервативи. Продавачката: - Имаме няколко модела. Мога да ви предложа бели, черни и с картинки на Мики Маус... Мъжът си мисли: - "Да взема бели, обаче много тържествено, днес не е никакъв празник, тия с Мики Маус също не ме кефят, много детско изглежда..." - Искам черни. Минало известно време и жена му родила черно бебе. Пораснало детето и започнало да любопитства: - Тате, защо се получава така, ти си бял, мама е бяла, а аз съм черен? - Трай сине, трай и благодари на Господ, защото можеше и да си Мики Маус...
Публикувано Юли 30, 201510 гд Той: Толкова си красива, магнетична... Тя: Да ме ч*каш ли искаш? Той: .... и умна!
Публикувано Юли 30, 201510 гд Учителката в час: - Деца, представете си света на обратно - кучетата мяукат, котките лаят, рибите летят, птиците плуват... Иванчо можеш ли да довършиш изречението? - Да госпожо! А на стената на училището с х*й е написано "тебешир"!
Публикувано Юли 30, 201510 гд Клетви между испански селянки: - Да те рисува Пикасо, мааа! Очите - в устата, ушите - в носа!
Публикувано Юли 31, 201510 гд http://manarche.com/nova-teen-droga-udari-ulicite/?fb_action_ids=10207210786093742&fb_action_types=og.likes Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 1, 201510 гд Пияни рибари през нощта хванали русалка. На сутринта се оказало, че това е сом, и всички много се срамували....
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.