Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Вицове, смешки и куриози.

Featured Replies

Публикувано

Забрави да споменеш че ще те притесни PK в регистрационния номер :tooth:

• Отговори 9.3k
  • Прегледа 1.8m
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Казвам се Елена Иванова и стоя в чакалнята на стоматолога. По едно време виждам цялото имe на зъболекаря си и се сещам за високо, красиво момче със същото име, по което бях залитнала в гимназията. Чуд

• В тази връзка: Новата мисис България е толкова грозна, че: - Като се е родила, докторът изревал първи.. - Майка й я е вземала на работа, само и само да не я целува за довиждане... - при вида и

• Стар руски кларинетист разказва на приятел: Едно време бяхме страшен оркестър и свирихме навсякъде. През 48 година свирихме на руския цар! Той много ни хареса и нареди да ни напълнят инструментите с

Добавени снимки

Публикувано

Заекът, вълкът и хамстерът ще правят театрална група. Вълкът казал:

- Трябва да имаме артистични имена. Аз съм вълк и моето ще бъде Вуйо.

Заекът казал:

- Аз съм заек и моето ще бъде Зуйо.

Хамстерът се позамислил и казал:

- А аз няма да участвам.

Публикувано

Циганин влиза във ветеринарна аптека;

-Имате ли прахче против бълхи?

-А вие какво имате - куче или котка?

- Бълхи имам, ма...

Бойко Борисов и Цветан Цветанов отишли на сафари в Африка. Преди да се приберат, Цв. Цв. получил информация, че се готви атентат срещу тях по пътя на връщане. Затова двамата с Бойко останали в Африка, а в самолета качили един чернокож и една маймуна.

На летището в София Цецка Цачева посрещнала самолета. Като видяла от самолета да слизат човекът и маймуната, тя се обърнала към чернокожия:

- Божичкооо, г-н Борисов, колко сте почернял. Ако не беше Цветан Цветанов, нямаше да ви позная!

На този свят има три мъже, които са готови да те подкрепят в труден момент: това са Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!

Публикувано

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2722137

Ето много хубав виц... За съжаление истина отново..

Публикувано

post-137-0-44565200-1321224299_thumb.jpg

post-137-0-72807100-1321224322_thumb.jpg

post-137-0-13674600-1321224342_thumb.jpg

Публикувано
4_175688_460s_1.jpg
Публикувано

Язък за готиното Субару, аз си дадох Бавареца на една мацка и после падна задната броня:)

Публикувано

Само истинските софиянци могат да си позволят, да си затискат киселото зеле в мазето с жълто паве.

Публикувано

22627376.jpg

23069413646668526511711.jpg

weqwe.jpg

Редактирано от mi4openev

Публикувано

На гарата в *един град, който в оригиналния виц е Русе, но нека го заменим с Пловдив, Добрич или нещо такова* момче изпраща гаджето си.

Момичето влиза във влака и гледа по земята бели и червени рози и се провиква от купето:

-Мило, чирвенити рози от теби ли са?

-ДА! И белити са!

-Много, ама влака тръгва.

-----------------

Ако още някой не разбира вица - нека го каже на глас и ще разбере какво е искал да каже автора...

Публикувано

Що пък, можи и Варна да бъди:)

Публикувано

Едни ямболий яли и пили .

-Ко яли ?

-Пили

-Ко пили?

-Пили на грил

П.П. Оригинално е друг град, ама Ямбол ми се гледа най-неутрален за да няма сърдити :biggrin:

Публикувано

Язък за готиното Субару, аз си дадох Бавареца на една мацка и после падна задната броня :smile:

Аз няма да казвам какво се случи на колата ми като я дадох на перничанин за няколко часа.. :p

Публикувано

Аааа, ти нИдей тЪй Гога, тя А-класата си не дава!

