Публикувано Март 30, 20215 гд Холандска легенда. Живял един крал, той има дъщеря, която нито веднъж не се била разсмивала. И кралят обещал половината кралство на този, който успее да я разсмее. Идва в двореца един странен мъж с вързоп на гърба и казва:- Лесно мога да я разсмея и не ми трябва даже половината кралство. Вие само легализирайте това, с което ще я разсмея.Sent from my iPhone Ⅻ [emoji769] using Tapatalk
Публикувано Април 2, 20215 гд Демек "Иди сюда...нахуй"? Хиля се от пет минути и не спирам, баси. Езици, к'во да ги прай'ш?
Публикувано Април 6, 20215 гд С тия маски не знам дали ще се предпазим, ама като напече и направим тен, ще заприличаме на панди.Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Публикувано Април 19, 20214 гд Ако обичаш някой истински пусни го да си тръгне, ако се върне значи и другите не са го искали.. ..Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 12, 20214 гд Ако обичаш някого - пусни го да си отиде... Ако мразиш някого - пусни го и него... Общо взето - разкарай ги всички.[emoji23][emoji23][emoji23]Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 4, 20214 гд Модерен мъж се прибира късно в тях:- Алекса, запали осветлението! - Аз съм Сири, коя е Алекса? - Добре, Сири, запали осветлението! - Викни си Алекса да ти го запали!
Публикувано Юни 25, 20214 гд Северозапада, рано сабалем баба вика на внуците: - Айде, ялате пустиняци, напрайла съм мекици, има и ракия..Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 25, 20214 гд Вчера правих тест за коронавирус. - И кой беше най-трудният въпрос? - Абе ти тъп ли си бе!? - Верно ли? И ти какво отговори?
Публикувано Юни 26, 20214 гд Как да обясня на един чужденец, че „дреме ми“ и „не ми дреме“ е едно и също?
Публикувано Юни 27, 20214 гд В поликлиниката отвориха кабинет за тези, които само искат нещо да попитат.
Публикувано Юни 27, 20214 гд Някои шофьори,само с една маневра,успяват да превърнат майка си в обект на желание.
Публикувано Юли 11, 20214 гд - Кой е най-тъжният човек на света?!- Катаджията... Който наблюдава Формула 1.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 19, 20214 гд Идеята на Тръмп да вдигне стена по границата с Мексико е гениална! Ето, китайците от 2000 години имат стена и нямат проблеми с мексиканските имигранти.[emoji23][emoji23][emoji23]Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.