Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

JailBreakMe - iPod 1/2/3G, iPhone 3G/3GS/4 и iPad от FW 3.1.2 до 4.0.1

Featured Replies

Публикувано
След рестор телефона трябва да се активира с карта на оператора към който е заключен, също както при Spirit.

Мен въпроса ми е ако не ви работи Wi-Fi? Тогава ще навъртите $$$ за мобилен докато се изтеглят "чувийките" използвани за jailbreak-а....ТЪПООООО

А ако телефона е чисто нов никога не включван пак ли му трябва рестор и активация? Проблема е, че четворката която купих е към AT&T а такава карта... нямам.

• Отговори 172
  • Прегледа 60.4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Да ни е честит новият Джейлбрейк за iPhone 4, 3GS, iPad и iPod touch 3G NEW/OLD Bootloader. JailBreakMe 2.0 http://jailbreakme.com JailBreakMe 2.0: Това е един напълно автоматизиран инстр

• Не е оправен бъга с Face Time и разбира се след джейл не работи, даже направо изчезва от менюто като опция.

• А ако телефона е чисто нов никога не включван пак ли му трябва рестор и активация? Проблема е, че четворката която купих е към AT&T а такава карта... нямам.

Публикувано

Аз съм с 3GS ФЗ към към оператора О2. Ънлокнах го без да имам такава карта (Ultrasn0w 0.9.3 без карта в телефона)... след това сложих Мtel-ската карта и заспа. Успех!

Публикувано

За всички който искат да активират Multitasking, Battery Percentage и Homescreen Wallpaper (пробвано и работи на 4.0.1) :

Multitasking : http://jaxov.com/2010/06/enable-multitasking-ios-4-iphone-3g-without-redsn0w/

Battery Percentage : http://jaxov.com/2010/06/enable-battery-percentage-ios-4-iphone-3g-redsn0w/

Homescreen Wallpaper : http://jaxov.com/2010/06/enable-home-screen-wallpaper-ios-4-iphone-3g-without-redsn0w/

Редактирано от walker007

Публикувано

При мен не замръзва на лилав екран, директно крашва и рестартира iPad-a с 3.2.1 съм.

Публикувано

На мен сто пъти ми изкара това съобщение "it looks like the installer crashed last time you tried to jailbreak . it might work if you try again".Някакви идеи как да го премахна?

Публикувано

Така ли не ви минава през ум, че може сървърите да са претоварени. Опитайте отново, или по-късно.

Публикувано

Явно сме доста маймуни на клона.

Публикувано

При мен захапа веднага след като зачистих всичко на Сафарито.

Clear History

Clear Cookies

Clear Cache

Публикувано
  • Автор

Ако ви крашне или забие на лилавия екран РЕСТАРТИРАЙТЕ СИ УСТРОЙСТВОТО.И ако така не стане пробвайте с този сайт www.jailbreakme.modmyi.com И ако така не стане просто изчакайте и пробвайте по-късно сърварите им са претоварени!!!!!И спрете с излишните коментари като тези от сорта (заби ми , крашна ми ,не става и.т.н) По-малко четете от колкото питате.

Редактирано от liberti

Публикувано

A ние с фабрично заключените 3gs new boot 3.1.3 зациклили на Connect to iTunes???

Публикувано
  • Автор
A ние с фабрично заключените 3gs new boot 3.1.3 зациклили на Connect to iTunes???

http://www.ihackintosh.com/2010/07/activate-iphone-4-3gs-3g-without-official-sim/

Редактирано от Grievous
Последно предупреждение за цитати!

Публикувано

Някой има ли проблем със скайпа след джейла, при мен не му работи мултитаскинга.

Публикувано

Има си тема за Скайпа!!! Тази също зацикли в това на кой му става и на кой не...

Публикувано
При мен не замръзва на лилав екран, директно крашва и рестартира iPad-a с 3.2.1 съм.

Има проблем с iPad с FW 3.2.1 и той е точно моментално рестартиране на устройството.

comex уж е оправил проблема и е обновил софтуера за jailbreak, но явно това не е помогнало. Предполагам като се наспи ще го погледне :)

Публикувано

След джейла,при рестарт,малко преди да зареди телефона,докато се показва ябълката забелязах че ми се появяват едни светлини в горният ляв край на екрана,подобно на изгорели пиксели.Някой има ли подобно нещо след джейлбрейка?

Публикувано

Това е нормално да се получи. Вкарвали шелкода на екплоита в famebuffera и затова ставало така.

Публикувано

Страхотна работа най накрая с 3GS ФЗ съм 4.0 jalbreak-на се без проблем и се отключи. Благодаря отново...:p 10 точки от мен

Публикувано

А добре,това е успокоително,че се бях притеснил.Явно не съм единствения.

Публикувано

за и-пада нещо не ми става като слайдна почва да се рестартира и нищо. ресторвах ко ли не правих ама нещо не иска.

ipad 3g 32gb 3.2.1

Публикувано

А нормално ли е около 50 пъти да ми сваля файла и секунда след като покаже Sit tight Safari крашва?

Публикувано

трий кеш, бисквитки и история

Публикувано

А всякаш не съм пробвал всичко. Дори рефрешвах сайта пет пъти, надявайки се на магия.

Публикувано

Вече дава нова грешка - не открива хостнейма.

Публикувано

Хората ви казаха да почакате нали, целият свят сега сваля и хаква, защо трябва да се бутате и вие, пробвайте утре рано сутрин, няма начин да не хване.

Публикувано

Ми оправи си профила щом вече си модерен!

Или ще почакаш 6-7 месеца :mrgreen:

kokobrise, на мен тези светлини ми се показват в горе в дясно ;)

А това, че немогат да се сменят изображенията на обхвата, WiFi-то и батерията без уинтърборда направо ме убива :p

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.