Публикувано Октомври 5, 201015 гд Баща се кара: - Не ме интересува, че си вече на 16 години. С този грим и с тази минипола няма да отидеш на купон. Разбра ли ме, Илия?
Публикувано Октомври 10, 201015 гд След като прочел Кама Сутра, Стоичков вече подканя неприятните нему хора да вървят в пещерата на божествения лотус на леля им!
Публикувано Октомври 13, 201015 гд Два бандита се возят в мерцедес. По едно време гледат на едно кръстовище нещастен Запорожец. Решили да се изгаврят със собственика, засилили се и го блъснали в предницата. Собственика на Запорожеца слязъл, извадил една картечница от багажника, насочил я към тях и ги накарал да слязат. - Сега единият да чука другия на капака на Мерцедеса! - заповядал той. Пътуват след това бандитите и в колата цари тягостно мълчание. След известно време единият се обръща към другия и казва. - Е, сега вече не сме само мафиози! Сега сме едно семейство!
Публикувано Октомври 14, 201015 гд В коридора на лудницата двама пациенти се бият с дъски по главите. Минава лекарят и ги пита: - Кво правите бе, откачихте ли? - Ами на война сме и се бием. - А не ви ли болят главите? - Аа, няма проблем, ние сме в танкове...
Публикувано Октомври 16, 201015 гд Тая реклама, да не е "оптимизирана" за българските затвори? Двама евреи - баща и син, в газовата камера. Синът се е покачил на раменете на бащата, евентуално да оцелее... Синът: -Тате, газът се покачва! Бащата: - Купувай сине, купувай! Двама евреи на бойното поле, единият - смъртно ранен: - Застреляй ме, да не се мъча! - Хммм, малко са ми патроните. - Ами, да ти продам!? Грузинец се дави в езеро и крещи: - Помогите! Минаващ арменец пита: - К'ъв си ти бе? - Грузинец. - Ахаааа, имал си време да се научиш да викаш на руски, а не си имал време да се научиш да плуваш.
Публикувано Октомври 18, 201015 гд Много, ама много грубо: Cлeд ceкc дeвойкa гaли момчeто по топкитe, рaзглeждa ги, рaдвa им ce и въздишa... - Зa кaкво cи миcлиш cкъпa? - Cпомням cи моитe кaкви бяхa.
Публикувано Октомври 21, 201015 гд Защото ракията стои ........ http://www.youtube.com/watch?v=48ZHFpvmAdU
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.