Публикувано Август 11, 201015 гд Да се избягва всякаква актуализация на iTunes или ъпдейтване на операционната система! С тази актуализация е възможно Apple да пусне IOS 4.0.2 за да заздрави Safari и да блокира Jailbreak.me. Призовавам ако все още не сте си запазили сигнатурите за 4.0.1 да го направите! Това е само слух, че ще бъде тази вечер! Редактирано Август 11, 201015 гд от GPower
Публикувано Август 11, 201015 гд Автор IOS 4.0.2 е наличен! П.П. - Колко ли хорица ще изпищят тази вечер :question: Редактирано Август 11, 201015 гд от GPower
Публикувано Август 11, 201015 гд Преди малко излезе - 4.0.2 - нооо аз лично няма да бързам, макар, че съм фабрично отключен и имам сегнатури от 3.0 до 4.0 и съм със стария айбуут... не се знае какво са направили този път, съветвам никой да не бърза с този ъпдейт
Публикувано Август 11, 201015 гд Ако вече сте с 4.0.2, Jailbreakme ще поиска сваляне до 4.0.1, за да джейлне телефона ви.
Публикувано Август 12, 201015 гд A някаква информация относно новостите в 4.0.2? Адашче то е ясно за какво дойде ъпдейта.
Публикувано Август 12, 201015 гд Уж е легално джейлбреака пък почнаха с магариите си. Нищо неможе да им се разбере на тея вече.
Публикувано Август 12, 201015 гд Просто не очаквах да направят тази магария с джейла. То големи реклами голямо нещо "Легален джейлбрейк" (пак останахме с дръжката на теслата в ръка).
Публикувано Август 12, 201015 гд Човек това си е дупка. Освен за джейл може да се ползва и за друг секс ако ме разбираш. Така ли да си оставят пропуска?
Публикувано Август 12, 201015 гд Това, че е легален jailbreak-а не означава, че Apple ще оставят всичко ей така и няма да продължават играта на котка и мишка с jailbreak-аджиите и unlock-аджиите
Публикувано Август 12, 201015 гд Ако не ме лъже паметта в сайта на Apple има информация само когато излезе основен ъпдейт на iOS т.е. когато излезе 2.0; 3.0; 4.0 и т.н.
Публикувано Август 12, 201015 гд Не пише нищо защото за тях е по добре да ъпдейтнат колкото се може повече потребители и да не може да джейлват и да качват кракнати приложения.
Публикувано Август 12, 201015 гд от друга страна 4.0.2 е полезна заради PDF Exploit-a. Както спомена The Shaman, секса с това може да си е чисто изнасилване ... Аз затова от Сидия съм си инсталирал PDF Loading Warner. Не че не може да се заобиколи или е супер защита, но все пак е временно решение докато комекс "оправи" нещата
Публикувано Август 12, 201015 гд Лъже те :http://www.apple.com/startpage/ За 4.0.1 имаше цяла пресконференция, та в сайта им ли няма да пише за нея
Публикувано Август 13, 201015 гд Саурик пусна в Сидия безплатно "PDF Patch". Откакто Комекс пусна в мрежата сорса на експлойта препоръчват всеки с 4.0.1 (или по-ниска версия)да си го сложи, освен ако не се чувства късметлия.
Публикувано Август 14, 201015 гд Тези напълно откачиха,некъдърниците от Apple пуснаха два фикса за нула време,защото немогат да измислят нещо свястно и OS X е същата бъхлива история.Те за това и Microsoft ги подиграват в сайта им.Но май нарочно оставят дупки в iOS за да си продават продуктите,ако няма lailbreak много по-малко хора биха използвали iPhone.Както винаги ще си играем на кой ще прецака другият първи.
Публикувано Август 22, 201015 гд В tweeter GeohotUS казва, че до няколко часа ще има SnOwbreeze 2.0, който ще джейлва всичко от 3.х до 4.0.2, ама това го четох преди около 6 часа.
Публикувано Август 22, 201015 гд Дано ми помогне благодаря gorgior:Омръзна ми да повтарям, че предходно мнение не се цитира. Ти си ми четвърти за днес. И използвай главни букви. Редактирано Август 22, 201015 гд от gorgior
Публикувано Август 22, 201015 гд В tweeter GeohotUS казва, че до няколко часа ще има Redsnow 2.0, който ще джейлва всичко от 3.х до 4.0.2, ама това го четох преди около 6 часа. Това е фалшив акаунт! Geo Hotz вече не се занимава с jailbreak и unlock на iPhone!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.