Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

JailBreakMe - iPod 1/2/3G, iPhone 3G/3GS/4 и iPad от FW 3.1.2 до 4.0.1

Featured Replies

Публикувано

При мен след 100 опита, направих пълен рестор и след това стана от първия път, така че пробвайте и вие ако имате същите проблеми.

• Отговори 172
  • Прегледа 60.4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Да ни е честит новият Джейлбрейк за iPhone 4, 3GS, iPad и iPod touch 3G NEW/OLD Bootloader. JailBreakMe 2.0 http://jailbreakme.com JailBreakMe 2.0: Това е един напълно автоматизиран инстр

• Не е оправен бъга с Face Time и разбира се след джейл не работи, даже направо изчезва от менюто като опция.

• А ако телефона е чисто нов никога не включван пак ли му трябва рестор и активация? Проблема е, че четворката която купих е към AT&T а такава карта... нямам.

Публикувано

Имам проблем 3GS новия boot 4.0.1 влиза в Safe mode след рестарт, и при всеки рестарт досадните пиксели над ябълката някакво решение, помагайте!

Публикувано

qm_hora по отношение на пикселите, имаш предвид лека цветна чертичка над Ябълката при Reboot ли ? (Ако е така то и при мен е също положението, вероятно не само при мен, но малко хора ги дразни това навярно)

Публикувано

Пре мен влизаше в Safe mode след инстал на iBlacklist.

Виж какво си слагал и забърсвай

Публикувано
.....имаш предвид лека цветна чертичка над Ябълката при Reboot ли ?.....

И при мен е така, но не ме дразни.

Публикувано

Пак се почва старата песен на нов глас.

Хайде прочетете цялата темата от началото до края и тогава пише!

Публикувано

Значи аз имам следния проблем : iPhone 3GS ,Ф.З. ,4.0.1 след Jailbreakme.com не иска да зареди iFile. и повечето приложения инсталирани от Cydia се появяват на Home Screen-а чак след Рестарт на устройствто..Някой да има подобен проблеми?Или идеи за решаването им?

П.П. Също така сходен проблем с pe6o666 за iBlacklist

Редактирано от NoGood

Публикувано

Поради многото постове пуснати по нагоре за получаването на Лилавия екран при започването на Jailbreak с JailbreakMe 2.0 на iPhone 4, 3GS, iPod Touch или iPad. Както повечето от вас може би вече са прочели, проблемът е причинен от кеш-а, който трябва да зареди преди да почнете с Jailbreaк-а. За да фикснете този неприятен проблем /който не е кой знае какво , но води до падане на ентусиазма и ви обзема ярост :mrgreen:/следвайте това мини-ръководството.

a81de7eb92d0f637.png

Step 1: Отидете до Settings –> Safari и изчистете History, Cookies и Cache-а.

Step 2: Reboot-нете вашето iOS устройство и след това го изключете, а после го включете пак.

Step 3: Сега вече можете да джейлнете спокойно през safari, kaто използвате познатите вече адреси: http://jailbreakme.com или http://jailbreakme.modmyi.com.

Сега вече всичко ще е наред. Надявам се да съм бил полезен!!!!

Редактирано от ThUnDeR

Публикувано

Колеги всичко мина супер, но проблема е, че батерията ми пада много бързо.Моля помагайте какво да правя? Аз сум с Iphone 3GS New Bootrom бях на 3.1.3 а сега 4.0.1 заключен към глобул и си го ползвам с глобулска карта.

Публикувано

Хора , нещо музиката и клиповете ми изчезват , в айтюнс си ги има но в АйПода ми не съществуват , има ли начин да е от хакът?

Публикувано

:hmmm: Я виж, дали не си дал отметка "manually manage music", в айтюнс?

Ако да - мяташ ги в iPod-а с drag&drop. :)

Публикувано

Аз съм с 3G ФЗ към глобул, но съм на МТЕЛ.

Мога ли да Ъпдейтна през iTunes 9.2 на 4.0.1 после JailBreakMe и след това Ultrasn0w ще стане ли? Или ми трябва карта на глобул ?

Публикувано

Трябва ти карта за да се активира телефона.

Публикувано

Слагам Глобулска карта Update-вам на 4.0.1 през iTunes 9.2 после JailBreakMe след това Ultrasn0w слагам Мтел картата и всичко е чук така ли ?

Публикувано

ДА!

Публикувано

Не!

Ресторваш до 4.0.1, активираш с карта на Глобул, пускаш YouTube, jailbreak-ваш, инсталираш ultrasn0w и използваш с M-Tel-ска карта.

Публикувано

Какво му пречи да ъпдейтне той не е казал,че телефона преди това е бил джейлнат.

EDIT: Обърках той е казал,че го ползва с мтелска карта т.е. има джейл.

Редактирано от N1k0lA

Публикувано

Привет,

джейлбрекнах си телефона и сега в сидия ми пише че вече имам запазени SHSHs за 3.1.3, 4.0 и 4.0.1, но телефона ми още е с 3.1.3.

Сега трябва да ъпдейтна в Айтунса ли?

И след това да го отключа?

Нещо не ми стана ясно, за което се извинявам и търся помощ.

Благодаря предварително

Публикувано

Сега трябва да ъпдейтна в Айтунса ли?

И след това да го отключа?

Няма нищо задължително, само ако искаш ще преминеш на по-нова версия на софтуера.

И отключването е по избор.

Публикувано

Привет,

Благодаря на всички, вече съм с 4.0.1, отключен и почти всичко е наред.

Проблемите които виждам са:

1. Немога да си направя менюто на български.

2. Избирам фонетична подредба, но след това като проверя отново е БДС подредба на клавиатурата.

Благодаря предварително

Публикувано
2. Избирам фонетична подредба
- чети в менюто, има обяснение. Тази фонетика е само за хардуерна клавиатура.
Публикувано

Такива реват за бан!

Публикувано
- чети в менюто, има обяснение. Тази фонетика е само за хардуерна клавиатура.

Да прочетох го, за което благодаря, но това не решава проблема.

Вероятно ще има iPhonetic 4 или...?

Моля за разяснение.

Благодаря

Публикувано

Почвам да си мисля същото като колегата...сигурно темите във форума са само за пълнеж :twisted:

Публикувано

Аааааааа, почват се опити за позабравена практика за безконечен спам по стари проблеми, че даже и за забележки и претенции към екипа....

Следващият, отправил реплика към някого от екипа, изявил безпочвени претенции, или недоволство, да се чувства поканен на персонална среща с Кака, която обикновено не свършва добре за "поканения"! :evil:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.