Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Вицове, смешки и куриози.

Featured Replies

Публикувано
2588657_700b.jpg
  • Отговори 9.3k
  • Прегледа 1.8m
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Казвам се Елена Иванова и стоя в чакалнята на стоматолога. По едно време виждам цялото имe на зъболекаря си и се сещам за високо, красиво момче със същото име, по което бях залитнала в гимназията. Чуд

• В тази връзка: Новата мисис България е толкова грозна, че: - Като се е родила, докторът изревал първи.. - Майка й я е вземала на работа, само и само да не я целува за довиждане... - при вида и

• Стар руски кларинетист разказва на приятел: Едно време бяхме страшен оркестър и свирихме навсякъде. През 48 година свирихме на руския цар! Той много ни хареса и нареди да ни напълнят инструментите с

Добавени снимки

Публикувано

2601216_460s.jpg

Какво ли пие ? :D

Публикувано

Ако Титаник бе потънал днес:

-Барак Обама: Свидетели сме на безпрецедентен терористичен акт.

-Путин: Титаник не потъна, а беше участник във водно-кинетична операция.

-Уолстрийт: Титаник е твърде голям, за да го оставят да потъне.

-Ню ейдж гуру и автор: В кораба няма дупка, освен ако не повярвате, че има.

-Бойко Борисов: Титаник нямаше да потъне, ако от тройната коалиция бяха строили магистрали.

-Яне Янев: Потъването на Титаник е опит за покушение срещу мен и явна провокация зрещу РЗС. (време за: произнасяне 7 минути и 34 секунди).

-Никола Груевски: Потъването на перлата на Македонскио флот – Титаниче, е най-големата трагедия за нашио народ за последните 8 иляди години.

-Случаен перничанин : Мда, и минауата година тука потъна един кораб у Владая. Шо винкел си замина, ей така.

:tooth:

Публикувано

Зима. Детска градина. Следобед.

Децата се подготвят за тръгване и възпитателките и лелките помагат при обличането.

Четиригодишния Ради нещо се бави с обувките и една от лелките идва на помощ. Високите обувки на хлапето влизат с мъка, сякаш са с поне два номера по-малки, но накрая, потънала в пот жената се справя, само за да чуе:

- Ама те са на обратно!...

Поглежда и се вцепенява - наистина дясната и лявата са разменени. Оказва се, че процесът на сваляне е почти толкова трудоемък, колкото и слагането.

В края на краищата, обувките заемат полагаемите им се места, а Ради съобщава:

- Ааа, това не са моите обувки!...

Лелката буквално се изприщва, нервно (но далеч по-бързо, благодарение на натрупания опит) ги сваля и пита:

- А къде са твоите?

- Вкъщи. Татко ги залепи, а аз днес съм със старите обувки на батко Влади.

Едва сдържайки се да не закрещи, лелката подновява усилията по поставянето на зимното снаряжение. Когато най-после приключва, оглежда детето, после разравя и шкафчето му и със смес от надежда и отчаяние пита:

- А къде ти са ръкавичките?

- Като дойдох сутринта, ги сложих в обувките.... :tooth:

Публикувано

imageijc.jpg

imageojff.jpg

imagegnqg.jpg:)))))

Публикувано

Обир в "McDonald's".

- Давай всички пари от касата!

- За тук или за вкъщи?

Публикувано

Люта зима, сняг до колене. На едно кръстовище мръзнат двама полицаи. Толкова им е писнало, че си отмъщават на всеки шофьор.

Спират една кола и казват на шофьора:

- Хич не ме интересува дали имаш редовни документи, дали си пил, дали колата ти е в изправност. Излизаш от колата и започваш да пикаеш на снега. Ако успееш да напишеш "Пътна полиция" ще те пуснем, ако не успееш ще плащаш глоба.

Излиза шофьорът, започва да пикае и да пише. Стига до "Пътна.." и не може повече. Глобяват го.

Спират следващата кола. Шофьорът й стига до "Пътна по.." и спира. И него глобяват.

