Публикувано Август 5, 201015 гд ПОВЕЧЕ ИНФО В БЛОГА НА BardoSore 10X Seb1971 DOX.BG Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Четвъртък 19.08.10. =============== Category: Games Aug 05, 2010 Version: 1.0 77.5 MB Seller: 1337 Game Design LANGUAGES: English, French, German, Italian, Spanish REQUIREMENTS: Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad. Requires iPhone OS 3.0 or later. Редактирано Август 5, 201015 гд от The Shaman
Публикувано Август 5, 201015 гд Денята ми се осмисли в неговия край...това е една от игрите, която определя съществуването на платформата, като игрална такава!Едно от малкото ексклузивни заглавия, което същевременно е и г-е-н-и-а-л-н-о!! Палци горе за креативността! Hero Of Sparta...bul*hit...
Публикувано Август 5, 201015 гд Автор Абсолютно точно! Врътнах я Всъщност нивата са 20 Бонус нивото е зарибяващо. Редактирано Август 5, 201015 гд от The Shaman
Публикувано Август 6, 201015 гд Номера е да правиш златна звезда (всички орбове, без сваляне на щита и влизане във времето) на всяко ниво...надявам се постижението ти е такова
Публикувано Август 6, 201015 гд Автор Ами...Злато Повечето бронз. Горе доло половината ми бяха сребро. Сега на втората врътка ще ги оправим
Публикувано Август 6, 201015 гд Съгласен съм с BardoSore, от както съм с 3GS съм изиграл само PvZ и тази игра.
Публикувано Август 7, 201015 гд Само заради вас дватама (BardoSore и The Shaman) реших да я видя тази игра и взе че ми хареса Врътнах я, ама всичко бронз, да бях искал да е така нямаше да успея Сега ще се върна на Episode One Благодаря и на двама ви!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.