Публикувано Ноември 7, 201015 гд Прибрали се седемте джуджета вечерта и започнали: - Кой ми е ял от супичката? - Кой ми е нахапал хлебчето? - Кой ми е пипал лъжичката? И т.н. Седмото погледнало в креватчето си и казало: - Абе я гасете лампата да лягаме, пък утре ще се разправяме.
Публикувано Ноември 7, 201015 гд Питат радио Ереван: -Как, при полов акт, мъжът да накара жената да вика в продължение на два часа От радиото отговарят: -Като си избърше оная работа в пердето... Въпрос към радио Ереван: -Може ли в България да избухне гражданска воѝна. -Невъзможно,казало радиото-в България всички са селяни...
Публикувано Ноември 9, 201015 гд абе не е най-голямата шега, защото се оказа че наистина се продава. Обаче ме разсмя, като го видях и затова го пускам тук! http://www.shophex.com/
Публикувано Ноември 10, 201015 гд Математика за двама: Умен мъж + Умна жена = РомантикаУмен мъж + Глупава жена = Авантюра Глупав мъж + Умна жена = Брак Глупав мъж + Глупава жена = Бременност Аритметика в офиса: Умен шеф + Умен служител = ПечалбаУмен шеф + Глупав служител = Печалба само за шефа Глупав шеф + Умен служител = Повишение Глупав шеф + Глупав служител = Извънреден труд
Публикувано Ноември 11, 201015 гд Това може да случи само в България и само в Пазарджик: 11.11.2010 22:04 За 30 минути млад мъж отряза ухото на баща си, открадна автомобил, блъсна други два, опита да запали кошара, уби агне, посегна с брадва срещу човек, покатери се гол на електрически стълб и падна, покосен от тока. Тарантиновски екшън шашна Пазарджик
Публикувано Ноември 12, 201015 гд Едно дете пита баща си : - Тате аз от къде съм дошъл? Баща му отговаря : - Един щъркел те донесе! Детето казва : - Абе тате такава хубава жена си имаш що ходиш щъркелите да чукаш!
Публикувано Ноември 16, 201015 гд Двама пияници си говорили. - Абе знаеш ли какво е "светлинна скорост"? Другия пияница отговорил : - Знам! "Светлинна скорост" е това да извадиш бутилка студена бира от хладилника, без да светне лампичката.
Публикувано Ноември 16, 201015 гд Дъщеричка на митничар получила за домашно,да напише разказ за бедно семеиство. Разказът започвал така: -Живяло някога едно бедно семеѝство. Прислугата им била още по-бедна. Наѝ беден бил техният шофъор....
Публикувано Ноември 18, 201015 гд Мъж и жена се прибират с каруцата от полето. Жената казала на мъжа си: -Кажи ми ,че ме обичаш. -Обичам та ма,разсеяно казал мъжът. -Моля те,кажи ми го пак-настояла жената. -Обичам та,обичам та,казал пак мъжа. -Искам пак да ми го кажеш-простенала тя. Мъжът се ядосал и се обърнал към нея: -Мама ти стара,стани от краставицата....
Публикувано Ноември 18, 201015 гд Една мутра умира и неговите приятели написали на надгробната му плочаследният текст: - Тук едно голямо сърце и две смели ръце спряха да бият. Завинаги! -------------------------------------------------------------------------- Между две мухи: - Хората са много тъпи! Харчат луди пари за тавани, по които изобщо не ходят!
Публикувано Ноември 19, 201015 гд Момченце се прибира вкъщи след първия учебен ден. - Научи ли нещо? - пита гомайка му. - Да, но не е достатъчно. Искат утре пак да отида.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.