Публикувано Януари 24, 201610 гд Меркел на гости на Обама в щатите и Обама и се надува: -Виж са, Анхела, това табло с шарени бутони! Като натисна жълтия - Азия я няма. Като натисна черния - Африка я няма. Като натисна белия - Европа я няма. В този момент Меркел го прекъсва: - А бе тя и баба ми ми се хвалеше - виж какво златно гърне(цУкало) имам, а имам и много хубаво сребърно, имам и уникално бронзово, ама като дойдоха руснаците тя се насра в гащите!
Публикувано Януари 24, 201610 гд Това не е виц! http://www.vesti.bg/bulgaria/minus-28-gradusa-v-sevlievo-stud-skovava-ciala-bylgariia-6048898
Публикувано Януари 26, 201610 гд Последната мисъл на всеки българин непосредствено преди да вземе изключително важно решение е "Бе ебал съм го!".
Публикувано Януари 28, 201610 гд - Е? У вас или у нас? - Господине, защо решихте, че съм съгласна? - Г-жо, нека си го кажем: коя друга 35-годишна жена ще дойде на изложба на карбуратори?
Публикувано Януари 30, 201610 гд Еееее този е класик Това е някво best of като гледам. Иначе всеки който няма хал хабер от ток може да научи доста интересни неща от него, а и да се посмее като го тресне тока , като му гръмне кондензатора и ей такива други Като сложи език да види има ли напрежение ми е любим Редактирано Януари 30, 201610 гд от kawabiker
Публикувано Февруари 1, 201610 гд В селското читалище щяло да има театрална постановка за хан Крум. Събрали се ентусиасти, репетирали, но ден преди премиерата главният актьор се разболял. Тръгнали да търсят заместник, но никой не се навивал за един ден да научи ролята. Накрая се съгласил само Асан от маалата. Идва премиерата, залата на читалището се пръска от народ. Постановката върви... по едно време идва вестоносец и вика: - Гъсти облаци са се свили над родината, ювиги хане! ... И Асан запецнал! Нищо не помни, изчервил се. Вестоносецът разбрал каква е работата и повторил: - Гъсти облаци са се свили над родината, ювиги хане! ... Асан позеленял от зор, но нищо не му идва на ум. Вестоносецът настоява: - Гъсти облаци са се свили над родината, ювиги хане! Асан накрая: - Голям дъжд ша на пере!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.