Публикувано Февруари 12, 201610 гд ПаляЧОВци Сигурно са поверили разработката на сайта на 14-годишния племенник на изпълнителния директор и после са го фактурирали за 10 000лв. към фирма...
Публикувано Февруари 12, 201610 гд @gosta а кой е казал, че са монети? Не знам на колко години си, но преди доста години имаше купюри по 1 лев...демек хартиена банкнота! До колкото знам "пачка" се нарича и свитъка, в който се сортират различните монети, с различен номинал в БНБ.
Публикувано Февруари 12, 201610 гд Всъщност банкнотата от 1 лев , не е в обръщение от 01.01.2016 ! Редактирано Февруари 12, 201610 гд от kawabiker
Публикувано Февруари 12, 201610 гд На достатъчно съм, за да ги помня. До скоро банкнотата беше в обръщение, въпреки , че малко хора знаеха и се ползваха само монетите. Темата е за забавление не се напрягай. Kawabiker ме е изпреварил Редактирано Февруари 12, 201610 гд от gosta
Публикувано Февруари 15, 201610 гд За Валери Божинов и малките котета в Wikipedia Редактирано Февруари 15, 201610 гд от sharenia
Публикувано Февруари 16, 201610 гд - Гледах новия концерт на Лейди Гага! - Книгата е по-хубава! - Коя книга? - Която и да е!
Публикувано Февруари 16, 201610 гд Това добре, а евро цървули има ли? Че при нас има доста напоследък.
Публикувано Февруари 17, 201610 гд От един форум... Цитат(Хасан @ 16/05/2014, 16:46) Другата седмица с жена ми имаме празник! Мисля да я изненадам приятно и й подаря прахосмукачка робот. Бихте ли ми препоръчали някоя до 1000 лева? Дайте мнението си за тези уреди. Купи и и една телена гъба за търкане на загорели тави.Ноо са яки,снощи,под звездите,валеше дъжд,на сондата захапал прожектор между зъбите,-четри тави,два тигана,и три тенджери,чинии,чаши,вилици и черпаци не ги броя.Без телена гъба бих изнемогнал.Обаче два дена ги кисна,учил съм физика на твърдото тяло аз,-твърдо ли е едно тяло,-накисни го да шупне ! Цитат(Хасан @ 16/05/2014, 18:45) ... имам много мебели. Ти така ли им викаш на метнатите по средата на стаята чорапи?! Редактирано Февруари 17, 201610 гд от chayanne
Публикувано Февруари 18, 201610 гд Пуякът разговарял с бика: - Как ми се иска да полетя и да кацна на това дърво - въздишал той - но не ми достига енергия за да махам толкова силно с крила. - Защо не клъвнеш малко от фекалиите ми - предложил бикът - те са силно енергийни и хранителни. Пуякът сенадвесил над една от неговите купчинкии не след дълго открил, че бикът е прав - вече имал енергия и успял да достигне най-долният клон на дървото. На следващият ден, след като си похапнал още от чудодейната смес, той кацнал на по-горният клон. Най-сетне, няколко дни по-късно, пуякът гордо се перчил и вдигал врява от върха на дървото. Не след дълго бил забелязан от фермера, който го свалил с един изстрел на пушката си. Бизнес поука: Лайняните номера могат да ви изведат на върха, но не и да ви помогнат да се задържите там. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Февруари 18, 201610 гд от rad97
Публикувано Февруари 20, 201610 гд Изглежда да си синоптик е също толкова рисковано, колкото и да си военен кореспондент в близкия изток. ______________________________________________________________________________________ Прибирам се в къщи и жена ми вика:- Завържи ме и прави каквото искаш…Завързах я и отидох за риба.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 21, 201610 гд Да загубиш телефон "Самсунг" е невъзможно. Той винаги е включен в контакта. デシスラブ
Публикувано Февруари 22, 201610 гд Принцът целуна спящата красавица. Тя отвори очи, усмихна се пленително и изведнъж скочи: - Трябва веднага да си сменя профилната снимка! - Ми то .... Такова .... Докато спеше, аз ти промених и статуса - смутолеви принцът.
Публикувано Февруари 23, 201610 гд – И с какво се занимавате в тази ваша организация "Общество борещо се за обединяване на живата природа?" – Пием като свине, цвилим като коне...
Публикувано Февруари 24, 201610 гд Тъй като не ползвам лостчето за мигачи, някой може ли да ми прати примерна схема, как от него мога да управлявам стереоуредбата в колата?
Публикувано Февруари 24, 201610 гд Говорят си двама доктори: - Чу ли, че Иванов са го уволнили? - Какво е направил? - Спал е с пациентка. - Жалко, добър ветеринар беше... Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.