alessandros Публикувано Януари 28, 2011 Сподели Публикувано Януари 28, 2011 Ще си купя такъв дезодорант!!! п.с. еми неще да излезе пустия клип. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
iHustle Публикувано Януари 28, 2011 Сподели Публикувано Януари 28, 2011 Аз искам да се возя в тези авиолинии и да ми е много студено Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alessandros Публикувано Януари 28, 2011 Сподели Публикувано Януари 28, 2011 Я измисли ли са перпетомобиле! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
foxy Публикувано Януари 28, 2011 Сподели Публикувано Януари 28, 2011 Човек с маска и пистолет влиза в "Макдоналдс" и казва: -Дай парите! А касиерът пита: -За тук или за къщи? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Януари 28, 2011 Сподели Публикувано Януари 28, 2011 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Януари 28, 2011 Сподели Публикувано Януари 28, 2011 Зъболекар към пациента:-Когато започна да пиля зъба ви,моля ви,крещете с пълна сила!-Защо?-Защото до началото на прякото предаване на мача остава половин час,а отвън чакат още десет човека!!! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Януари 28, 2011 Сподели Публикувано Януари 28, 2011 Малко самоирония -По какво се познава,че една блондинка е от Пловдив? -Когато работи с компютъра и й кажеш "кликни",тя кляка... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Александър Бигожин Публикувано Януари 28, 2011 Сподели Публикувано Януари 28, 2011 (редактирано) Редактирано Януари 28, 2011 от alexbigojin Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ради Аврамов Публикувано Януари 28, 2011 Сподели Публикувано Януари 28, 2011 Понеже това си е куриоз, поствам го тук.Не знам дали е първия, но това е iPad DJ.Специален поздрав за screamers: Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Януари 28, 2011 Сподели Публикувано Януари 28, 2011 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
foxy Публикувано Януари 28, 2011 Сподели Публикувано Януари 28, 2011 Обясняват на една баба какво представлява гривната "Power balance":-Ааа,разбрах,баби!Ние едно време връзвахме червен конец на ръката,ама тя е по-хубава,от пластмаса е-няма да се скъса) Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
John Digweed Публикувано Януари 29, 2011 Сподели Публикувано Януари 29, 2011 http://mnogozle.com/video7083_lud-afrikanski-tantc.html Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Януари 29, 2011 Сподели Публикувано Януари 29, 2011 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
foxy Публикувано Януари 29, 2011 Сподели Публикувано Януари 29, 2011 Преглед на пациент при лекар в Скопие.Лекарот на пациентот:-Не ми допага како изгледате!-Па докторе,и вие не сте некой убавец! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
foxy Публикувано Януари 29, 2011 Сподели Публикувано Януари 29, 2011 Ако Нютон беше открил гравитацията в България,с българска ябълка,коментариите за това щяха да са:"Абе тва ква ябълка е,я ела у нас да видиш аз кви ябълки имам-направо тикви!" И след това незабавно:"Кой,тоя ли бе,знам го-спал съм със сестра му",като глаголът "спя" е само за благозвучие ) 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Януари 30, 2011 Сподели Публикувано Януари 30, 2011 Заменям (пълен бартер) iPhone 4,32GB/ 16 страници меню/чисто нов/фабрично заключен към ATT,беѝзбанд 02.10.04/без ънлок все още,джеѝлнат с лаѝмреѝн,запазени SHSH за 4.0.1/4.1/4.2/4.2b3/много платени приложения,инвизибъл шиѝлд отпреди отзад,кутия,пълен комплект,2 зарядни,всичко оригинално,гаранция още 9 месеца,заменям за Nokia 2310,или нещо отключено,може бартер и за квото и да е,например ваза за цветя,килим втора употреба,ръждясал велосипед,абе коѝ,квото даде П.П. Това е виц,да не вземете да ме баннете 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Януари 30, 2011 Сподели Публикувано Януари 30, 2011 Ето така се вкарват три топки наведнъж (ако ме разбирате какво имам предвид) http://www.youtube.com/watch?v=eBd0N-cpTXc Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Януари 30, 2011 Сподели Публикувано Януари 30, 2011 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
foxy Публикувано Януари 31, 2011 Сподели Публикувано Януари 31, 2011 Мъж обяснява на жена си какво е това инфлация:"Когато те взех,ти беше 90-60-90,нали така?Сега си 90-100-120.На пръв поглед сега имам повече,но получавам по-малко Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
foxy Публикувано Февруари 1, 2011 Сподели Публикувано Февруари 1, 2011 Семейна двойка си ляга.Мъжът нежно потупал жена си по рамото. -Съжалявам,скъпи,но утре сутринта имам преглед при гинеколог.Не мога! Мъжът недоволен легнал по гръб.След няколко минути отново потупал жена си по рамото:-Скъпа,нали нямаш преглед при зъболекар? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
R.Stoychev Публикувано Февруари 1, 2011 Сподели Публикувано Февруари 1, 2011 (редактирано) http://www.youtube.com/watch?v=wjxW2DutB9s Редактирано Февруари 1, 2011 от R.Stoychev Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Февруари 1, 2011 Сподели Публикувано Февруари 1, 2011 Не са смешни, но не знаех къде другаде да споделя това което току що видях Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Февруари 2, 2011 Сподели Публикувано Февруари 2, 2011 Е, хич не са - тия на лекции ли ходят или си мерят...лаптопите? Как може да занимавате блондинка цял ден? - Лесно. Напишете на един лист от двете страни - "Обърни ме". Ще обръща цял ден. 18+ Мъж с обратна ориентация пита в аптеката: - Извинете имате ли Трибестан? - Да отговаря аптекарката ще вдигаш самолета ли? - Не, днес ще се возя. Мъж влиза в аптеката и се провиква: - Един презерватив. Лекарката му отговаря: - Ако обичате, господине, изчакайте си реда и измислете някакъв по-цензуриран начин, за да ми обясните точно какво искате. Дошъл редът на мъжа. Той си разкопчал панталона, извадил го и казал: - Извинете, госпожо, може ли да дадете на този джентълмен един костюм? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anthony Публикувано Февруари 2, 2011 Автор Сподели Публикувано Февруари 2, 2011 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Protector Публикувано Февруари 2, 2011 Сподели Публикувано Февруари 2, 2011 IT-специалист вика котката си: Mac, PC, PC... Mac, PC, PC... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.