Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ITunes актуализация? IOS 4.0.2?

Featured Replies

Публикувано

Да се избягва всякаква актуализация на iTunes или ъпдейтване на операционната система! С тази актуализация е възможно Apple да пусне IOS 4.0.2 за да заздрави Safari и да блокира Jailbreak.me. Призовавам ако все още не сте си запазили сигнатурите за 4.0.1 да го направите!

Това е само слух, че ще бъде тази вечер!

Редактирано от GPower

Публикувано

И OS-a си ли чак не мога да си ъпдейтвам?

Публикувано
  • Автор

IOS 4.0.2 е наличен!

П.П. - Колко ли хорица ще изпищят тази вечер :question:

Редактирано от GPower

Публикувано

Преди малко излезе - 4.0.2 - нооо аз лично няма да бързам, макар, че съм фабрично отключен и имам сегнатури от 3.0 до 4.0 и съм със стария айбуут... не се знае какво са направили този път, съветвам никой да не бърза с този ъпдейт

Публикувано
  • Автор
Публикувано

Ако вече сте с 4.0.2, Jailbreakme ще поиска сваляне до 4.0.1, за да джейлне телефона ви.

Публикувано

Новости няма

Публикувано

Нов iPad firm има ли ?

Публикувано
A някаква информация относно новостите в 4.0.2?

Адашче то е ясно за какво дойде ъпдейта.

Публикувано

Уж е легално джейлбреака пък почнаха с магариите си. Нищо неможе да им се разбере на тея вече.

Публикувано

Просто не очаквах да направят тази магария с джейла. То големи реклами голямо нещо "Легален джейлбрейк" (пак останахме с дръжката на теслата в ръка).

Публикувано

Човек това си е дупка. Освен за джейл може да се ползва и за друг секс :) ако ме разбираш. Така ли да си оставят пропуска?

Публикувано
:) Това, че е легален jailbreak-а не означава, че Apple ще оставят всичко ей така и няма да продължават играта на котка и мишка с jailbreak-аджиите и unlock-аджиите
Публикувано

Ако не ме лъже паметта в сайта на Apple има информация само когато излезе основен ъпдейт на iOS т.е. когато излезе 2.0; 3.0; 4.0 и т.н.

Публикувано

Не пише нищо защото за тях е по добре да ъпдейтнат колкото се може повече потребители и да не може да джейлват и да качват кракнати приложения.

Публикувано

от друга страна 4.0.2 е полезна заради PDF Exploit-a. Както спомена The Shaman, секса с това може да си е чисто изнасилване ...

Аз затова от Сидия съм си инсталирал PDF Loading Warner. Не че не може да се заобиколи или е супер защита, но все пак е временно решение докато комекс "оправи" нещата :)

Публикувано

За 4.0.1 имаше цяла пресконференция, та в сайта им ли няма да пише за нея :)

Публикувано

Саурик пусна в Сидия безплатно "PDF Patch". Откакто Комекс пусна в мрежата сорса на експлойта препоръчват всеки с 4.0.1 (или по-ниска версия)да си го сложи, освен ако не се чувства късметлия.

Публикувано

Тези напълно откачиха,некъдърниците от Apple пуснаха два фикса за нула време,защото немогат да измислят нещо свястно и OS X е същата бъхлива история.Те за това и Microsoft ги подиграват в сайта им.Но май нарочно оставят дупки в iOS за да си продават продуктите,ако няма lailbreak много по-малко хора биха използвали iPhone.Както винаги ще си играем на кой ще прецака другият първи.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

дали ще има jailbreak и за този update

Публикувано

В tweeter GeohotUS казва, че до няколко часа ще има SnOwbreeze 2.0, който ще джейлва всичко от 3.х до 4.0.2, ама това го четох преди около 6 часа.

Публикувано

Дано ми помогне благодаря

gorgior:Омръзна ми да повтарям, че предходно мнение не се цитира. Ти си ми четвърти за днес. И използвай главни букви.

Редактирано от gorgior

Публикувано

В tweeter GeohotUS казва, че до няколко часа ще има Redsnow 2.0, който ще джейлва всичко от 3.х до 4.0.2, ама това го четох преди около 6 часа.

Това е фалшив акаунт! Geo Hotz вече не се занимава с jailbreak и unlock на iPhone!

Публикувано

Ако е така, както казва mupo, то съжалявам, че съм заблудил хората!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.