Публикувано Август 19, 201510 гд Колко ти гори колата? -10л/100км - 8 бензин и 2 масло Съдията залага в bet365 Редактирано Август 20, 201510 гд от momchil_g
Публикувано Август 20, 201510 гд Лъче...и аз не съм добре, ама ти си извратен бе батко пп...тия тьотки горе...
Публикувано Август 20, 201510 гд Не че нещо, ама според мен този клип трябва да се премахне. Говоря за клипа на Лъчо, тьотките къртят просто
Публикувано Август 21, 201510 гд Погледнете цените на горивата, сега погледнете мен, сега пак цените на горивата, сега пак мен... Точно така, аз съм на кон!
Публикувано Август 21, 201510 гд От рубриката , тия гласуват наравно с нас ... https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=987483607950179&id=100000656462261&refsrc=http%3A%2F%2Fplus.url.google.com%2Furl&_rdr
Публикувано Август 22, 201510 гд Две деца в детската градина се карат: - Моят татко има стерео уредба! - Мама също има! - А пък татко има кабриолет! - И мама има кабриолет! - А пък татко има пи*ка! - Мама също има! - Е как така, майка ти не може да има пи*ка! - Има, има! В чекмеджето!
Публикувано Август 22, 201510 гд - Пиян си, свиньо мръсна!! - Не съм, бе! - Кажи "демилитаризирана зона"! - Пиян съм... #грандоман
Публикувано Август 23, 201510 гд Пазете се! Тази е много нахална!! Снимката не е обработвана с Photoshop или някакъв друг редактор.
Публикувано Август 24, 201510 гд Извинявам се за лошото качество На предишната страница е с почти същото качество.
Публикувано Август 25, 201510 гд - Тате, тате... Това пластелин ли е? Идва бащата, гледа детето нещо мачка в ръчичка. Помачкал и той, помирисал го, даже го пробвал на вкус. Рязко го изплюл и с погнуса казал: - Това е някакво говно бре сине... - То и аз това се чудех. От къде ли ще имам пластелин в дупето... Мъж се прибира от работа и вижда пред апартамента чужди мъжки обувки, някъде около 49-ти номер. Преценил той, че мъжа у тях е бая голям и отишъл при комшията разтреперан. Споделил той мъката, черпил го съседа 2-3 ракии, но станало късно и нашия трабвало да си ходи. Видял, че големите обувки са все още пред вратата и решил да дръпне една цигара пред блока. Излиза той и гледа на неговата тераса стои... един грамаден бабанко и пуши. Нашия подвежда разговор: - Пушиме, а? - Ми, пушиме ... - Еба ли я??? - Ми ебах я ... - А мъжа й ако си дойде?! - И него ще го еба!!! - Е, нема да си дойде!!! Редактирано Август 25, 201510 гд от eek
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.