Публикувано Февруари 10, 201214 гд Според "АКТА", ако се запозная с момиче по интернет и тя си легне с мен, трябва ли да плащам авторски права на баща й? Или само, ако я споделя с приятели?
Публикувано Февруари 10, 201214 гд Баща и е създателя а майка и е производителя. Трябва да се разбереш и с двете страни и не можеш да контактуваш с нея, преди те да се съгласят. Преди запознаството тя трябва да сложи нужното инфо в профила си за връзка с двете страни. Ако искаш да я споделяш е хубаво това да се уговори още при първоначалния разговор, преди подписването на договора, за да се добави като клауза. В противен случай, може да ти искат допълнителни пари за споделянето или да попаднеш на такива страни, които не разрешават споделянето.
Публикувано Февруари 10, 201214 гд Дребничка възрастна госпожа влязла в Чейс Манхатън Банк и попитала дали може да си открие сметка. - Естествено – казал управителят. – Колко искате да вложите? - Три милиона долара – отвърнала възрастната госпожа. Управителят ахнал. - Това са много пари. По какъв начин ще ги преведете в сметка та си? - В брой. Нося ги в тази торба. Вижте сам, ако искате. Управителят надзърнал в найлоновата торба, в която имало няколко пачки новички зелени банкноти. Това било твърде необикновено и той решил да осведоми президента на банката, който надлежно поканил възрастната госпожа в кабинета си, за да се заеме лично с въпроса. Президентът бил самото очарование. Той наредил да донесат чай и бисквити за ценната нова клиентка на банката. - Ако може да попитам, откъде се сдобихте с тези пари? – полюбопитствал президентът. - От хазарт – отвърнала възрастната госпожа. Той се изненадал. - От какъв хазарт? - А, обзалагам се с хората за всевъзможни неща и обикновено печеля. Например залагам сто хиляди долара, че до утре на обяд таш**ците ви ще станат квадратни. И приемам облог четири към едно. Имате ли да заложите двайсет и пет хиляди долара? Президентът почти онемял. - Не е морално да приема парите ви, защото се боя, че няма начин да спечелите този облог. - Е, щом не искате да приемете облога, започвам да се питам дали тази банка е подходяща за парите ми. Президентът в никакъв случай не искал да изгуби клиентката си. - Да не бързаме – казал той. – Добре, приемам облога ви, щом сте абсолютно сигурна. - Абсолютно – заявила дребничката възрастна госпожа. – И не се бойте за мен. Знам какво върша. До утре в дванайсет без петнайсет. Същата нощ президентът на банката се будил през час, за да проверява дали таш**ите му са станали квадратни. Всичко в това отношение било наред. В дванайсет без петнайсет на другия ден дребничката възрастна госпожа дошла в банката заедно с адвоката си. - Адвокатът ми е тук като свидетел – пояснила тя, когато влезли в кабинета на президента. Точно в дванайсет президентът обявил, че печели облога, но дребничката възрастна госпожа поискала той да си събуе панталона, за да се увери. Банкерът се подчинил. Тя го опипала и заявила, че таш**ите му не са квадратни. - Предполагам, че печелите облога – казала госпожата и му връчила стоте хиляди долара. В това време адвокатът започнал да си удря главата в стената. - Какво му става? – попитал президентът на банката. - Оставете го – отвърнала дребничката възрастна госпожа. - Разбирате ли, обзаложих се с него на един милион долара, че до днес на обяд ще съм хванала президента на Чейс Манхатън Банк за таш**ите! __________________ “Вчеpа от 12-ия етаж изхвърчал телевизоp „Sony“, но не паднал на земята, а изчезнал някъде между 8-ия и 5-ия етаж.” __________________ Мъж и жена сядат в ресторант. Идва сервитьора да им вземе поръчката. - Добър вечер! Какво ще желаете? - Една голяма телешка пържола за мен – казал мъжа. - Ами лудата крава? - Тя ще си поръча сама… __________________ Идва един посетител при шефа на зоопарка и вика: - Тоя, единият ви тигър, изглежда леко не-добре. - Това е, защото истинският тигър умря и с кожата му е облечен един от пазачите. - Ама той тоя „тигър“ непрекъснато се изпуска, докато крачи напред-назад в клетката. - А, това е, защото другият тигър в клетката е истински. __________________ Уважаема редакция, Нужен ми е съвет. Благодаря ви предварително. От известно време заподозрях гаджето ми, че кръшка. Както обикновено. Ако вдигна аз телефона – затварят. Взе често да се среща с „приятелки“, а като я питам с кои е била, казва, че не ги познавам. Взех да гледам през прозореца кога ще пристигне с такси, а тя идва зад ъгъла и не мога да разбера с каква кола е дошла. Както и да е, никога не бих я разпитвал за такива работи, но когато снощи късно пак тръгна на някаде, не се сдържах. Слязох до моята кола, залегнах зад нея и започнах да наблюдавам какво ще стане. И гледам – ужас! Долните тампони на амортисьорите станали на нищо! Как мислите, дали ще мине само със смяна на тампоните или ще трябва да се изръся и за амортисьори? Луиджи и Тереза пътуват в спален вагон. Те двамата на едно легло, а на долното някакъв мустакат мъж. По едно време започнали да се чукат и Луиджи казал: - Сега Тереза ще си направим един малък Пепино, ще се оженим и ще си го гледаме. Тъкмо ще свършва и влакът бие спирачки. Луиджи хвърчи някъде, а Тереза в тъмното пита: - Луиджи, Луиджи, къде си? А отдолу човека отговаря - Аз Луиджи не го знам къде е, но вашия Пепино ми е на мустаците.
