Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2 Акаунта В Itunes И Проблем При Ъпдейт На Платени Приложения

Featured Replies

Публикувано

Имам 2 акаунта в iTunes store - Български и в САЩ.. Когато искам да ъпдейтна през телефона платено приложение, което е купено от щатския акаунт, винаги ми иска паролата за българския и, естествено, няма как да стане ъпдейта. Ако го направя през iTunes на компютър, всичко си е ок. Пробвах да изляза ръчно от акаунта и да се логна в щатския, но когато дам "ъпдейт", пак ми иска паролата за българския. Докато бях с 3GS този проблем го нямах. Тогава, в зависимост от къде съм купил приложението, ми искаше паролата за този акаунт и всичко си беше както трябва. Опитах да синхронизирам телефона докато съм логнат ту през единият, ту през другият акаунт, но не помага. Синхронизирах го и без да съм логнат - пак уй. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем или има идеи - черпя :lol:

Публикувано

И аз ползвам няколко акаунта. До FW 3.1.3 ставаше автоматично прехвърлянето от единия на другия акаунт при упдейт. В момента е необходимо logout и login (при мен от тела няма проблем тази процедура). Интересното е, че всеки път като се логвам с друг акаунт ми стартира iTunes Store, изчаквам да зареди и тогава отново влизам в AppStore и ъпдейта на даденото/дадените приложения няма/т проблем/и.

Наистина е супер неудобно, ако трябва да правиш ъпдейт само от компа!

Едит:

logout направо от АppStore. От настройки -> iTunes досега не съм пробвал.

Публикувано
  • Автор

Трябва да ги оторизираш, да. Не може с един мейл адрес, защото това ти е и името на юзера.

Публикувано

Тони, ако горните варианти не помогнат, има още един. Излизаш от акаунта си, изтриваш приложението и го изтегляш отново - ще се появи прозорец за въвеждане на съществуващ акаунт - въвеждаш този, с който е купено съответното приложение. Естествено, няма да ти вземе пари, понеже вече си го закупил веднъж.

Публикувано
  • Автор

Благодаря. Ще пробвам при следващ ъпдейт :)

Публикувано

Тони, и при мен го има същия проблем отдавана. Направо пощурявам.

Аз ъпдейтвам от компа и после синхронизирам, като и на двата акаунта съм дал оторизация.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.