Публикувано Март 26, 20197 гд Къде ще се прави следващата листа за Евро изборите на партия ГЕРБ? - Как къде? На събрание на входа!
Публикувано Април 1, 20197 гд Те голите и клипове са тъпи, а какво остава за тези, в които трябва да има мисъл. Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Публикувано Април 1, 20197 гд Редно е да се докладва тази Мис на ютуб! Може и да спасят бъдещите поколения
Публикувано Април 2, 20197 гд Ние и се смеем, но тя си е купила същия този айфон, с наша помощ, гледайки идиотските и изпълнения в YouTube ?
Публикувано Април 11, 20197 гд За разлика, от телескопите на NASA, камерата на HUAWEI P30 се е справила по-добре, при снимането на Черна дупка ?
Публикувано Април 11, 20196 гд Ако КАТ ви тестват за наркотици и пробата е положителна -казвате,че сте яли цаца в Шабла...
Публикувано Април 15, 20196 гд Писмо до Радка "Радке, веки си купихме парламент [emoji1787]- обширен и пространствен, покрит с лъскав паркет. Купихме си и самопръскачка за переля и паужините. Като дадем свинете, дето ги гуим за Родопа ще си купим кола "Орел" или "Семка". Май ще бъде "Семка", понеже "Орело" не го бива. Купихме си нафтена печка, ладилник и на детето лакардион. Пък на балкона си имаме леандре и фекус. Куфнята цялата е обезпечена с финансови плочки. Да видиш какви сервизи имаме, какво удобничество. Имаме един сервиз, в който си изхождаме всички нужди. И в най-големия студ си влазям, хич не ме е еня, сядам си удобническата и даже понякога си прочитам писанията, или си навивам кълбетата за чергите. Ама то не е като на село, дето одифме зад плевника в оня ми ти студ, да ти замръзне задника. Еле порцелановата му чиния, иде ти да вземеш лъжицата та да сърбаш от нея. Думам на Гатя да си гупиме путьойли за ола, та га седне чиляк, задника му да потъне на меко, га че е седнал някому на пъпа. Пък той ми дума "Умно кажеш Миче, ама това ке стане по-нататък, защото сега имаме финансово разстройство и не сме възможни". Ела ми Раде на гости, арабийската ша та посрещнем. Ша си облека писуара на гюлевите цвекя, па той е дълъг ча до питети и съ влачи пу земята. Раде, га ме търсиш, Марийка нема да ме търсиш, Мери ша ма търсиш – тъй ми е пиздонима на обръщението, знаят ма из цялата маалъ и в квартала. Из града си създавам публичност..."[emoji1787][emoji23][emoji2957] Твоя верна Мери
Публикувано Май 5, 20196 гд Програма на пернишките дискотеки: Понеделник: Латинопарти - бой с ножове; Вторник: БГ парти - стрелба с пистолети; Сряда: Lady's Night - масово сбиване заради жена; Четвъртък: Ретро парти - бой със столове и бутилки; Петък: Детско парти - млатене сред децата; Събота: Рейв парти: стрелба с картечница; Неделя: Метъл парти - бой с боксове и винкели!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.