По едно време към тях се задава очукана ладичка. Спират я. Зад волана седи циганин. Обясняват му условията и той казва:

- Немаш проблеми, бе бате. Ако искаш и "Пътна полиция на Република България" ще ти напиша. Материал имам бол. Ама трябва ти да пишеш с писалката, че аз съм неграмотен....

Публикувано

131329297390.jpg

451329297412.jpg

801329297472.jpg

961329297522.jpg

391329297552.jpg

661329297576.jpg

Публикувано

aa757307f2d50855d695b12f0bfb774e.png

Хахаха О! Боже! :tooth:

Публикувано

Съпрузи пътуват с колата си. Жената шофира. По едно време настигат бавно движещ се камион и жената пита:

- Какво да правя?

- Не знаеш, а?... А когато аз карам винаги знаеш... :tooth:

----------------------------------------------------------------------------------------

403314_362169913797728_100000141677798_1702690_668697733_n.jpg

Публикувано

Обявата хич не е виц, а описание на типичния български "работник". Прави са...

Публикувано

Тия хора са се побъркали.

Всички обяви които съм гледал са на този принцип. Много изисквания, 2 езика, мин. опит 2 години.

Прекрасни условия, възможност за развитие, кариера, бонуси и накрая виждаш заплатата - 400лв.

:scratch:

Публикувано

Вече от толкова "сапунки" в бТВ и мачовете взеха да ги обръщат на "сериали"...

screenshot20120215at841.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Публикувано

На студент му провървяло. Успях да намери хубава квартира с нисък наем. Колегите му идват на гости и той ги развежда из жилището.

- Това е кухнята, това е спалнята, това е хола...

- А, този чук и тази тенджера закачена на стената, за какво са ти? - пита един от колегите.

- Това е говорящ часовник.

- Аз никога не съм виждал такъв. Ще ми покажеш ли как работи?

- Гледай, - казал студентът, взел чука и с всичка сила ударил по тенджерата.

От другата страна се чуло:

- ВЕЧЕ Е ДВА И ПОЛОВИНА, М@МИЧКАТА ТИ ДА Е...!!!

Публикувано

“@YourAnonNews: BREAKING NEWS: Apple Computer, Inc. has filed a copyright infringement suit against God for creating a fruit based off their logo.”

Публикувано

2702154_460s.jpg

:D

Публикувано

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

п.с. оня играел, че топката била негова... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Публикувано

На това му се вика надежден документ!!! ;)

406986_366029860082789_220315897987520_1342799_809653150_n.jpg

Публикувано

416934_10150608348873880_147489603879_9281367_84011575_n.jpg

:tooth: :tooth: :tooth:

Публикувано

хаха това е като:

-Едно бяло Виктори, моля

-Заповядайте, 4.6 лв. и със здраве да си ги пушите.

Публикувано

Когато бях на 16 г. си мечтаех да си имам гадже.

На 18 най-после си намерих. Но нямаше никакви чувства. Затова реших да си търся сантиментално и много чувствително момиче.

На 21 си намерих. Тя беше толкова чувствителна, че се разплакваше от най-малкото нещо. По цял ден плачеше за какво ли не, а отвреме навреме заплашваше че ще се самоубие. Затова реших, че ми трябва темпераментно, динамично момиче.

На 26 си намерих. Тя кипеше от енергия. Започваше едновременно десет неща и без да завърши нито едно на другия ден започваше нови десет. Отначало беше много интересно, но после започнах да се чувствам като идиот около нея. Много енергия, но без посока. Реших да си търся умно и практично момиче.

На 31 я намерих и се ожених за нея. Тя беше много умна и здраво стъпила и с двата си крака на земята. Беше толкова практична, че се разведе с мене и ми взе всичко, което имах.

Сега съм стар и мъдър.

И си търся момиче с големи цици.

Публикувано

imagesywl.jpg

imagetrd.jpg

imageahu.jpg

imagesgtt.jpg

Публикувано
1328896663_funny-pictures2.jpg
Публикувано

Симулaцията не е просто да се възползваш от ситуацията, а да създадеш такава! Този заслужава Оскар! :biggrin:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.