Публикувано Септември 19, 201510 гд Бой между пернишки педали: млатенето е вместо със стандартни, с алуминиеви винкели.
Публикувано Септември 19, 201510 гд На гости съм в Разлог и ми зададоха следния въпрос: Телефона ми с копчета ли е или е на жулеш А на БанскалиИте като им паднела батерията и викали - Мале, изжулиш го!
Публикувано Септември 20, 201510 гд Срещат се двама приятели. Единият пита: - Какво ще правиш в събота? - Ще ходим със сина в парка, да пускаме хвърчило-дракон, да лети! А ти? - И аз имам подобна програма - ще изпращам тъщата на аерогарата! Веско искаше да изненада приятно тъщата, като и подари палто. Лошото беше, че тя се събуди точно когато я мереше с рулетката !!!
Публикувано Септември 21, 201510 гд Тази година Октоберфест няма да има, тъй като бирата и всякакъв алкохол е в противоречие с религията на повечето хора в Мюнхен. А от догодина се преименува на Октоберфес...
Публикувано Септември 22, 201510 гд Да очакваме скоро значи и у нас забрани от сорта на "колене на прасета и изобщо ядене на свинско", "алкохолна цензура", "жените да не им се виждат косите"... и т.н.
Публикувано Септември 23, 201510 гд Сирийски бежанец от Алжир се сбил със сирийски бежанец от Гана, понеже сирийски бежанец от Афганистан продал опиум на сирийски бежанец от Мали, а сирийски бежанец от Габон успял да открадне дрогата и парите и избягал. Оказало се, че сирийският бежанец от Алжир и сирийският бежанец от Габон са братя и са сирийски бежанци от Мароко.
Публикувано Септември 24, 201510 гд http://prikachi.com/...lt='' /> Само после да не продава мъжа и оцветени в червено винкели Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 25, 201510 гд Умрял изпълнителният директор на Мтел. Попаднал естествено в ада, но като на голям човек му предложили да си избере как ще се мъчи. Гледа той на всяка врата картинка с вида мъчение. На една - грешниците ги варят в казана, на втората ги дерат живи, на третата им забиват карфици в задника. Мислил, мислил и избрал третата. Влиза, веднага го слагат в стойка "Г" и един як дявол започва да му забива ей такива големи пирони в задника. Директорът започнал да крещи: - На вратата беше нарисувано друго... А деволът спокойно му обяснил: - Да, ама там е без ДДС и при подписване на двугодишен договор! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 28, 201510 гд Една баба дава на някакво детенце лешници и му казва: -Вземи моето дете тия лешници, че баба няма зъби и не може да ги дъвчи. Детето ги взело, изяло ги казало: -Мерси бабо, много бяха вкусни. А от къде ги взе? -От Toffifee...
Публикувано Септември 29, 201510 гд Един селянин гледал зайци, а съседът му имал злобно куче. Един ден първият се хвали на комшията: - Ей, ако знаеш само какъв заек си купих! Шампион! Красавец! След няколко дена другия излиза на двора и какво да види - кучето му захапало заека за врата... Заекът цял в кръв и кал, мъртъв... Ами сега? Огледал се човекът, видял че комшията го няма, измил заека, прескочил оградата и го подхвърлил в зайчарника. Прибрал се и зачакал. По някое време съседът се прибрал и - право в зайчарника, да си нагледа добитъка. Излиза от там блед като платно, тича при съседа и заеква: - Д-д-д-д-ай ед-д-д-на ракия. - Защо, какво става? - Вчера най-хубавия ми заек умря и го зарових, а сега се е върнал в зайчарника.
Публикувано Септември 30, 201510 гд Обикновенна майна(Common mayna) Допълнението на английски кърти Малко черен: - Много ясно, че ще я опъна! Като дойдох на работа тя беше легнала на масата напълно гола! Какво очакваше да направя? - Аутопсия бе, Иване! Аутопсия!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.