Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Вицове, смешки и куриози.

Featured Replies

Публикувано

В едно село, след поредната суха година, настанала голяма немотия. Всяка вечер, мъжете в кръчмата коментирали тежкото си финансово състояние. Веднъж, насред поредните такива разговори, се изправил един от селяните и решително заявил - ще ставам пират. Речено - сторено. Още на другата сутрин заминал. След има-няма година, вратата на кръчмата се отворила с трясък и на прага застанал нашия пират, ама съвсем като истински - дървен крак, кука на ръката и превръзка на мястото на едното око. Веднага всички го наобиколили, за да чуят за преживелиците му.

- Как остана без крак? - питат го.

- Ами веднъж, попаднахме на един английски военен кораб и при обстрела, гюле отнесе единия ми крак.

- А какво се случи с ръката?

- Ръката загубих при дуел с капитана на един испански военен кораб.

- бре, бре, бре! - клатели разбиращо глави смаяните селяни.

- А окото?! Как го загуби?

-Окото ли? Ами... една муха ми кацна на носа и още не бях свикнал с куката...

Редактирано от chayanne

• Отговори 9.3k
  • Прегледа 1.8m
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Казвам се Елена Иванова и стоя в чакалнята на стоматолога. По едно време виждам цялото имe на зъболекаря си и се сещам за високо, красиво момче със същото име, по което бях залитнала в гимназията. Чуд

• В тази връзка: Новата мисис България е толкова грозна, че: - Като се е родила, докторът изревал първи.. - Майка й я е вземала на работа, само и само да не я целува за довиждане... - при вида и

• Стар руски кларинетист разказва на приятел: Едно време бяхме страшен оркестър и свирихме навсякъде. През 48 година свирихме на руския цар! Той много ни хареса и нареди да ни напълнят инструментите с

Добавени снимки

Публикувано

Един човек отишъл в цветарски магазин и вижда една ваза, обърната с отвора надолу. Той попитал цветарката:

- К'ва е тази ваза без отвор, бе?

Продавачката му казала:

- Господине, вазата е обърната с отвора надолу.

Той я обърнал и казва:

- Малеее, ма те и дъно нямат! :mrgreen:

======================================================================================

Мъж отива на лекар и казва:

- Докторе, едната ми топка е желязна, а другата дървена. Какво да правя?

- А, вие имате ли деца?

- Да, две, Терминатора е на три години, а Буратино скоро тръгва на училище

http://vbox7.com/play:dbf10003

Редактирано от alxx

Публикувано

Раздува, грънци!

Тройката трудно понася седемнайски :)

Раздува ги бате да ама е ходил в Перник май! А това дали ги понася трудно се съмнявам в думите ти, защото още утре ще ти покажа дали не ги понася. :rolleyes:

И по темата:

b_8127.jpglucky_rotate.gif Един си карал БМВто и изведнъж гледа в огледалото-полицейска кола с включени светлини зад него. Казал си:Аз съм с БМВ, тоя няма да ме хване. . . и натиснал газта. Да, ама и ченгето не отстъпвало. По едно време нашия човек си помислил:абе я да взема да спра, че куките така и така ще ме спрат, да не стане по-лошо. . . и спрял. Полицая приближил.–Такааа!Я да видим сега. . . Днес е петък, имах тежък ден, края на седмицата е и не ми се пишат разни актове и фишове. . . Ако ми дадеш някакво оригинално обяснение за превишената си скорост, ама такова, че да не съм го чувал, ще те пусна!Шофьорът помислил и казал:-Преди седмица жена ми избяга с полицай, и сега си помислих, че ме гони да ми я върне.

-Ок, весел уйкенд!

Публикувано
  • Автор
Публикувано

Някаква пародия на True Romance, оригиналната сцена май беше с едно порше и този с "брашното" беше Bronson Pinchot :)

Публикувано

Публикувано
Публикувано

Как се е***т със Стиви :)

steeve.jpg

Публикувано

ohmy.gif

Публикувано

Сървър :angry:

90eaaead659e9544.jpg

Публикувано

Защо iPad никога няма да замести вестника :)

http://www.youtube.com/watch?v=YfFfqMR6uK0

Публикувано

Най-глупавият вратар на света (видео) :rolleyes:

http://www.sportal.bg/news.php?news=258607

Публикувано

:)

Публикувано

Тренировъчния център на "тюлените" в Коронадо, Калифорния.

Сградата наподобява свастика, а сградите до нея наподобяват самолети който се канят да бомбандират сградата-свастика :)

http://bit.ly/d4RfX3

http://bit.ly/cxPrAY

Публикувано

С гаджето правихме секс вчера, когато изведнъж спрях по средата на всичко и застанах ужасно неподвижен. Тя ме попита какво правя. Казах й, че съм научил този трик от интернет- нарича се "Buffering"

Публикувано
FUKITOL-sml.jpg
Публикувано
  • Автор

Публикувано
Публикувано
  • Автор
Публикувано
"The best engine in the world is the vagina. It can be started with one finger. It is self-lubricating. It takes any size piston. And it changes its own oil every four weeks. It is only a pity that the management system is so fucking temperamental."/Austrian gynecologist Dr.Hermann Otto Kloepneckler/

или трябваше да го сложа в темата за бегачките :biggrin:

Публикувано
43a1dcd50378b698.jpg
Публикувано

Бог създал първо мъжа и си казъл: "Той е красив". После създал жената и си казал: "Ее, к'во пък, тя ще се гримира!"....... :naughty3:

Публикувано

post-226-082485300 1284827763_thumb.jpgpost-226-026023900 1284827738_thumb.jpgpost-226-073258600 1284827717_thumb.jpg

:naughty3:

Публикувано

От vicove.com:

Как човек може да разбере, че някой има iPad?

Ние сами си казваме без да ни питат :rolleyes:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.