Публикувано Ноември 6, 20178 гд преди 5 минути, DreamcatcheR написа: Това е новата мода, носете я тая снимка следващия път при фризьора! За съжаление както на дисплея не показва процента на батерията, така и прическата няма да показва процента на умствения багаж зад челото.
Публикувано Ноември 6, 20178 гд На дисплея показва, само че в контрол центъра. [emoji6] Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Публикувано Ноември 7, 20178 гд преди 7 часа, algor написа: За съжаление както на дисплея не показва процента на батерията, така и прическата няма да показва процента на умствения багаж зад челото. Къф багаш бе бате, я си имам смартфон, не ми требе я да съм смарт, он знае сичко оти си има Сири!
Публикувано Ноември 7, 20178 гд Скреаншот от реклама е. [emoji23][emoji23][emoji23]Sent from my iPhone using Tapatalk Да видим цялата реклама
Публикувано Ноември 7, 20178 гд Точно тази е. Рекламата ми е смешна. Аз Самсунг не мога да ги разбера - като се знаят какви а***и дупета са, по добре си траи. Добре че Апъл не им се връзват(до сега) иначе модела на Самсунг дето се взривява е идеален за ответна реклама. [emoji23][emoji23][emoji23] Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 9, 20178 гд Баща ми каза, че ако още кисна във фейса вместо да си науча ще ми навре главата в клавиатурата шитпрауекрогр8гоп66гпюътип шамджзщ...
Публикувано Ноември 14, 20178 гд Непростимо е да хвърлиш 3 бона на измамници... вместо да ги дадеш на внука за айфон.
Публикувано Ноември 14, 20178 гд Разбираш колко си грозен, когато си пъхнеш новия iPhone X в задния джоб и той се отключи. ------------------ Когато имаш деца, започваш отново да питаш родителите си дали можеш да излезеш вечер!!!
Публикувано Ноември 20, 20178 гд Един изтерзан от дупките по улиците, калпаво направените тротоари и др. неуредици гражданин отишъл в общината, почукал на вратата и попитал: – Извинете, трябва ли ви кмет? – Не. След това мъжът отново почукал и попитал: - Извинете, все пак не ви ли трябва кмет? – Не. - Добре де, за какво го държите тогава?
Публикувано Ноември 28, 20178 гд Психиатър към пациент: - Виждам, че лечението ви отбелязва голям напредък! - Какъв напредък, бе, докторе? До вчера бях Наполеон, сега съм никой!Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
Публикувано Ноември 28, 20178 гд - Мамо, лампичките на елхата горят. - Не се казва "горят", а "светят". - Мамо, вече и пердето светна.Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.