ayl Публикувано Февруари 24, 2014 Публикувано Февруари 24, 2014 Отишъл един младеж в нощен клуб, седнал на бара, наченал си водката, фиксирал една готина мацка и и скочил. Отдавала му се определено тази работа, защото след час били вече в колата му на път към тях. Живеел обаче в къща в околностите на града, та по едно време излезли от града. След като изчезнала и последната светлина, ударил рязко спирачката, обърнал се към нея и казал: - Слизай от колата! Момичето се прецепило, какво ли не си помислило, а картините пред очите и минавали от изнасилвачи през серийни убийци и т.н. - Излизай бързо навън! - изкрещял той. - почвай да правиш снежен човек! Тя се уплашила много, набързо направила топките и направила снежен човек. - Влизай бързо в колата! - казал и той като видял, че свършила със задачата. Откарал я в тях, маса за двама наредена, най-готиното шампанско, вечеря за двама, романтика..., завършваща в леглото. На сутринта станали, а нея я човъркало от вътре, та го попитала: - Добре де защо в крайна сметка беше тази работа със снежния човек? - Защото не съм нищо особено нито на външен вид, нито като маниери, нито като любовник, в нито едно отношение, но ти цял живот ще ме помниш с този снежен човек. 10 Цитирай
alex.7777 Публикувано Февруари 24, 2014 Публикувано Февруари 24, 2014 Крадците отвориха хладилника и видяха едно- единствено самотно яйце, след което измиха чиниите, нахраниха котката и оставиха 10 лева на масата. 4 Цитирай
algor Публикувано Февруари 24, 2014 Публикувано Февруари 24, 2014 Как се продава количка... http://prodavalnik.c...ichka-i43069927 Нищо, че чичкото отзад още не е родил. 5 Цитирай
mitkoiphone Публикувано Февруари 24, 2014 Публикувано Февруари 24, 2014 Ама видя ли колко преглеждания има самата обява. То в Петрич толкова хора няма Цитирай
kal1ch Публикувано Февруари 25, 2014 Публикувано Февруари 25, 2014 На детската рисунка, всъщност, майката работи в магазин за лопати. 3 Цитирай
gogogetov Публикувано Февруари 25, 2014 Публикувано Февруари 25, 2014 На детската рисунка, всъщност, майката работи в магазин за лопати. Лопати за сняг, някъде по северните щати съдейки по валутата Цитирай
stangen Публикувано Февруари 26, 2014 Публикувано Февруари 26, 2014 Ако стриптизьорките се наричат екзотични танцьорки, значи дилърите са екзотични фармацевти! 5 Цитирай
alex.7777 Публикувано Февруари 26, 2014 Публикувано Февруари 26, 2014 Али и Хасан били големи приятели, но Али много харесвал Айшето, пък и тя него. Решили един ден да напият Хасан и да свършат едно-друго.Така и направили, ама Хасан разбрал и само се престорил на пиян. Казал, че отива да си легне.Отиват след малко Айшето и Алито - гледат Хасан спи. Да ама Айшето няма вяра и отскубнала един косъм от задника му за всеки случай. Алито и той, Хасан се поразмърдал и те решили да опитат по още един път. Скубали косми и двамата. Хасан не изтърпял и казал: - Ако шъ съ чукате, чукайте съ, мойто г@з да не е маргаритка - спи, не спи... 7 Цитирай
Monro Публикувано Февруари 26, 2014 Публикувано Февруари 26, 2014 В Германия се проведе бирен фестивал. Най-много бира изпил българин, който гледал фестивала по телевизията. 10 Цитирай
N1k0lA Публикувано Февруари 27, 2014 Публикувано Февруари 27, 2014 Беше единственото българче в селото и му викаха Митко "Циганчето" Тя беше толкова гомяма к***а,че чак на гроба и пишеше "Най-накрая си легна сама"... 3 Цитирай
algor Публикувано Февруари 28, 2014 Публикувано Февруари 28, 2014 - Мамо, престани да идваш нощем да ме завиваш с одеалото! - Недей бе, маме, притеснявам се да не изстинеш бе, маме! - Е, да де… ама отвиваш жена ми… 6 Цитирай
