tosco69 Публикувано Октомври 14, 2015 Публикувано Октомври 14, 2015 (редактирано) https://www.facebook.com/video.php?v=1109400992404758 Редактирано Октомври 14, 2015 от tosco69 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 14, 2015 Публикувано Октомври 14, 2015 Изглежда, че всички нови функции на предстоящия Galaxy S7 вече са изтекли онлайн: http://apple.com/iphone Sent from my iPhone using Tapatalk 10 Цитирай
sarmak Публикувано Октомври 16, 2015 Публикувано Октомври 16, 2015 Пътниците в един самолет разбират, че скоро ще катастрофират в планински връх. Става една жена, съблича се гола и се разкрещява: – Ако ще умрем, искам да умра като жена. Има ли на борда мъж, който да ме накара да се почувствам като жена? Станал един, съблякъл ризата си и я подал на жената. – Изглади я! 3 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 19, 2015 Публикувано Октомври 19, 2015 За какво мечтае пернишкият джедай? За винкел с диоди. Седи си водач на Субару СТИ на околовръстното, а към него приближава патрулка. Полицаят слиза и пита: - Вие, гражданино какво правите тук? - Чакам си дилъра, що? - А, добре. Аз викам, да не сте участник в гонки. 8 Цитирай
iHustle Публикувано Октомври 19, 2015 Публикувано Октомври 19, 2015 (редактирано) Ако галсувате с "Х" - добавете още 2 букви. Интервю за секретарка, шефа пита: - Английски? - Да - Кажете си телефонния номер на английски 666-3629 - Секс, секс, секс, фри, секс,ТуНайт - Назначена сте!!! Редактирано Октомври 19, 2015 от iHustle 9 Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 19, 2015 Публикувано Октомври 19, 2015 Ако с лявата ръка докосвате дупето на страхотна блондинка, дясната ви ръка е на бедрото на супер брюнетка, а лицето ви е в бюста на червенокоса фурия, това още не значи, че сте попаднали в рая. Най-вероятно просто ви е провървяло, докато пътувате в препълнена маршрутка. 8 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 19, 2015 Публикувано Октомври 19, 2015 Пернишките пчели вече не събирали само мед, а и други цветни метали. Пернишкият цирк е толкова корав, че за него се продават билети не за влизане, а за излизане. Пернишките процесори са толкова корави, че извършват изчисленията само в римски цифри. Пернишките сапьори са толкова корави, че правят много повече от една грешка. Пернишките лястовици са толкова корави, че наесен отлитат към Исландия. Пернишките деца са толкова корави, че преди лягане вместо приказки четат некролози. 9 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 21, 2015 Публикувано Октомври 21, 2015 Отива Хилъри Клинтън на посещение при президента и гледа на стената в Овалния кабинет виси портрет на Чапаев. -Господин Президент, чий е този портрет?- пита тя. -А-а, този ли?-усмихва се Обама- Руснаците ми го подариха... Не му помня името, но ми обясниха , че и той не обичал белите. 7 Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 22, 2015 Публикувано Октомври 22, 2015 - Два билета за "Междузвездни войни". - На кой ред? - 10-ти. - От коя страна? - Тъмната, ако обичате. 7 Цитирай
mirror Публикувано Октомври 25, 2015 Публикувано Октомври 25, 2015 Гоце, за теб ще гласувам! 5 Цитирай
algor Публикувано Октомври 25, 2015 Публикувано Октомври 25, 2015 Фитнес инструктор: - Браво момичета! Днес изгорихте калории, колкото за 5 яки секса! Дебеланка: - Вместо да ни мъчите така, що не ни чукате? 7 Цитирай
Tarashev Публикувано Октомври 27, 2015 Публикувано Октомври 27, 2015 Среден пръст - вече 50 години лидер на пазара на мигновените съобщения! 5 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 27, 2015 Публикувано Октомври 27, 2015 Мъж към жена си: - Тази вечер ще ти изям всичко. - Има скумрия алангле в доматен сос. - Ти май не ме разбра. - Не, ти май не ме разбра. 16 Цитирай
algor Публикувано Октомври 27, 2015 Публикувано Октомври 27, 2015 Жена се занимава с малкото си дете и му говори: - Щастливец си ми ти - наспа се, събуди се, похапна, поигра, сега акаш, след това пак ще заспиш... От тоалетната се чува гласът на мъжа й: - Ми ти к'во искаш, ма - неделя е... 8 Цитирай
kal1ch Публикувано Октомври 27, 2015 Публикувано Октомври 27, 2015 Отива Волен Сидеров в едно село по сигнал, че някакъв дядо отглежда канабис. Влиза Волен в двора, извадил си депутатската карта и вика на дядото: - Настоявам да огледам нивите ти, ти си производител на наркотици! - Няма проблеми - казва дядото - гледай, проверявай, само в онази нива не ходи... - Ти ли ще ми кажеш къде да ходя?! Я виж тази карта - аз съм депутат, мога да ходя където си искам! - Няма проблеми - кротко му казва старецът ходи, проверявай, само в тази нивичка недей... Навирил му депутата Сидеров картата си в лицето му и крещи: - С тази карта никой не може да ме спре! Въздъхнал дядото и се отместил... След 5 минути: бяга Волен, краката му едва докосват земята и крещи нечовешки... зад него мощно и сигурно го догонва едър бик... Дядото, се облегнал на високата ограда, запалил си цигара и викнал на Сидеров: - КАРТАТА, ПОКАЖИ СИ КАРТАТААА... 11 Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 28, 2015 Публикувано Октомври 28, 2015 –Скъпи,какво ти каза докторът? –Препоръча ми да пия повече ракия... –Така ли точно се изрази? –Ами,ако трябва да го цитирам,каза:„И по-малко вино!!!",но смисълът е същия..... –Ало,112 ли е? –Да!Кажете? –От Спартакус се обаждаме.Изпратете една линейка,че Волен Сидеров нахлу тук и се развилня... –Да не сте му разбили муцуната и вие? –Аааа,не......ние му разбихме задника.... Лепа Брена държи "Арена Армеец" пълна два часа. ЦИК я държи пълна два дена. Кой сега е номер едно? 10 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 28, 2015 Публикувано Октомври 28, 2015 Жените са като паркоместата - хубавите са заети, а тези които не са, са за хора с увреждания. 20 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.