Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Вицове, смешки и куриози.

Featured Replies

Публикувано

yta3a8ed.jpg

6y8ymezy.jpg

• Отговори 9.3k
  • Прегледа 1.8m
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Казвам се Елена Иванова и стоя в чакалнята на стоматолога. По едно време виждам цялото имe на зъболекаря си и се сещам за високо, красиво момче със същото име, по което бях залитнала в гимназията. Чуд

• В тази връзка: Новата мисис България е толкова грозна, че: - Като се е родила, докторът изревал първи.. - Майка й я е вземала на работа, само и само да не я целува за довиждане... - при вида и

• Стар руски кларинетист разказва на приятел: Едно време бяхме страшен оркестър и свирихме навсякъде. През 48 година свирихме на руския цар! Той много ни хареса и нареди да ни напълнят инструментите с

Добавени снимки

Публикувано

Отишъл един младеж в нощен клуб, седнал на бара, наченал си водката, фиксирал една готина мацка и и скочил. Отдавала му се определено тази работа, защото след час били вече в колата му на път към тях. Живеел обаче в къща в околностите на града, та по едно време излезли от града. След като изчезнала и последната светлина, ударил рязко спирачката, обърнал се към нея и казал:

- Слизай от колата!

Момичето се прецепило, какво ли не си помислило, а картините пред очите и минавали от изнасилвачи през серийни убийци и т.н.

- Излизай бързо навън! - изкрещял той. - почвай да правиш снежен човек!

Тя се уплашила много, набързо направила топките и направила снежен човек.

- Влизай бързо в колата! - казал и той като видял, че свършила със задачата.

Откарал я в тях, маса за двама наредена, най-готиното шампанско, вечеря за двама, романтика..., завършваща в леглото.

На сутринта станали, а нея я човъркало от вътре, та го попитала:

- Добре де защо в крайна сметка беше тази работа със снежния човек?

- Защото не съм нищо особено нито на външен вид, нито като маниери, нито като любовник, в нито едно отношение, но ти цял живот ще ме помниш с този снежен човек.

Публикувано

смееех :D

Публикувано

Крадците отвориха хладилника и видяха едно- единствено самотно яйце, след което измиха чиниите, нахраниха котката и оставиха 10 лева на масата.

Публикувано

Как се продава количка...

http://prodavalnik.c...ichka-i43069927

Нищо, че чичкото отзад още не е родил.

Публикувано

Ама видя ли колко преглеждания има самата обява. То в Петрич толкова хора няма :)

Публикувано

Има и още, тук

Публикувано

На детската рисунка, всъщност, майката работи в магазин за лопати. :tooth:

Публикувано
9818_726247590741990_1580013845_n.jpg
Публикувано
На детската рисунка, всъщност, майката работи в магазин за лопати. :tooth:

Лопати за сняг, някъде по северните щати съдейки по валутата :)

Публикувано

:tooth:
Публикувано

249.gif

Публикувано

Ако стриптизьорките се наричат екзотични танцьорки, значи дилърите са екзотични фармацевти!

Публикувано

Али и Хасан били големи приятели, но Али много харесвал Айшето, пък и тя него. Решили един ден да напият Хасан и да свършат едно-друго.Така и направили, ама Хасан разбрал и само се престорил на пиян. Казал, че отива да си легне.Отиват след малко Айшето и Алито - гледат Хасан спи.

Да ама Айшето няма вяра и отскубнала един косъм от задника му за всеки случай. Алито и той, Хасан се поразмърдал и те решили да опитат по още един път.

Скубали косми и двамата. Хасан не изтърпял и казал:

- Ако шъ съ чукате, чукайте съ, мойто г@з да не е маргаритка - спи, не спи...

Публикувано

В Германия се проведе бирен фестивал.

Най-много бира изпил българин, който гледал фестивала по телевизията.

Публикувано

Беше единственото българче в селото и му викаха Митко "Циганчето"

Тя беше толкова гомяма к***а,че чак на гроба и пишеше "Най-накрая си легна сама"...

60f4b2df39beda90eb0d5b0b6137abf9_482x623.jpg

Публикувано

- Мамо, престани да идваш нощем да ме завиваш с одеалото!