eek Публикувано Февруари 28, 2014 Публикувано Февруари 28, 2014 (редактирано) Какъвто ни е министъра, такъв ни е и спорта Спортният министър Мариана Георгиева не даде точна оценка на представянето на българските олимпийци на игрите в Сочи, като предпочете да даде пространно и завоалирано обяснение.На уточняващ въпрос как оценява представянето по шестобалната система тя заяви: "Скромна съм". Иначе в опит да оцени случилото се на завършилата преди седмица олимпиада, тя наблегна най-вече на сбърканата методика. За да можете да се ориентирате добре в обяснението й, публикуваме нейния отговор с минимална редакторска намеса: "Аз мисля, че вече имам някакъв портрет във вашите очи. Не мога да бъда обвинявана в едни розови очила или пък в щадящи действия и щадящ изказ. Но обичам конструктивизма с критика, самокритика, плюса и минуса. 88 нации, 26 са медалисти - първо. Второ положение - 18 квоти, казах го и в Сочи - квотите също са успех. Някои от тях са случайност, защото всичко е в съотношение. Но някои не са толкова лесни и достъпни, нали? Не всички. Да вървим по балансирания поглед - и с бялото, и с черното. На следващо място - Саня Жекова ни накара да не се чувстваме толкова малки, толкова недобре, толкова неудобни. Това е факт. Нейното представяне, участие, постижение беше много категорично, за да можем да се хванем за него и да кажем, че като цяло се чувстваме прилично, поносимо и не сме чак толкова засрамени. Но една Саня Жекова не можем да я припознаем, преди това да я натоварим да ни изнесе на правилното трасе. Проблемите са диалектически, във взаимовръзка. Искам да не нападам и да не говоря непремерено. Това, което казах в блиц извода - сбъркана методика, това е ключово обяснение. Има какво да се прави за следващата олимпийска подготовка и като го върнем назад в отчета за четирите години, значи нещо не е правено. Имената нямат значение. Фактите са много важни и ако тях подреждаме правилно. Аз като внимавам, говоря бавно или премълчавам не е в мой интерес, а е от моя отговорност да щадя федерациите, защото както се казва те са консумирали вина, ама не е самостоятелна. Сбъркана методика - режим на подготовка, начин на подготовка, поведение на треньора, поведение на състезателя, контрол на поведението между треньор и състезател, само че това не е прехвърляне на територията на състезателя и треньора ами, защото трябва да има и база, за да се развиват тези взаимоотношения правомерно като една резултативна подготовка. Няма да скрия, че самоцелно даване на пари не е оправдано. Аз им казах: "Ще подписваме договори... новото финансиране ще бъде в тази концептуална рамка на политиката на министерството - категоризация и европейски стандарти. Досещате се, нали? Позволете ми по ръба да говоря". Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Февруари 28, 2014 от eek 2 Цитирай
pepo1919 Публикувано Февруари 28, 2014 Публикувано Февруари 28, 2014 "Тони Здравков към Тодор Батков -''Шефе виждам светлина в тунела....'' -ТЪПАК,т'ва е Локомотив''..... " 5 Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 28, 2014 Публикувано Февруари 28, 2014 Какъвто ни е министъра, такъв ни е и спорта Sent from my iPhone using Tapatalk Аз, нищо не разбрах. Някой нейн "колега филолог", да преведе? Четейки проблясъците на г-жа министърката, се почувствах като чужденец, изгубен в дебрите на българския език. 4 Цитирай
eek Публикувано Февруари 28, 2014 Публикувано Февруари 28, 2014 Те, всичките и коментари и пресконференции са такива. Явно експертите в това правителство са назначавани на случаен принцип или с клечките Цитирай
Asen_77 Публикувано Март 2, 2014 Публикувано Март 2, 2014 Матрицата,северозападен вариант: Морфей: - Нио,бегай бръже за пиенье! Нио: - Що па Я? Морфей: - Що ти си избрания! 13 Цитирай
N1k0lA Публикувано Март 2, 2014 Публикувано Март 2, 2014 Баба седи в рейса до малка кифла и тропа с бастун. Девойката казала: - Бабо, да си сложиш гумичка на бастуна! - Баща ти е трябвало да си сложи гума на бастуна... 15 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.