Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Син екран при звързване на iPhone към компютъра

Featured Replies

Публикувано

Здравейте на всички от сайта и ФОРУМА! НА ХОРАТА който помагат и с голямо търпение ни четат въпросите и ни отговарят!

А сега и аз съм един от тези където задават въпроси. Да мога да кажа, че преди да пристъпя към тази крачка четох и се ВЪРТЯХ из целия ФОРУМ намерих малко само инфо, но това не бе изчерпателно, а сега към въпроса ми!

инсталирах си Itunes пробвах каква ли не версия,но неможе да ми разпознае телефона т.е. разпознава го до ПЪРВОНАЧАЛНИЯ момент когато го закача на ПС-то и това трае само 15-20сек. от там се рестартва сам СИН екран и до там, след това клинк само като звук и до ТАМ, а да и чак стигнах до преинсталация на компа си, но и това не реши проблема, но аз съм УПОРИТ :( .

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ !!!

Публикувано

Случайно да имаш webcamera на Creative?

Публикувано
  • Автор

вградена ми е на лаптопа, а той е acer. възможно ли е тя да е такава ?

Редактирано от mupo

Публикувано

Да.

Синия екран излиза когато имаш снимки във Photos.app заснето с телефона. Изтрий снимките и вържи телефона към компютъра и не би трябвало да ти изкарва синия екран.

За съжаление не зная решение на проблема :-/ Мъчих се точно на един лаптоп Acer с този проблем, но така и не успях да го разреша, така че да работи и камерата на лаптопа и да няма проблеми при свързване на iPhone-а със снимки в него.

Публикувано

Адсолютно ! Това беше един от първите ми проблеми и се оправи чрез деинсталиране на софтуера за камерата. Друг начин няма

Публикувано
  • Автор

благодаря сега ще прбвам и пиша

Публикувано
  • Автор

ами приятели нищо не става :)

Публикувано

Няма и да стане... Камерата на Acer е едно дяволско творение, и е проклето до 9–то коляно. И милиард пъти да деинсталираш софта, след минутки пак ще го открие, и ще мъче да се върже.

Единственият начин е хардуеърно откачане на проклетото нещо, иначе ще си играеш със син екран когато и както му скефне на това чудо...

Все пак опитай да махнеш поне временно софта с това – USBDeview (бях го качила в някоя тема тук, пусни търсачката), и докато още не се е усетило злото, пусни iTunes, дано качи епълските драйвъри успешно и бързо, че да закачиш телефона...

Публикувано
  • Автор

Благодаря ти Sladichu, но отново нищо не става и ми писна ужасно и ще взема да го сменям телефона.

Публикувано

Проблема е в това, че когато в телефона има снимки направени с него компютъра го разпознава като камера и драйверите на acer (creative) за камерата си пречат с драйверите на apple за телефона. Опитай да деактивираш камерата от Device Manager и й махни драйверите. Разбира се ако не ти е нужна камерата на лаптопа.

Другия вариант е когато имаш снимки направени с телефона да ги прехвърляш на компютъра чрез WinSCP (през Wi-Fi), след това да ги изтриеш от телефона и тогава няма да има проблем като го вържеш към компютъра.

Публикувано

сигурен ли си, че камерата е Creative? Щото и Logitech QuickCam 10 прави същите въртели. Ако е Лоджитек просто update на драйвера на камерата директно от сайта им и си готов.

Ако не е, можеш да опиташ следното:

От Device Manager, избери iPhone (под imaging/Portable Devices) и от там "Update Driver", не му давай "automatically search for a driver", а вместо това му дай ръчно да търси в C:Program FilesCommon FilesAppleMobile Device SupportDrivers и би трябвало да нямаш грижи

Публикувано
adept, сега като попита и се разрових и наистина камерата на Acer-а с който се занимавах февруари месец беше Logitech, а не Creative (бъркам ги двата щата). Лаптопа беше Acer TravelMate 8200 и тогава обнових драйверите на камерата с най-новите по това време - v. 9.4.0.1120 от 12.03.2008г и ефект нямаше.
Публикувано

ами до колкото знам, проблема с камерите на ЛТ и Туньо е масов и след любезна подкана от Ейпъл, ЛТ си ги фикснаха наскоро (март тази година)

Дори листнаха проблема в FAQ (поне на немската си страница): Windows stürzt beim Synchronisieren eines iPhone ab, wenn QuickCam installiert ist

Публикувано
  • Автор

така сега да БЛАГОДАРЯ отнова на всички и с помоща на mupo и малко повече търпение се ПОЛУЧИ, но сега и ще пробвам начина и на adept

Публикувано
  • Автор

да споделя, че и на adept вариянта със ъпдейта работи.

БЛАГОДАРЯ на всички :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.