Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Падна ми копчето за регулиране на звука!

Featured Replies

Публикувано

Колеги, падна ми копчето за регулиране силата на звука! В мен е. По принцип телефонът е още в гаранция (1-годишната от Епъл изтече, имам още една година от магазина в България). В нета бях чел, че на някакъв с този проблем му сменили целия телефон, което ми звучи много налудничаво, но... Обаче аз реално нямам гаранция от Епъл. Според вас има ли смисъл да го давам гаранционно? По-скоро ако това наистина е така - бих го дал, но иначе кой знае къде ще решат те го правят - нямам вяра много много на всеки и за това си мисля, че ако ще се отремонтира в България - най-добре да го дам на Авелики.

Според вас какво да правя?

Публикувано

Има и много лош вариант - да ти пробутат друг, ремонтиран(кой знае от какво) телефон. Ти си решаваш сам, не очаквай някой да го направи вместо теб - кой мислиш, може да поеме отговорност за думите си?

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Ха , снощи разглеждах тази тема и днес сутринта и моя бутон беше паднал Ха-ха-аа. Бутона си работи , задържа се, но явно трябва да се залепи. Ако можеш сподели какво си направил със своя, и ако може и друг да даде съвет. Телефона е 3Г.

Публикувано

На мен ми беше пропаднал Power бутона, но преди два дена смених панела собственоръчно и си го оправих сам като му подложих.

Публикувано

Знам ли какво да го правя този бутон , да го лепя ли...Иначе панел за 3г колко върви, къде мога да намеря и дали да рискувам сам да го сменям ? :)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано
  • Автор

Ами на мен в момента телефона ми е в сервиз, че нещо получи "white screen of death", който не изчезна и с преинстал на софтуера... Та там трябва уж и копчето да оправят.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

На мен също преди малко ми падна този бутон.

Бихте ли споделили как се справихте с този проблем?

Благодаря!

Публикувано

Не е ли очевидно от постовете - сервиз! Попълни си профила, имаш 15 минути.

Публикувано

А само един въпрос-един проятел е с iPhone 2G и вече бутона за сайлент моде се движи свободно,Има ли оправия или сервиз?

Публикувано

Седя и се чудя какъв зор са видели та така ви падат копчетата? :tease3:

Като чета направо окапват, сякаш са презрели круши.

Публикувано

Аз пък моя го изпуснах и падна точно на това копче. Вече не може да се натиска, но съм го увеличил и така си стои без да го пипам. Като прибавим и факта, че Power бутона не ми бачка от доста време + счупено стъкло долу до Home бутона и общo взето целия телефон го смлях... Е все пак работи де... :rolleyes:

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

И моето е паднало някъде по празниците. Т.е. нямам го копчето.

Въпроса ми е могат ли само копче да ми сложат в някой сервиз или трябва цял панел ?

В тоя ред на мисли панела варви ли с бутоните или те се продават отделно ?

Публикувано

Нищо кой знае не се е случило, не е болка за умиране на времето като имах 3г ми падна само металната пластина на копчето за звука с каноконлит внимателно и леко го оправих. А за резервни части погледни в digitalen.org

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.