- Недей бе, маме, притеснявам се да не изстинеш бе, маме!

- Е, да де… ама отвиваш жена ми…

Публикувано

Какъвто ни е министъра, такъв ни е и спорта

Спортният министър Мариана Георгиева не даде точна оценка на представянето на българските олимпийци на игрите в Сочи, като предпочете да даде пространно и завоалирано обяснение.

На уточняващ въпрос как оценява представянето по шестобалната система тя заяви: "Скромна съм".

Иначе в опит да оцени случилото се на завършилата преди седмица олимпиада, тя наблегна най-вече на сбърканата методика. За да можете да се ориентирате добре в обяснението й, публикуваме нейния отговор с минимална редакторска намеса:

"Аз мисля, че вече имам някакъв портрет във вашите очи. Не мога да бъда обвинявана в едни розови очила или пък в щадящи действия и щадящ изказ. Но обичам конструктивизма с критика, самокритика, плюса и минуса. 88 нации, 26 са медалисти - първо. Второ положение - 18 квоти, казах го и в Сочи - квотите също са успех. Някои от тях са случайност, защото всичко е в съотношение. Но някои не са толкова лесни и достъпни, нали? Не всички. Да вървим по балансирания поглед - и с бялото, и с черното.

На следващо място - Саня Жекова ни накара да не се чувстваме толкова малки, толкова недобре, толкова неудобни. Това е факт. Нейното представяне, участие, постижение беше много категорично, за да можем да се хванем за него и да кажем, че като цяло се чувстваме прилично, поносимо и не сме чак толкова засрамени. Но една Саня Жекова не можем да я припознаем, преди това да я натоварим да ни изнесе на правилното трасе.

Проблемите са диалектически, във взаимовръзка. Искам да не нападам и да не говоря непремерено. Това, което казах в блиц извода - сбъркана методика, това е ключово обяснение. Има какво да се прави за следващата олимпийска подготовка и като го върнем назад в отчета за четирите години, значи нещо не е правено. Имената нямат значение. Фактите са много важни и ако тях подреждаме правилно.

Аз като внимавам, говоря бавно или премълчавам не е в мой интерес, а е от моя отговорност да щадя федерациите, защото както се казва те са консумирали вина, ама не е самостоятелна.

Сбъркана методика - режим на подготовка, начин на подготовка, поведение на треньора, поведение на състезателя, контрол на поведението между треньор и състезател, само че това не е прехвърляне на територията на състезателя и треньора ами, защото трябва да има и база, за да се развиват тези взаимоотношения правомерно като една резултативна подготовка. Няма да скрия, че самоцелно даване на пари не е оправдано.

Аз им казах: "Ще подписваме договори... новото финансиране ще бъде в тази концептуална рамка на политиката на министерството - категоризация и европейски стандарти. Досещате се, нали? Позволете ми по ръба да говоря".

Sent from my iPhone using Tapatalk

Редактирано от eek

Публикувано

"Тони Здравков към Тодор Батков -''Шефе виждам светлина в тунела....'' -ТЪПАК,т'ва е Локомотив''..... icon_lol.gif"

Публикувано

Какъвто ни е министъра, такъв ни е и спорта

Sent from my iPhone using Tapatalk

Аз, нищо не разбрах. Някой нейн "колега филолог", да преведе? Четейки проблясъците на г-жа министърката, се почувствах като чужденец, изгубен в дебрите на българския език.

Публикувано

Те, всичките и коментари и пресконференции са такива. Явно експертите в това правителство са назначавани на случаен принцип или с клечките :tooth:

Публикувано

Може да са роднини с Д. Пенев. :)

Публикувано

Матрицата,северозападен вариант:

Морфей:

- Нио,бегай бръже за пиенье!

Нио:

- Що па Я?

Морфей:

- Що ти си избрания!

4a0093fe2c56708e.JPG

Публикувано
post-226-0-83883600-1393792792_thumb.jpg
Публикувано

Баба седи в рейса до малка кифла и тропа с бастун. Девойката казала:

- Бабо, да си сложиш гумичка на бастуна!

- Баща ти е трябвало да си сложи гума на бастуна...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.