Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 3GS iOS 4.0.1 custom FW ***Само за 3GS със стария iBoot и запазени файлове в Cydia***

Featured Replies

Публикувано

ВАЖНО: Само за 3GS със стария iBoot и трябва да имате запазени файловете в Сидиа

Единствената промяна в iOS 4.0.1 е начина по-който се отразява сигнала на антената нищо друго, но ако искате да сте в крак и "модерни".

Това са два iPhone 3GS iOS 4.0.1 custom FW неактивиран за тези с договор и активиран за тези без договор. И двете версии са 1ГБ с апълските логота и без ъпдейт на бейзбанда, поначало iOS 4.0.1 няма промяна на ББ.

Направил съм ги с модифициран PwnageTool и сам инсталирал неактивирания на моя 3GS.

Инсталацията става, като си вкарвате си телефона в Simple Restore/Recovery mode и избирате файла, който Ви е небходим(ако някой има нужда от стъпка по стъпка указание как да инсталира custom FW, в този форум има доста такива).

След инсталацията можете да си инсталирате Ultrasn0w от Cydia и да го оключите.

ВАЖНО: Това важи за всички които са с iPhone 3GS 3.1.3 Spirit jailbreak, стария iBoot и имат запазени файлове в Cydia.

Ако сте направили jailbreak със Spirit преди да инсталирате Custom Restore, в Сидиа добавете соурса: http://repo.woowiz.net , от него инсталирате "Spirit2Pwn", рестартирайте и можете да инсталирате "Custom Restore" направени с "PwnageTool" или "sn0wbreeze".

Неактивиран: http://www.2shared.com/file/d6Q1Vc_R/iPhone21_401_8A306_NoBBUpdate_.html

Активиран:http://www.2shared.com/file/L6C8pVWZ/iPhone21_401_8A306_NoBBUpdate_.html

ПП: Това са нови custom FW в тези е премахнат wallpaper-a нa iSpazio, който е в първите два, никаква друга промяна.

Неактивиран: http://www.2shared.com/file/b8Z9EbHx/iPhone21_401_8A306_1GB_UnActiv.html

Активиран: http://www.2shared.com/file/cLXW4Wno/iPhone21_401_8A306_1GB_Activat.html

Редактирано от Bad To The Bone
Добавени нови линкове

Публикувано

Значи и аз пробвах да сложа custom 4,0,1 FW с моднат Pwnage Tool, но ми показа някой бъгове. Примерно при всеки рестарт апликациите от folders излизаха от самите folders. С тези има ли го този проблем ?

Публикувано

Можете да го качите директно, без добавяне на пакета от сидиа, ако сте с 3.1.2(стар буутром) и блекрейн.

Публикувано
  • Автор

При мене няма такъв проблем. Пробвай да го "set as a new iPhone"(ако не си го направил вече) много от проблемите идват от там.

Публикувано

Току що приключих с рестор. Сега ще пойграя да видим. Добре ето това бях забравил... А тъпия background който неможе да се сменя ?

Публикувано
  • Автор

Говориш за wallpaper-a, и на мене не ми харесва но дойде с PwnageTool. Това да ти е проблема, отиваш в настройките, тапети(wallpaper) и си избираш по-желание.

Публикувано

Не,не, не ме разбрахте... Като казах "неможе да се сменя" точно това имам в предвид. Каквото и да правя с какъвто и да било друг фон да опитам да заменя този на "izpazio" си стой. И това ме интересува. Аз ли правя нещо с което греша или моя телефон си има собствено мнение за нещата... Ресторвам от 4.0 custom правен с Pwnage Tool. Трябва ли да сваля на по-ниска версия или... Съвети ?

Публикувано
  • Автор

Отиди до: private/var/stash/wallpaper.DVUnrb/iPhone и провери, трябва да баде един фолдер "iPhone" и в него 56 файла. Ако ти е необходим от тука можеш да изтеглиш и подмениш оригиналните wallpapers. Просто подмени целия фолдер в телефона си. Успех.

Линк: http://www.2shared.com/file/s3CdCych/iPhone.html

Публикувано

Благодаря ти много. Самоче си минах отново на 4.0, защото при мен проблемите не свършват само с wallpapers. След всеки рестарт всички апликации ми излизат извън директориите... Нямам идея защо. Ще почакам да изкарат някой нов инструмент с който да си направя по-читав 4.0.1.

Публикувано

Когато бях със 3.1.3 и ъпдейтнах на 4.0 и нямам интернет през оператора въпреки,че настроите са наред,после четох по форумите,че е трябвало да изключа 3G-то преди да съм сложил четворката,сега за да сложа 4.1 трябва ли да изключа 3G-то,за да ми проработи отново интернета.

edit:става въпрос за фабрично отключен 3GS 32GB със стария iBoot.

Публикувано

Здравейте! Успях да преудолея моя проблем изпълвайки това ръководство:

http://techblog.tgil.nl/2010/07/401-jb-3gs-bootroms-390?utm_source=wordtwit&utm_medium=social&utm_campaign=wordtwit

Успех на всички!

Публикувано
  • Автор

@ Yakuza

Тази , инструкцията , която е направила холандката и ти си следвал е същия метод по който аз сам направил горните къстами. Разликата е, че аз ги давам на-готово направени. Просто ти си объркал нещо първия път предполагам ресорвал си от предишния си бакъп. Ристор-а ти в случая не е станал защото 3.1.3 и 4.0.1 са много различни и ти е омазал някои неща. Важното е че си го направил както трябва в крайна сметка.

Публикувано

Аз съм съм с 3GS фабрично отключен,със стария Boot и с iOS 4 , мога ли директно да сложа кастъм с 4.0.1 от посочеите по-горе?

Публикувано

@Bad To The Bone:

Вече веднъж казах, че с готовите къстъми който са публикувани тук и с направен от мен къстъм чрез този тул и моя телефон не се сработиха! Незнайно защо... Зная как се прави рестор! Зная какво е "Set as new". Не ресторвам от бекъпи. Тогава ресторвах както от 3.1.2 така и от 4.0 до къстъма 4.0.1 и няколкото пъти които пробвах ефекта беше един и същ. Днес стана от първия път след като сам моднах PwnageTool-а. Може би тябваше да направя видео и да покажа точно за какво иде реч...

Както и да е. Вече всичко е наред и просто исках да споделя :)

Публикувано
  • Автор

@ hrelas. Да като следваш инструкциите. Ползвай новия кастъм линк.

Публикувано

Имам едно питане - мога ли от 3.0 да мина директно на 4.0.1? Имам запазени файлове в Cydia.

Публикувано

По принцип може, но изчакайте ден два. Като гледам си с ФЗ, а и предполагам с новия boot, което прави трудно ъпдейта.

Публикувано

Стария boot е.

Публикувано

Значи можеш, а и заглавето на темата го казва.

Публикувано

Здрасти, аз съм с 3G S FW на модема 04.26.08 , отключен е с ултрасноу. FW 3.1.2

Мога ли да ползвам от първият пост "custom FW неактивиран за тези с договор" ?? Ако не, как да мина на 4.0 ?

Публикувано
  • Автор

@ molivablue

Провери с кой iBoot си, не е важно с какво си си отключил телефона а с какво си го jailbreak-нал. Прочети какво е казал alxx в третия пост, ако си с със Спирит инсталирай от Сидия "Spirit2Pwn" и рестартирай телефона преди да инсталираш кастъма.

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

Мммм къстъмите ги няма в линковете за даунлод.. :excl:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.