alex.7777 Публикувано Октомври 28, 2013 Публикувано Октомври 28, 2013 Полски имигрант в Щатите ще си вади шофьорска книжка. Първо трябва да мине очния преглед. Докторът му показва с показалката табло със следните букви: "C Z W I X N O S T A C Z " - Можете ли да прочетете? - Да го прочета ли?! Че аз го познавам този човек даже! 2 Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 28, 2013 Публикувано Октомври 28, 2013 Защо е по-хубав сексът с учителка, отколкото с медицинска сестра? Сестрата казва: Следващият, моля. А учителката: Всичкото това ще си го повторим. 6 Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Октомври 28, 2013 Публикувано Октомври 28, 2013 Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Октомври 28, 2013 Публикувано Октомври 28, 2013 Днес за кой ли път ми каза един приятел този виц: Вървял си Цицерон по пътя и видите ли срещнал Бай Лампи. Поговорили си и Цицерон го питал: - Ти знаеш ли,че съм най-умният човек на земята? - Е чак пък най-умният,как ще ми го докажеш? - Мога да ти кажа името в едно изречение два пъти. -Тъй ли,я да чуя? - Бай Лампи пали лампи! - Браво! А искаш ли аз да кажа твоето име три пъти в едно изречение? - Не може да бъде,кажи да чуя. - Цицероне,Цицероне да ти е*а майката,Цицероне! Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 28, 2013 Публикувано Октомври 28, 2013 Ейййй Цицероне . Я го регистрирай във форума под името Цицерон ... 1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Октомври 29, 2013 Публикувано Октомври 29, 2013 Скоро Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
rooibos Публикувано Октомври 29, 2013 Публикувано Октомври 29, 2013 - Скъпа, заприличала си на Гълъбин Боевски! - Как така?! - Качила си 9 килца без да усетиш... 5 Цитирай
pety123 Публикувано Октомври 29, 2013 Публикувано Октомври 29, 2013 Девойка стои на парапета на мост с явното намерение да се прости с живота. Приближава клошар. - Абе момиче.. така и така си решила да мреш.. все тая ти е... дай да те опъна като за последно, жена не съм пипал от години! - Ти! Нещастник! Виж се на какво приличаш! Вонящ, мръсен, въшлив! Не не и не! Махай се! - Добрее.. добре... отивам си... ще те чакам под моста. 8 Цитирай
roll2puff Публикувано Октомври 29, 2013 Публикувано Октомври 29, 2013 Паркинг. Мъж - прегръща колата си, целува я по капака и вратите. Плаче, милва я. Минава друг мъж: - Продаваш ли я? - Не. Жената взе книжка!!! 6 Цитирай
pety123 Публикувано Октомври 30, 2013 Публикувано Октомври 30, 2013 Сър Джон излиза на балкона да се порадва на снега и гледа написано с пикня на снега "Сър Джон е педал!".. той страшно се ядосал и накарал да извикат Шерлок ХоЛмс да разследва случая. След два дни Шерлок ХоЛмс му казва: - Разреших случая. Урината е на коняря, но почерка е на жена ви... Цитирай
arm11 Публикувано Октомври 30, 2013 Публикувано Октомври 30, 2013 "Лесна е твойта"...."Лесна е твойта" - повтаряха му приятелите... Чак след време разбра, че ставало въпрос за гаджето му... 11 Цитирай
kal1ch Публикувано Октомври 30, 2013 Публикувано Октомври 30, 2013 Globul са много актуални 6 Цитирай
alex.7777 Публикувано Октомври 30, 2013 Публикувано Октомври 30, 2013 Шеф-отделът помолил старшия програмист да напише характеристика за колегата си Трифон: 1 Трифон, моят колега програмист, винаги може да бъде намерен 2 усърдно работещ на бюрото си. Той работи независимо, без 3 да пилее фирмено време, лафейки с колегите. Трифон никога не 4 се двоуми, когато става дума да помогне на някого и винаги 5 приключва задачите навреме. Трифон често прекарва допълнително време в 6 изпипване на проектите си, понякога даже пропуска 7 цигарените паузи. Той е настървен и му липсват всякакви 8 суети, въпреки безграничните му 9 знания в областта на програмирането. Твърдо вярвам, че Трифон може да бъде 10 определен като работник от висок калибър, от типа, който не може да бъде 11 лесно заменен. В тази връзка препоръчвам да бъде 12 повишен в мениджърска позиция и официален документ с предложението ми ще бъде 13 пуснат по канален ред в най-скоро време. След характеристиката пристигнала допълнителна бележка: "Тоя идиот ми надничаше през рамото, докато пишех характеристиката, моля, четете само нечетните редове." 10 Цитирай
pety123 Публикувано Октомври 31, 2013 Публикувано Октомври 31, 2013 Връща се полицай от нощно дежурство, а жена му вика от спалнята : - Иди да купиш мляко за закуска! - Полицая мърморейки облича шинела и отива за мляко. Продавача в бакалията го пита : - Кога смени работата бе комшу. - Не съм я сменял. - А защо си с пожарникарски шинел тогава? 1 Цитирай
mariankata Публикувано Октомври 31, 2013 Публикувано Октомври 31, 2013 http://bestpozitiv.ru/video/blondinka-i-neveroyatnye-tryuki-v-bilyarde/ 3 Цитирай
Lyudmil Публикувано Октомври 31, 2013 Публикувано Октомври 31, 2013 -Тате може ли на Halloween да облека екип на Лефски? -Не сине, идеята на този празник е да предизвикаш страх,а не съжаление. 4 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.