Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с проксимити сензора на iPhone

Featured Replies

Публикувано

При мен с 4.2.1 се оправи и сега работи добре

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Бати и решението!!! Можеха да го направят при разговор да се гаси целия екран, същия х*й ще е.

На мен до сега нито един път не ми се е случвало да натисна тъча с буза, ухо или к*р случайно :D

Публикувано

Няколко пъти ми се е случвало по време на разговор да ми се включи високоговорителя.

Първоначално Нокиите 5800 бяха така, но след това с по новите версии на софтуера оправиха този недостатък.

Надявам се и Apple да измислят някакво решение.

Публикувано
  • Автор

Разберете, че няма как хардуерен проблем да бъде отстранен софтуерно.

Много подвеждащо.

Не винаги е необходимо да се отстрани механично хардуерния проблем! Достатъчно е да се премахнат последиците от него!

Често пъти, при нежелано отклонение от фабрично заложените хардуерни параметри, чрез промяна в алгоритъма за управление на модула, се получава необходимата компенсация и корекция.

Публикувано

Това е точно така, адаш - прав си. Въпросът е, дали ще се получи желаният ефект и дали ще се постигнат обявените параметри с "лекуване" на последствията. Хардуерното отстраняване на проблема отдавна е налично и ефектът му, не зависи изобщо от софтуерната версия. Сашо е запознат с "малката тайна".

Публикувано
  • Автор

Какво общо има Сашо и сервизът му с това, което казах?!

Публикувано

E, да не ме разбереш погрешно. Изказвам лично предпочитание към отстраняване на причината, не към лекуване на последствията. За себе си мога да го отстраня сам - останалото е написано за другите, които биха проявили интерес.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Искам да попитам всички с iphone 4 и IOS4.2.1 дали са забелязали подобрение с проксимити сензора. Защото сега ми се случва почти всеки ден или mute или на високоговорител да пусна.

Дали са намалили чувствителността.

Публикувано

Не знам как успявате да го активирате това, досега нито веднъж не ми се е пускало нищо, а си говоря както ми падне

Публикувано

Еми говориме си и започват да се включват .

На 3GS-ката нямах този проблем.

Публикувано

Ако телефона е на нормално разтояние, допрян и сензора е закрит, както и трябва да е, няма шанс да се натисне нищо!! Случвало ми се е в колата например да го държа с рамото и тогава го виждам как си свети и има шанс за натискане.

Публикувано

от 1 Месец го имам телефона и имам 1 ден и 14 часа общо в разговори и нито 1 път не ми се е получил такъв проблем... държа го по всякакви всевъзможни начини. Единствения бъг, който съм забелязал е когато пусна на високоговорител и след това го спра и го сложа на секундата на ухото то той не изгасва и не реагира, но изчакам ли 1-2 секунди и тогава го сложа, е те тогава си функционира както си трябва !

Публикувано

Преувеличава се и се хиперболизира както с "проблемната" антена ... От един месец съм с 4ката и никога не ми се е пускал по време на разговор проксимити сензора, а от както прочетох темата съм го въртял по всевъзможни начини - държал съм го с рамо, въртял съм го на 90 градуса, държал съм го наобратно, абе кво ли не даже си свалих тази програма PushUpCounter с нея имаше мноооого малко отклоняване но съм сигурен, че и на по старите модели ще е така ... А колкото до проблема с антената - няма такова нещо никога не съм губил обхват а съм го държал на проблемното място (долния десен/ляв ъгъл) А от както съм с този калъв - http://dice.bg/item4277 обхвата е по-добър винаги е на max преди падаше с 1 чертичка сега сичко е FULL :yahoo:

Публикувано

Абе забавяне има, това не може да се отрече, но не е фатално.

Публикувано

На мен сензора постоянно ми прави проблеми!

Публикувано

Подстрижете си космите в ушите и проблемите с проксимити сензора ще изчезнат магически :guitarred:

Публикувано
  • Автор

Това е снимка от представяне на нова версия на iOS от самия Джобс. Коя по-точно, надявам се ще се сетите сами.

Мисля, че ще опресни паметта на всички, които продължават да разсъждават относно това има ли такъв проблем или няма.

iphone-4-proximity-sensor-issue-500x331.jpeg

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Откакто сложих 4.2.1 досега веднъж не съм имал проблем с натискането на бутони по време на разговор.

С 4.1 направо бях откачил.

Публикувано

И аз забелязвам, че проблема с проксимити сензора, който имах вече е оправен с 4.2.1

Публикувано

Не ми се вярва да е оправен.

Аз си смених телефона с нов, с новите болчета и сега определено е добре!

Може би вече има хардуерна намеса.

• 3 години по-късно...
Публикувано

Здравейте, купих си iPhone 4S втора ръка от човек и първото нещо, което забелязах е, че екранът не гасне, докато говоря. Продавачът твърди, че не е имал този проблем и се разбрахме да разгледам настройките и ако не се оправи да му го върна. След като го взех му направих Reset на настройките, но според мен това не би трябвало да е причина да не изгасва дисплея по време на разговор.

Какво може да е станало освен хардуерен проблем, защото телефонът ми харесва и не искам да го връщам и евентуално колко горе-долу струва подмяната на сензора, ако се разберем например да не му връщам телефона, а той да покрие ремонта?

Публикувано

Направи чист рестор и ако тогава не се оправи, значи пробелма е хардуерен.

Публикувано

С рестор хардуеър не се оправя .......

Сменян е дисплея най-вероятно с неоригинален , оправя се лесно но трябва да се разглоби целия телефон

Публикувано

И с какво ще навреди софтуерната проба!?

Освен ако не е заключен.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.