Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Вицове, смешки и куриози.

Featured Replies

Публикувано

В дискотека пиян се прави, че стреля с лък по жените.

Една му се усмихва и го пита:

- Видях, че ме застреля, ти Купидон ли си? Стреляш със стрелите на любовта?

А той й вика:

-Не, аз съм Леголас. Убивам орки!

"Ангела Меркел и eвропейски комисари, предвождани от Юнкер, отишли в индиански резерват в САЩ, за да поговорят с вожда за бъдещето на Европа.

Индианецът изгледал бледоликите, попушил мълчаливо и мъдро казал:

- Обърнете особено внимание на нелегалните имигранти ... Защото ние навремето подценихме този въпрос ....."

• Отговори 9.3k
  • Прегледа 1.8m
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Казвам се Елена Иванова и стоя в чакалнята на стоматолога. По едно време виждам цялото имe на зъболекаря си и се сещам за високо, красиво момче със същото име, по което бях залитнала в гимназията. Чуд

• В тази връзка: Новата мисис България е толкова грозна, че: - Като се е родила, докторът изревал първи.. - Майка й я е вземала на работа, само и само да не я целува за довиждане... - при вида и

• Стар руски кларинетист разказва на приятел: Едно време бяхме страшен оркестър и свирихме навсякъде. През 48 година свирихме на руския цар! Той много ни хареса и нареди да ни напълнят инструментите с

Добавени снимки

Публикувано

Краднато от hardwarebg.com :

В магазина:

- Каква крушка да ви предложа:Енергоспестяваща за 10 лева или финансово спестяваща за 1 лев?

С жена ми снощи достигнахме изключителна сексуална съвместимост!! И двамата едновременно ни болеше глава

"Където има ябълка - няма слива." - тайландска поговорка.

От северозапада:

Едно време беше лесно...Целунем ли се и сме гаджета...Сега се сцепваме от мандръсане и пак не е ясно какви сме![

Български абсурд: Месечният доход на един катаджия е по-малък от дневния му![

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Проверяващ на бургаския пазар:

- Имате ли документи за тази риба?

- А какво ви трябва? Смъртен акт лиииии?!

Двама братя. Преди 9-ти единият бил член на "Бранник", другият - на "РМС". Естествено, не поддържат връзка помежду си, но се срещат случайно някъде чак 70-те... Бившият "Бранник" - охранен, излъскан, ухилен; бившият "Ремсист" - офрашкан, съсипан, унил. "Ремсиста" пита (реторично) брат си: "Защо стана така бе, Брат ми?", а другия отговаря: "Много ясно! В твоето досие пише - "Има брат - фашист", а в моето - "Има брат - комунист

Публикувано

"Казват, че животът е сложен,... Обачееее, къде е сложен, кой го сложи, и на кого? Не става ясно!!!"

Публикувано

pcvd700.gif

Новата българска ПВО в условия на криза!

Публикувано

За жалост казаното е истина, ама си е повод да се посмеем:

Публикувано

11181708_10204918063051779_7052246808833069433_n.jpg?oh=5958b3dfef133077709385b0b893aca0&oe=56702EC8

:blink:

Публикувано

Редактирано от chayanne

Публикувано

11986338_10156247368135556_4227645495682993529_n.jpg?oh=a32c36ff854930ae3925aa8b3cfbf9e2&oe=565F23B5

701442095503.jpg521442095615.jpg

Публикувано

Тъжно е колко неграмотна стана нацията ни...

Публикувано

Че тя от 6-7 десетилетия си е неграмотна! Просто в днешно време е много по-лесно да го разбереш ;)

https://www.facebook.com/prinzmarcus/videos/10153986846509179/?__mref=message_bubble

Публикувано

Медицинска сестра бута легло с пациент по коридора - целият обезобразен. Разминава се с колежка, която пита:

- Това ли е боксьора, който го блъснал моторист?

- Не, това е моториста…

- Как се запозна с жена си?

- Ми седях си на бара, случайно срещнахме погледи и тя ми каза "ти ще бъдеш мой"

- А ти, ти какво направи?

- Много пуша, след 2 пресечки ме догони.

Публикувано

Върхът на пиянството по сръбски:

Прегръщаш душа и го молиш да спре да плаче :tooth:

11181708_10204918063051779_7052246808833069433_n.jpg?oh=5958b3dfef133077709385b0b893aca0&oe=56702EC8

:blink:

Чопли ме от няколко дни: а, обяснете на тъпия, кое е смешното? Ако става дума за "ul" - ясно, ама подозирам, че на друго се хилите.

Публикувано

Ами то едното е свързано с другото. Или трябва да е bratia (например) или трябва да е st.

Сега е нещо като табелите по магистралата Diavolska River и други такива простотии.

Публикувано

Имената като " Diavolska river " са така написани, защото не трябва да се превежда буквално името на река, област или друго. В случая с улицата, за мен е редно да не бъде съкратено, а да бъде изписано " Buxton Brothers str. ". ul. е шантаво съкращение, което никой чужденец няма да разбере, ама това е решение на някой учил английски в някой ускорен курс за три месеца и ползва Bros, защото му изглежда супер като гледа началото на филмите на Уорнър ;)

Публикувано

20april.jpg

untitled1(3).jpg

54112d69a2d46.jpg

Примерите са произволни, а разликите и сам ги виждаш.

Отговора също го знаеш.

Публикувано

Уилям Юарт Гладстон (на английски: William Ewart Gladstone) не виждам драма с последната снимка ..другите просто къртят ;) Особено Баучър.

Публикувано

Санде, зачудих се, защото видях в нета коментари за изписването на името Бъкстон. Иначе "Брос." не е просто моден полъх, а си е масова практика на съкращаване. Макар, че за име на улица е малко...

Иначе, Баучър ми разби мечтите :tooth:

Публикувано

Е и на 20ти е много скандално.Интересно ще ми е мнението на някой англоговорящ за 20-ti какво може да си помисли

Публикувано

Twen-ti. Малко ми напомня на 1 кадър, който бях заснел по БТВ новините - "14-ет".

10835338_10155094850460160_4920979602510549856_o.jpg

Публикувано

Както наскоро четох-"Ясно е че медиите в България нямат образователна функция,но поне да нямат и контраобразователна"

Публикувано

И аз редовно чета във форума за "моята айфон 5-та"(и 6-та също), ама... :afraid:

12036692_484816588310232_7993466257395610668_n.jpg?oh=77cab729124999d91a1d71733bfe8f79&oe=569D1FFA

Публикувано

Саше, не е виц, двама братя. Единия за съжаление почина ( хирург, който ме е оперирал 88г.) негови са думите през 90-те години.

Варили ракия и единия задрямал. След известно време, другия го побутва и казва: "Бате, ставай, че взе да ми надделява"

Публикувано
samsung-iphone-5-promo.jpeg
Публикувано

- Ей, маце, искаш ли як с*кс?

- Не.

- Значи аз съм твоя човек!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.