Публикувано Февруари 12, 201214 гд Над моя пост,каква е тази снимка?А само мойте махате и макар да не са чак такива??
Публикувано Февруари 12, 201214 гд Велосипеда, не е какъв да е. Аудиото му е BOSE за 800 кинта Редактирано Февруари 12, 201214 гд от roll2puff
Публикувано Февруари 12, 201214 гд Днес ми спряха интернета за час. Най-накрая се намери време да изхвърля елхата
Публикувано Февруари 12, 201214 гд Лионел Меси води мацка у тях. Приготвят се да правят се..кс. Докато мацката се съблича, Меси излиза за малко от стаята и се връща с двама голи типа. Ошашевано, мацето: "АМА КАКВО СТАВА?!", Меси отговаря: "Без Шави и Иниеста не вкарвам!
Публикувано Февруари 12, 201214 гд Истината за сътворението на света е малко по-различна: Когато в неделя Господ рекъл: - Да бъде светлина ! Чък Норис се пробудил леко и казал: - По късно, спя още ! И така всичко се преместило за понеделник. Според SOPA, може да получиш 5 год. затвор за ъплоудване на песен на Майкъл Джексън. Това е с 1 година повече отколкото получи доктора, който "уби" Майкъл Джексън.
Публикувано Февруари 12, 201214 гд Обиколката на Франция. Колоездач се откъсва от групата и дълго време кара съвсем сам по празните пътища. Изведнъж усеща, че някой го настига. Натиска яростно педалите, но не може да се откъсне. Примирен, той се обръща назад и вижда, че след него кара строшен велосипед небръснат тип с омазано яке. - Как мислиш, момче, - казва задъхан типът, - ще стигнем ли преди кръчмарят да е затворил?
Публикувано Февруари 12, 201214 гд Тоя нашия приятел варненеца. Ква му беше партията, че не ми се гледа сега в нета, Български мъже ли кво беше. Нещо такова. Предварително се извинявам, но наистина не знам как се слага Spoiler.
Публикувано Февруари 12, 201214 гд На спешно заседание правителството взе решение: Играта на българския национален отбор по футбол е толкова трагична, че по време на национален траур по всички национални телевизии 24 часа ще се излъчват квалификационните срещи на отбора. Рано в събота жена се събужда, нарязва с нож въдиците, плувките и кордите на мъжа си, изхвърля стръвта и ботушите Ляга си удоволетворена и заспива .... ............................................. Остават и още два часа живот... Някой казал на Иванчо, че всички възрастни си имат някакви тайни и можеш много лесно да ги изнудваш - само им казваш "аз знам всичко" и готово. Прибира се Иванчо у тях и казва на майка си: - Аз знам всичко! - Ау! ! ! Ето ти 20 лева, само не казвай на баща си. Иванчо доволен прибира парите и отива при баща си: - Тате, аз знам всичко! - На ти 50 лева, само не казвай на майка си! Прибрал и от него парите. Решил да се пробва и с други хора. Излязъл Иванчо от къщи и видял съседа: - Аз знам всичко! Съседът се просълзил и казал: - Ела тогава и прегърни истинския си баща, сине!
Публикувано Февруари 13, 201214 гд - Слънце,след няколко дни е 14 февруари! Знаеш ли какво има тогава !? -Знам,скъпа ...осминафиналите в Шампионската Лига...от 2 месеца ги чакам !
Публикувано Февруари 13, 201214 гд Връща се мъж от командировка - вкъщи чужд мъж. - Кой си ти? - Дядо Коледа! - А защо си обръснат? - Хигиена! - А защо си гол? - Топличко е у вас! ----------------------------------------------------------- След двадесет години брак Пешо и Петрана заминават на Бахамите. От агенцията ги питат: - Какво ще желаете? - А какво ще ни предложите? - пита Пешо. - Кораб с луксозни каюти със спални, отделни санитарни възли, баните са с джакузи има и сауна, както и самостоятелен солариум. - Добре, съгласни сме. - В една каюта ли да ви сложим или искате отделни каюти. - Отделни кораби, ако може! - казал Пешо. ------------------------------------------------------------------- - Докторе, какво да правя? Спя с чужди жени, а мъжете им ме бият? - Отидете в армията. Може добре да ви се отрази. След няколко месеца. - Благодаря, докторе. Много добър съвет ми дадохте! - Повече не спите с чужди жени? - Спя, и още как! Обаче сега вече се обличам за 45 секунди!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.