Публикувано Ноември 20, 201015 гд Докторе, след операцията ще мога ли да свиря на цигулка? - Ще можете, защо не? - Браво на вас, докторе! Досега не можех.
Публикувано Ноември 20, 201015 гд Във влака пиѝнал пътник не може да си намери купето,след посещение на вагон-ресторанта: -Помня само,че точно под прозореца имаше езеро...
Публикувано Ноември 21, 201015 гд Австралия.Безкраѝно поле,засято с коноп.Един наркоман се промъква,почва да бере и си мисли: Ще задигна една торба,ще я изсуша,и съм уреден за цяла година. Изведнъж обаче забелязва в далечината полицеѝска кола. Ами сега. Гледа наблизо-стадо кенгура. Веднага се съблякъл,смесил се с кангурата и започнал да подскача заедно с тях. По едно време съседното кенгуру го бутнало с лакът и му изсъскало: -Свали си чорапите бе,ще издадеш цялото стадо... Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига ами и остава. Ако шефът ви е хубав човек. -Значи е време да намалите тревата
Публикувано Ноември 21, 201015 гд Трейлер на Angry Birds. http://www.youtube.com/watch?v=s9FftNwQCrc&feature=player_embedded
Публикувано Ноември 21, 201015 гд Мъж пита шофьора на автобуса: - Извинете, вчера да сте намерили в автобусаедна дамаджана с ракия? - Не, но намерихме, този, който я е намерил! -------------------- Момченце получава за рождения си ден подарък папагал. След един месец бащата минава покрай клетката на папагала и е засипан от псувни и обиди. Вечерта се събира семейният съвет, става бащата и казва: - Петърчо, папагалът псува като хамалин. Доколкото знам само ти се занимаваш с него. Как успя да го научиш на такива неща? Петърчо подсмръкнал, навел поглед и смирено отговорил: - Не съм виновен аз! Той пръв ме нарече педераст! ---------------------
Публикувано Ноември 22, 201015 гд е това, ако не е смешка : източник : http://www.novmak.com/apple-iphone
Публикувано Ноември 22, 201015 гд Ето как би изглеждал форума ни, ако беше медицински*: Новобранец: Пичове, имам проблем - дойде пациент, едното око работи, другото не - какво да правя! Спешно!!! Хирург (ветеран във форума): А-а-а-а!! Едното око не работи, ебати ташака!! Скалпел (ветеран в сайта): Мамка му, писна ми от леваци! Админ (администратор): Новобранец, четете правилата на форума, използвайте търсачката. Първо предупреждение. Доктор_Лектор (постоянно присъствие): Добре де, стига го дърляхте, не виждате ли човека има проблем. Гост1: Новобранец, а ти какво искаш? Формулирай си въпроса по-правилно. Новобранец: Гост1, аз искам да виждат и двете очи. Можеш ли да ми подскажеш как да го направя? Гост1: А-а-а-а, да виждат и двете очи - не знам тогава. Аз специализирам иглотерапия. Новобранец: Админ, аз ползвах търсачката но нищо не намерих. Някой да ми помогне, пациента лежи на масата, аз му отворих единия бял дроб - не помага!! Хирург (ветеран във форума) : А-а-а-а!!! Отворил му белия дроб, сега ще се попикам!!! Гост2: Новобранец, а очния нерв провери ли? Медбрат (опитен): Новобранец, кое око не работи - лявото или дясното? Админ (администратор): В правилата на форума е написано че тук е забранено да се задават въпроси за симетрични органи. Освен това по какви думи търси? С думичката "око"? А трябваше с "бинокуларус окулярус". Ето - [подбор от линкове] прочети за това как трябва да използваш търсачката във форума. Новобранец: Гост2, а къде да търся очния нерв? Размених местата на очите, сега и двете не работят Срочно, какво да правя, скоро свършва упойката. Гост3: А пациента от каква раса е - негроид или монголоид? Скалпел (ветеран на форума): Гост3, а каква е разликата? Гост3: Искаш да кажеш, че между негроид и монголоид няма разлика? Пък после наричаш Новобранеца левак Доктор_лектор (постоянно присъствие): Между негроида и монголоида има разлика, това е факт. Новобранец: Как да разбера расата? Скалпел (ветеран във форума): Попитай пациента Новобранец: Пациента е в безсъзнание. Може би му пише в паспорта? Скалпел (ветеран във форума): Гост3, разлика има, но каква е конкретната разлика в нашия случай?? Гост3: Скалпел, очевидна. При негроидите очите са големи и ококорени, а монголоидите имат цепки на очите - може би на пациента просто са му стеснени очните цепки, и трябва да се цепнат със скалпела. Новобранец: Благодаря Гост3! Цепнах клепачите - сега очните ябълки се вадят значително по-лесно. Размених ги още веднъж, не работят PS. За всеки случай цепнах ноздрите и ануса. Новобранец: Ехо, има ли някой тук? Новобранец: Е какво да правя в края на краищата? Новобранец: Край, темата е закрита, аз го изпратих при очен лекар. Скалпел (ветеран във форума): НОВОБРАНЕЦ, ТИ КАКВО, НЕ СИ ЛИ ОЧЕН ЛЕКАР??? Новобранец: Не, гинеколог съм. Админ (администратор): Новобранец, второ предупреждение. Чети правилата. Тук е форум на очните лекари. Още едно предупреждение и- бан. Хирург (ветеран във форума): А-а-а-а-а!!! Гинеколог!!! Край, пускайте водата, аз се попиках! *Всяка прилика с действителни събития и лица е случайна
Публикувано Ноември 24, 201015 гд Идиотска реклама на ключалки: http://mnogozle.com/video7715_jena-sreshtu-laino.html
Публикувано Ноември 24, 201015 гд Полицаѝ патрулира в парка и вижда на една пеѝка един седи и крещи: -Ах тяхната мамица,ах тяхната мамица. Полицаят сяда до него на пеѝката и казва: -Господине,бива ли така да крещите,на обществено място сте. -Господин полицаѝ,пеѝката е прясно боядисана. -Аах тяхната мамицааааа...
Публикувано Ноември 24, 201015 гд http://www.youtube.com/watch?v=J7imO-LWvpw&feature=youtube_gdata_player
Публикувано Ноември 25, 201015 гд Младеж се къпе в затвор !!!! Редактирано Ноември 25, 201015 гд от alxx
Публикувано Ноември 25, 201015 гд - Знаете ли кое е общото между циганите и металистите? - Любовта към жицата.
Публикувано Ноември 25, 201015 гд Вкарали Робокоп в затвора, Влязъл той в банята да се изкъпе, но изпуснал сапуна и на дисплея му се изписало: -Available new hardware!
Публикувано Ноември 25, 201015 гд http://www.youtube.com/watch?v=pcv-9TH8JyE&feature=related Роналдиньо играе Кючек
Публикувано Ноември 26, 201015 гд Една мутра си кара мерцедеса кротко по пътя и в следващия момент едно човече с москвич му се натриса отзад. Мерцедеса станал комби,абе голям удар бил.Излиза мутрата и тръгва към москвича,а онзи се заключил вътре и трепери. -Излез да почерпиш,бе няма да те бия,захилила се мутрата. -Човека в москвича се поокопитил и отворил стъклото: -Заклеваш ли се да не ме търкаляш.Аз ще почерпя,шефе,ама нямам повод. -Е как да нямаш повод бе,честито, ти току що си купи мерцедес... По деѝстителен случаѝ...
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.