Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

2afd2174cd4c963f.png

zToggle е ново безплатно приложение от репото на BigBoss достъпно в Cydia, само за iPhone 3G IOS 4x. Приложението, което позволява да изключите или активирате Multitasking или Wallpaper без да е необходимо да използвате Redsn0w и PwnageTool отново. Не е необходимо и ръчно да променяте файла N82.plist.

Всичко става много лесно с zToggle .

0f599fbf3f839c65.pngbc90cec4f512439e.png63e2aaf5bc5e267a.pngdd312ddfed93934d.png

Редактирано от GPower

• 2 седмици по-късно...
Публикувано
  • Автор

Version 2.0

bcb37a20cce8d9b3.png

• 2 седмици по-късно...
Публикувано
  • Автор

По-късно като се прибера ще дам линк към файла ако не го направи друг.

Публикувано

zToggle 3.0

Dox.bg - Свали

MultiUpload - Свали

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

След инсталиране лок скрийна ми стана черен и не мога да го променя. Махнах програмата, но проблема си остана. В сетигс ми показва, че имам сетната картинка, но си остава черен. Някави предложения?

Публикувано

Инсталирай я пак, изключи опциите и тогава я деинсталирай, но преди това си задай свои тапети.

Публикувано

След инсталиране лок скрийна ми стана черен и не мога да го променя. Махнах програмата, но проблема си остана. В сетигс ми показва, че имам сетната картинка, но си остава черен. Някави предложения?

Надявам се слагаш версия 3.0 на приложението, тъй като в предните две версии iPhone 3GS не се поддържа!

Публикувано

Ако съм те разбрал правилно след като я инсталиран пак, сложих на off background и multitasking но сега въобще нямам тапет, като е на On поне имам на хоум скрийна.

Публикувано

Я отиди в /private/var/mobile/Library и изтрий LockBackground.jpg да видим к'во ще стане :lol:

Публикувано

Докато правех всички тези техники телефона се зареждаше в компа. След като му дръпнах кабела всичко се оправи - имам тапет на лок скрийна.

П.П. Чак сега се усетих, че като се зарежда телефона от пред е батерията на черен фон. Много съм.... :lol:

Публикувано

:lol::rolleyes::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Пази се, човече, малцина са като теб.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

А няма ли такава програма или адон,които да затварят отворените приложения с хоум бутона или чрез някой от начините,които предлага Activator.Тоест например:еднократно натискане на хоум бутона-излизане в бекграунд режим,два пъти натискане-затваряне на отвореното приложение.Става въпрос да се използва вградения мултитаскинг,а не този който предлагат Backgrounder,Proswicher и прочее

Публикувано

Супер.Благодаря ти.Сега ще го пробвам

P.S.Пробвах програмката и е много добра.Точно това е което искам.Има само едно дразнещо нещо.При всяко затваряне на приложение с нея се появява един информиращ надпис "Removed Background" Има ли начин това да се махне и да не се показва?

Редактирано от kokobrise

• 6 месеца по-късно...
Публикувано

Младежи /и девойки :biggrin: /, това работи ли ви на 4.3.1?

Публикувано

според мен не на 4,2,1 не работи коректно пример отваряш приложения в началото налична 366 мв памет като затваряш приложенията с HOME-а паметта остава 288 мв от което си правя извода, че просто не се виждат отворените приложения.

Редактирано от zera

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.