Публикувано Септември 30, 201510 гд Ето този наистина не е добре! Съсипал 9 iPhone 6s, за да напише гневно послание на бившата... http://www.odditycentral.com/news/guy-allegedly-scratches-nine-new-iphone-6s-to-get-back-at-ex-who-left-him-for-an-iphone-6.html Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 30, 201510 гд -Защо служителите в държавната администрация не правят секс през работно време? -Защото няма с кого, всички са роднини !
Публикувано Октомври 1, 201510 гд Монахиня се "консултира" в изповедалнята: - Отче, а грях ли е да правя френска любов? - Това е най-големия грях на света, дъще!!! Говоря ти и за двете възможни опции. Ако глътнеш е канибализъм, ако изплюеш - аборт.
Публикувано Октомври 2, 201510 гд Седи си Абдула, клекнал в Берлин, и плюе на земята през дупка в зъбите си. Изведнъж една фея се появява и казва: - Аз съм либералната фея Меркел! Долетях да ти изпълня три желания! - Вижте, имам дупка в устата си! Искам да ме излекувате и да имам всички зъби! Преди Абдула да изрече тези думи,излезе веднага закона за безплатно лечение и протезиране за социални чужденци, а на устата му блесна белоснежна холивудска усмивка. - Липсват ми четирите съпруги и петнадесет деца, както и родителите, братята и сестрите, родителите, братята и сестрите на жена ми! Иска ми се да живея в луксозна вила, както и да имам много пари! Веднага Абдула се оказа в красива вила! На масата - текстът на закона за събиране на семейството за социални чужденци и банкови разпечатки с информация за получените ползи. Къщата е напълно обзаведена и оборудвана с електроуреди, в съответствие с Закона за подпомагане при покупката на мебели и домакински уреди за социални чужденци. Щастливият Абдула не знаеше какво да иска повече,и той попита: - Искам да бъда истински немец. Не само по гражданството. Аз искам да бъда синеок блондин, и името ми да е Fritz Schulz! Преди да успее да довърши изречението си, всичко изчезна и той се озова сам отново седнал и плюещ на земята през дупки в зъбите. - Какво се е случило? - Той попита феята. - Не ви е срам, г-н Schulz, да просите от държавата! Вие трябва да се грижите за себе си! Идете и си търсете работа!
Публикувано Октомври 3, 201510 гд Попитали радио Ереван: - Какво е, когато играят Челси и Милан? - Това е, когато двама милиардери гледат как играят двадесет и двама милионери.
Публикувано Октомври 3, 201510 гд Разговор между приятели: -Какво мислиш за бежанците? -Човек, тия направо минаха всякакви граници!
Публикувано Октомври 4, 201510 гд Към края на мандата си едно правителство рекло на народа си: – Вече живеем по-добре! Народът помислил малко, пък отвърнал: – Блазе ви!
Публикувано Октомври 4, 201510 гд Гинеколог и зъболекар решават да си разменят професиите за един ден. Влиза зъболекарят при пациентката на гинеколога, която лежала готова за преглед, навел се и по навик казал: - Кажете "Ааааа"! Жената сепната стиска крака и изплашено казва на доктора: - Малее, докторе, не я учете да говори, че ще разкаже всичко на мъжа ми!
Публикувано Октомври 5, 201510 гд И да го обявиш за откраднат после ;-) Иначе не се учудвам, аз също продавам един хемороид, както им вика Алекс и получавам такива безумни предложения, че се чудя въобще тия хора имат ли акъл, числата познават ли ги.., Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 5, 201510 гд Такива съобщения съм получавал в OLX... Продавам кейс с клавиатура за iPad Air и съответно на снимките го има таблета. За 200 лв. искаха да ми купуват iPad Air 2...
Публикувано Октомври 5, 201510 гд За съобщенията в OLX, книга мога да напиша. За съжаление, жанра ще е "Ужаси".
Публикувано Октомври 6, 201510 гд Жена звъни на мъжа си: - Скъпи, спря ми компютъра! - Едно голямо копче отпред, натисна ли го? - Натисках го... Нищо!?! - Щепселът включен ли е в контакта? - Чакай да взема фенерчето да проверя! - Защо ти е фенерче? - Ами нямаме ток! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 8, 201510 гд Седели си четири сперматозоида в топките на човека и се заприказвали. Единият казал: - Мечтая си да стана доктор. - Аз пък си мечтая да стана инженер. - казал втория. - Аз искам да стана адвокат. - казал третия. Четвъртият ги слушал, слушал, пък казал: - Мечтайте си! Дъртият онанист ей сега ще ни измори... Седели баба и дядо пред телевизора една вечер. По едно време бабата казала: - Дай вместо да гледаме тоя глупав филм, да правиме секс! Дядото нямал нищо против, съблекли се, ама на дядото не му става и не му става. Работата била пред разтурване, но той се сетил и се обадил на приятел, който се хвалил, че се справя още. Приятелят му казал: - И на мене не ми става, ама сложа два молива и вържа с конец да стои прав и всичко е ОК. Последвал дядото препоръката, скочил на бабата и работата ... взела че потръгнала. Седят си вътре яйчниците, гледат и не вярват на очите си. Единият казал: - Е всичко бях виждал: и големи, и малки, и дебели, и тънки, и криви, и прави, ама мъртвец на носилка не бях виждал!!! Редактирано Октомври 8, 201510 гд от ayl
Публикувано Октомври 9, 201510 гд - Тате, а аз как съм се появил? - Общо взето аптеката беше затворена.... Безотказен метод за повръщане - пъхаш два пръста в гърлото и два в гъза. Ако не подейства - сменяш ръцете. - Oбичам те! - Kолко? - Kолкото и да си проста. Катаджия спира шофьор и започва да го измъчва: – Риванолът в аптечката ви е изветрял, имате умряла муха във фара, тоя триъгълник защо свети в зелено, а не в червено... Шофьорът го поглежда: – Господин полицай, вие женен ли сте? – Да, женен съм... – Ми, що тогава се държите като омъжен? Млада, поетична дама публикува статус: - За някого ти си целият свят! Коментар от застаряващ простак: - За глистите, например!
Публикувано Октомври 12, 201510 гд ТИР-аджия кръстосвал пътищата от два месеца и не се бил прибирал у дома. Един ден спрял до публичен дом. Отишъл директно при Мадам, дал ѝ 500 лева и ѝ казал: - Искам най-грозната жена и един гаден сандвич! Мадам била доста объркана: - Но, господине, за тази сума можете да бъдете с най-красивото ни момиче и да се нахраните обилно! ТИР-аджията отвърнал: - Слушай, мацо. Не ми се прави секс, мъчно ми е за вкъщи..
Публикувано Октомври 12, 201510 гд Влиза тя в колата и ми вика: - Много мирише тука!! - Ми 150 коня,ти кво искаш?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.