А е и под закрила :tooth: .... че и мо'е да се срещнете с algor на по винкел :p

gorgrior: Винкелите отдавна съм ги заровил, бат Пешо. Приемам срещи само на маса (за мъже).

Публикувано

Студентска квартира. Двама студенти живеят в мизерия, безпаричие и глад. На единия му хрумва гениална идея.

- Брато да си вземем да гледаме едно прасе.

- Къде ше го сложим, бе брат?

- Ми на терасата.

- Абе много мръсно бе.

- Нищо брато, то ше свикне.

Публикувано

Сексът беше толкова добър,че дори съседите запалиха по цигара...

Публикувано

Прибирала се една жена към къщи късно вечерта. Изведнъж забелязала мъж с широко разперени ръце, който вървял право към нея. Тя набързо преценила  ситуацията "Тоя явно има намерение да ме изнасили! Ами я аз да взема да му се отдам доброволно, та поне от обир да се отърва." Събрала смелост жената, разперила и тя ръце и се втурнала към мъжа. Чул се трясък от счупено стъкло и човекът се развикал:

- Скапани к***и! Вече трето стъкло ми чупят!

Публикувано

Picture 056.jpg

Picture 057.jpg

Picture 059.jpg

7e35bffd-63a5-4e85-b9f7-defefb3507fb.jpg

cba0a3c1-7c40-4fdd-88c9-612a3d1ea657.jpg

fba8b5db-b243-4396-93d2-13e9374f52bc.jpg

Публикувано

50933_thumb.jpg

Корабостроителният завод сключил договор с Асан и бригадата му за боядисването на един кораб. Изтекъл срокът и в уречения час Асан се появява в счетоводството да си иска хонорара.

- К’ъв хонорар, бе - казват му, - вие сте боядисали само едната страна!

- Ми да - вика Асан, - сичко е, както си по договор.

- Е как по договор, бе?!

- Ми ето го договора - цитирал Асан: "От една страна - бригадата на Асан, от друга страна - корабостроителният завод... :tooth:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Пешеходец случайно става свидетел на катастрофа. Автомобил изхвърча покрай него и започва да се преобръща, търкаля се, удря се в едно дърво, после в няколко стълба, обръща се по таван, премята се, пада в корито на река и най-накрая спира. Уплашен, пешеходецът дотичва до остатъците от колата и с разтреперено сърце започва да разбутва ламарината. Изведнъж от смачкания автомобил се показва мъж, изпълзява, изправя се и започва да си оправя дрехите, клатейки се безобразно.

- Господине, добре ли сте? Ама вие да не сте пиян!!! - шашва се пешеходецът.

- Шът, брато! Така кат` ме гле`аш, на каскадьор ли ти приличам?!

:drunk:

Публикувано

Малко змийче пита майка си.

- Мамо аз отровна змия ли съм?

- Не, що?

-Ам щот си прехапах езика?

--------------------------------------------------

Малък молец и майка му си седят в гардероба. Малкия към майка си.

- Мамо, хайде на вън да летим.

- Не може сега , мойто дете. Опасно е. Навън има хора.

- Ха, аз вчера кат летях също имаше и даже ми ръкопляскаха.

Публикувано

:tooth:

Публикувано

Нова година е като при секса - в началото дълго се готвиш, харчиш пари, толкова се стараеш и всичко това за няколко минути удоволствие!!!

Попитали радио Ереван:

-Кое е по-добре-да имаш красива жена, която ти изневерява или грозна ,ама само твоя?

-А ти какво предпочиташ-да ядеш торта с приятели или лайно сам.

Американците измислят супер сейф и организират конкурс с награден фонд от 1 000 000 долара за този, който го отвори. Пробват се крадци от цял свят, пускат най-добрите от затворите, но никой не може да го отвори. На последния ден пристига Бай Ганьо, влиза в стаята със сейфа и…

На сутринта заглавие във вестника: “Българинът Бай Ганьо успя да отвори сейфа с неизвестния до сегa инструмент ‘теслъ’ и с вълшебните думи ‘е те сеа ти е*ах мамата!’”.

