Публикувано Януари 20, 201214 гд А, няма проблем... Който трябва се предупреждава и ако трябва се наказва, но целта ни не е това. Многократно в темата, най-учтиво беше молено да не се постват нецензурни снимки и текстове, но нямаше ефект. Сигурен съм, че няма смисъл да ти обеснявам. Тази тема щеше да бъде отворена утре, ти просто изпревари събитията
Публикувано Януари 20, 201214 гд Един "отворен" тинейджър си купува презерватив: - Ще вечерям в дома на приятелката ми - оправдава се пред аптекаря - и никога не се знае, току виж... След пет минути отново се връща в аптеката и иска още един презерватив: - Сетих се, че сестра и ще бъде там... а е много красива! Може нещо с мене... мисля, че е по-добре да съм запасен! Връща се след малко: ... - Знаете ли, че ще е по-хубаво да взема още един. Чух, че майка й харесвала млади момчета и Не се знае...знае ли се. На вечерята у приятелката край масата се събрало цялото семейство, момчето дума не обелва. Момичето: - Ама, кифличке! Ти дума не продума! Не знаех, че си толкова срамежлив! - Аз пък не знаех, че баща ти е аптекар! .......... Редактирано Януари 21, 201214 гд от Sladichuk®
Публикувано Януари 21, 201214 гд Календар: 12.12.2012 г. -идва края на света 12.12.2013 г.- Бойко Борисов държи реч по случай 1 година от края на света.
Публикувано Януари 21, 201214 гд Циганската Червена шапчица влязла в къщата на баба си и попитала: -Бабо ма, защо ти е толкова гладка кожата? -Ми щот' съм само на 16 години, бабиното! ------------------------------------------------------------------ BMW 7-ца спира на червен светофар и изведнъж се чува силен трясък отзад. Oт колата излизат 4 дебеловрати по метър и сто и гледат – в BMW-то се е натресла една колица на около четвърт век, а от нея излиза едно дребно старче. - Ей дядка, к'во щe пра'им сега знаеш ли? - Чакайте бе момчета, ето ви телефона на сина ми, звъннете му той всичко ще оправи. - К'ъв е синът ти, бе? - Той е главен...такова...аха – главен дресьор на делфините. Обадили се мутрите и докато чакат изведнъж се появяват два Хамъра. От тях изскочили едни с черни чорапи на главите ...и става едно мазало – не е за гледане. Един от тия с чорапите се приближава до старчето и му казва: - А бе, тате колко пъти ти казвам, че съм главен треньор на тю-ле-ни-те, а не главен дресьор на делфините.
Публикувано Януари 21, 201214 гд algor това ми напомня на мулти-функционалния ми несесер от 4-5 клас iGadget
Публикувано Януари 21, 201214 гд http://invisibleshie...CFYZJ3godPAJxHw Погледнете iOS-a на четворката. Най-лошият монтаж, който може да съществува! Редактирано Януари 21, 201214 гд от asen4o0
Публикувано Януари 21, 201214 гд Пътен полицай в малък град спрял шофьор за превишена скорост. - Но, господин полицай, мога да ви обясня... - започнал шофьорът. - Спестете си оправданията - прекъснало го ченгето. - Ще почакате в затвора, докато се върне началникът. - Но, господин полицай... - Млъквайте - озъбило се ченгето. - Отивате в затвора. Началникът ще се заеме с вас, когато се върне. След няколко часа полицаят отишъл при арестанта. - Имате късмет, че днес се жени дъщерята на началника. Когато се върне, той ще е в добро настроение. - Не разчитайте на това - отвърнал арестантът. - Аз съм младоженецът
Публикувано Януари 22, 201214 гд Съдията пита: - Защо ударихте жена си с чук по главата? Подсъдимият: - Всеки сам кове щастието си, господин съдия. Японците направили секс робот. Решили да му изпробват качествата на практика, с три жени – французойка, испанка и българка. Влезнала първа французойката. Минали двадесет минути, излязла и казала: - Няма език! Влезнала испанката. Минали десетина минути и излезнала: - Няма страст! Влезнала българката. Минал час, час и половина, роботът излезнал и тръгнал да бяга. Показала се българката и сърдито викнала: - Нямаш батерии, а можеш да бягаш! Кат спира тир за проверка..,на полицая му прави впечатление,че в кабината има маймунка и пита.. -Защо возиш таз маймуна с теб ?? -Амии..старши,дълги пътувания..далеч от дома…-научил съм я да ми прави свирки…та по-лесно да ми минава времето ! -Брейй…да не лъжеш..я покажи !! ….Шофьора завъртял един шамар на маймунката зад врата и наистина тя започнала да му прави свирка. -А стига бе…-изумил се полицая-,я пак я накарай. -….Пляс пак един шамар зад врата и маймуната пак започнала..-свършил шофьра и пита полицая..- -Старши ,искаш ли и ти да пробваш ?? -Добре…ама ако може не ме удряй толкова силно зад врата….
Публикувано Януари 22, 201214 гд На кораба храната била на привършване, и се събрали капитана и готвача да решат какво да правят. Готвача казал: - Имаме малко ориз, можем да заколим папагала и да ядем пиле с ориз. Папагала дочул разговора и казал: - А що не дойдете да ми направите една чи*ия и да ядете млеко с ориз?!?!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.