Публикувано Юли 10, 200916 гд Днес пак порисувах.Това е приятелката ми vilkim.Специално поздрав за нея Направих и клип. Надявам се да ви хареса: http://vbox7.com/play:414dee9f Едит : Качих клипа и в YouTube: [youtube:et9kiptd] [/youtube:et9kiptd]
Публикувано Юли 10, 200916 гд Автор Браво... Уникално е. Аз бих ти препоръчал, даже е задължително :mrgreen: , да направиш една рисувана, скеч темичка за iPhone... Ще стане яко.
Публикувано Юли 10, 200916 гд Много си добър! Но устата бих я прерисувал. Благодаря. Ами снимката е такава :
Публикувано Юли 10, 200916 гд Е, не е точно такава Ма не ми си влиза в подробности. Както и да е. Само поздравления.
Публикувано Юли 10, 200916 гд Разбрах те какво имаш предвид, но е късно вече :razz: A в клипа в vbox внедрих и скрита реклама на форума
Публикувано Юли 14, 200916 гд Мисля да започнем да даваме заявки и ти да ни радваш? Ето една снимчица ако решиш нещо
Публикувано Юли 14, 200916 гд Излез да почистиш снега бре! :mrgreen: Ще ръждяса дзвера п.п.Моля,ако не ми се връзва забележката някой да изтрие И да не ми се кара! Много :redface:
Публикувано Юли 14, 200916 гд Ами тук по морето е така, днес пече та сe къса утре вали сняг. Edit: Ако може и тази морга дет са я наплюли мухите. Ако реши uncivilized много ще съм благодарен. Edit: току що разбрах как са попаднали тез мухи на Мерото.Мноо върви евала брат (pe6o666)
Публикувано Юли 14, 200916 гд Радвам се, че ви харесват. Ако изпадне някой друг час ще видя какво мога да направя със заявките :razz: абе вие тия коли не ги ли миете бе? :surprised: а и се спирам на по-съдържателни снимки, че иначе мн бледо седи.
Публикувано Юли 14, 200916 гд Ако ги измием ще им падне боята на тез таралясници .Само караме :driving:
Публикувано Юли 14, 200916 гд В 19 h на 3-та буна да поговорим за моргите Вземи си пояс! Днес ! :axechase:
Публикувано Юли 14, 200916 гд Уникален си Аврамов, Евала!!! Винаги съм се възхищавал на талантливи хора много Браво. Сори за Офф-а :redface:
Публикувано Юли 14, 200916 гд пфф no comment .. незнам .. вие сте необикновени хора тия дето рисувате .. само като гледам колко от далече почвате за да се получи нещо.. направо незнам евала !! страхотен талант , чудесни рисунки !
Публикувано Юли 15, 200916 гд Благодаря ви Днес или утре ще довърша нова. После е ред на GPower Дет' се вика "очаквайте" :razz: :typing:
Публикувано Юли 16, 200916 гд Next Generation iphone четки [vbox7:2esx6unr]866a4aa3[/vbox7:2esx6unr] Като го кача и в youtube ще кача mp4 файловете направо ако някой ги иска Засега истинския фаил wmv : [download:2esx6unr]http://4storing.com/behzry/84f94c6dd8031c1b9e00c1deacdde0b3.html[/download:2esx6unr]
Публикувано Юли 16, 200916 гд Най добрия имаме си един голям гений в нашия форум. Чакам си и моята заявка ако решиш да я реализираш :driving: Edit: S - класа Rullzzzzz
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.