Седят си Шерлок Холмс и д-р Уотсън в един бар и пийват уиски. След малко в бара влиза млада жена и сяда в едно отдалечено сепаре. Холмс казва:

- Драги Уотсън, хващам се на бас за 100 лири, че младата дама, която влезе току-що, не носи бельо.

Уотсън обаче не вярва, става, отива при госпожицата и след малко се връща изумен.

- Как познахте, Холмс?

- Елементарно, Уотсън - усмихнал се Холмз - По обувките й имаше пърхут...

Публикувано

Из "Наръчник на младия готвач":

Вземете от хладилника 10 яйца, оставете седемте здрави на масата, сега изтрийте пода и следващия път бъдете по-внимателни.

Вземете голяма купа разбийте в ръба й яйцата и изсипете тяхното съдържание в купата.

Изчистете масата и столовете от жълтъците, бъдете внимателни.

И така, имаме 5 жълтъка в купата.

Сега вземете миксер, сложете му накрайниците за бъркане и разбийте жълтъците. Нищо, пробвайте пак да поставите накрайниците....Сега разбивайте.

Измийте си лицето, шията, ръцете и гърба, махнете жълтъка от ушите.

И тъй сега имаме в купата 2 разбити жълтъка, колкото и са ни необходими за пая.

Сега облепете стените и прозорците на кухнята с вестници, покрийте мебелите с някакви стари тъкани...

Време е да добавим брашното. Сипете в чаша 200 грама, изсипете чашата в купата при жълтъците, останалите 800 грама внимателно съберете и върнете в пакета.

След като се убедите, че стените и прозорците са наистина добре облепени, започнете разбиването на сместа.

Вземете душ.

Вземете 4 големи ябълки и остър нож. Предварително изтичайте до аптеката за йод, пластир и бинт.

Време е да пристъпим към чистенето на ябълките. Обработете палеца с йод и го бинтовайте. Нарежете ябълките на кубчета и помнете, че са ни необходими 2 ябълки, така че в процеса на приготвянето може да изядете само половината. Обработете с йод показалеца и средния пръст и ги бинтовайте.

Единствената останала и вече нарязана на ленти ябълка прибавете в купата. Останалите ги съберете от земята и ги изхвърлете.

Разбъркайте отново с миксера, измийте хладилника от капките, защото ако засъхнат, се мие трудно.

Сега изсипете готовата смес в леко намазана с олио тава и я сложете във фурната.

Почакайте час и ако няма видими промени, включете фурната.

Като се събудите не звънете в пожарната, а отворете прозорците и фурната.

След всичко преживяно идете в близката кръчма.

Публикувано

Мъж влиза в спалнята където е жена му, водейки една овца и и вика.

- Тва е прасето с което правех секс всеки път когато теб те болеше главата.

Тя:

- Абе не виждаш ли , че тва е овца?

Той:

- А ти не виждаш ли , че говоря на овцата.........

Публикувано

:D Крилати мъдрости:

Българският любовник е като българския революционер-в началото много речи, много приповдигната подготовка за въстание, но като избухне въстанието единствения неподготвен е той!

Когато един мъж нищо не може да направи с чужда жена, обичайното оправдание е: "Защото обичам жена си...".

- Каква е разликата между държавна власт в България и организирана престъпност?

- Едната е организирана.

Въпреки съпротивата на Гърция, Европейският съюз ще й нанесе мащабна помощ.

И за десерт – здравословен съвет из народната медицина: ;)

Рецепта против задържане на течности в организма

Eдна чаена лъжичка листенца от рози, 2-3 бр.карамфил и една щипка кориандър се изсипват в 0, 5 литра вряща вода. Настойката трябва да престои 30 минути. През това време изпивате осем бири, след което настойката се излива в тоалетната чиния - за свежест.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.