Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Честит нов облик и платформа BGiPhone

Featured Replies

Публикувано

Iphone, Gb, Лв. (лв. се е оправило)

Само споменавам, ако платформата може да се настрое да не избира сама големи малки букви, или не знам от къде идва тази промяна.

Както споменах и в други теми забелязах такива "самоволия" :lol:

• Отговори 107
  • Прегледа 12.1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Не го бях пуснал във всички форуми, сега вече всички имат бърз отговор - то едно ли е

• Всичко ще се нареди! Имайте търпение!

• tonygti, няма нужда да са оранжеви и след това да стават сиви. Променя се индикатора пред темата (кръгчето) при темата която ползвам аз. Най-добре направи следното, влез Настройки и от падащото меню

Публикувано
  • Автор

Дам, автоматично ги редактира. Сега ще разгледам може да има настройки някъде.

Публикувано

"Conversion in process" за блога до кога ще важи?

Публикувано

Докато Сашо не го натъмани предполагам.:lol: А публикуването в Twitter само при мен ли дава грешка или и тази опция не е оправена още?

Публикувано

При мен работи :lol:

Публикувано

Много добро освежаване!

Публикувано

Поздравления на хората виновни за новия облик.

Супер е!

Сега ще пробвам и мобилния, но прочетох отзивите за него, така че отново благодарности на екипа който седи зад всичко това!

Поздрави

Публикувано

Скина е супер, поздравления! Но при мен в като си преглеждах профила дали е коректен, забелязах, че липсва полето за местонахождение unsure.gif

Публикувано

Ще има ли скоро опция "първо непрочетено мнение"? Така е много неудобно да се вглеждаш във всички последни постове, че да видиш кое е новото....

Публикувано

Горе вдясно бутона -> най-нови

Имаш възможност от "настройки" да ти показва "всичко ново от последното ти посещение" или "всичко непрочетено"

Публикувано

При мен ли е проблема - не виждам прикачени снимки, при натискане на името на файла в поста дава [#10171] Нямате права за да свалите този прикачен файл.

Не е само при теб проблема. И аз го имам.

Публикувано

Горе вдясно бутона -> най-нови

Имаш възможност от "настройки" да ти показва "всичко ново от последното ти посещение" или "всичко непрочетено"

Сега го погледнах това "Най-нови", но там пък темите не са отбелязани в оранжево, така че като ги прегледам да станат в сиво. И все пак тази опция за "първо непрочетено мнение" си беше най-доброто... има го във всеки форум, съмнявам се, че точно в този след всичките промени няма да го има...

Публикувано

Много готино Браво

Публикувано

tonygti, няма нужда да са оранжеви и след това да стават сиви. Променя се индикатора пред темата (кръгчето) при темата която ползвам аз.

Най-добре направи следното, влез Настройки и от падащото меню "Начин за разглеждане на новото съдържание" избери "Покажи ми само непрочетените" Така тези които си ги прочел няма да се показват в "Най-нови"

Колкото до бутон "първо непрочетено мнение" там си е :)

33dw13d.jpg

Публикувано

При мен няма такъв бутон "Първо непрочетено мнение". С темата BGiPhone съм ако това има значение...

Публикувано
  • Автор

Като няма цъкни направо върху линка!! Толкова ли е сложно. Ако вътре има повече страници, цъкваш последната.

Публикувано

При мен няма такъв бутон "Първо непрочетено мнение". С темата BGiPhone съм ако това има значение...

:)

1491edd.jpg

Публикувано

Е страхотни сте, много ме зарадвахте, сега пиша от телефона си и много се кефя :)

Публикувано

Е това вече е нещо съвсем различно. Никога нямаше да се сетя, че това малко нещо е бутонче. Благодаря mupo.

Публикувано

От както стана промяната на облика на сайта забелязвам че е много по тежък от предният.

Много често се случва тоя яко да забие и да натоварва процесора на 100%. iexplorer.png

Проблемът не е само на моят компютър, а и на други съм го забелязал.

Не знам какво му беше на старият та се наложи промяна.

И по добре изглеждаше, и на началната страница имаше новини.

Сега е доста по грозен като визия и е много тежък.

А и преди като вляза в гугъл и напиша примерно "Как да си променим темата на iPhone и веднага ми излизаше линк към BGiphone и веднага влизах в съответната тема.

А сега пак излиза в Google но като кликна на линка влиза в началната страница на форума.

Това е супер тъпо.

A и търсачката на форума не върши никаква работа. Пиша в нея WINTERBOARD и търси и намира всякакви глупости , но не и нещо свързано с това , което търся.

Публикувано

Със същият компютър преди нямах никакви проблеми. Никога не ми се е случвало да ми забие комютъра така на 100 % и да почнат да ми вият вентилаторите а тук най редовно се случва..

На никой друг сайт не е ставало така.

Дори и на игри не ми товари по този начин.

Публикувано

Този проблем може би ти е от IE. Пробвай с друг браузер да видиш дали ще забива.

Публикувано
  • Автор

От 14-ти доста тестове ли направи на двете платформи та и тема пусна??

Публикувано

Аз промяна в скоростта не виждам. Идинственната такава е облика, който страшно ме радва. Верно, пробвай през друг explorer. В ляво на шота се вижда моят избор.

28tey4l.png

Публикувано

Абе за бъгав не е бъгав, но и на мен ми допадаше повече старияbiggrin.gif

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.