Публикувано Август 30, 201015 гд Battery Double $0.99 on iTunes Category: Utilities Aug 26, 2010 Version: 1.0 0.8 MB Seller: Spark So © 2010 Spark So LANGUAGES: English REQUIREMENTS: Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad. Requires iPhone OS 3.0 or later. С използването на това приложение във фонов режим (най-добро за работа с iOS 4+), можете да увеличите нивото на батерията с 200%! http://itunes.apple.com/linkmaker/
Публикувано Август 30, 201015 гд интересно ми е как софтуерно приложение може да повлиае по такъв начин върху батерията .... Ако някой го е пробвал да сподели мнение
Публикувано Август 30, 201015 гд Намалява потреблението на ток от неактивните процеси. За да ви работи трябва да имате включен Мултитаск и да го оставите да работи в бакграун режим както е споменал по-горе papid4.
Публикувано Януари 3, 201115 гд Само да попитам какво ще рече да го оставим да работи в бакграунд режим? Можете ли да ми обясните как точно да го направя? И се колебая дали да сваля това приложение или Battery Doctor Pro, кое върши по-добра работа? Редактирано Януари 3, 201115 гд от pr0paganja
Публикувано Януари 3, 201115 гд Ами в такъв случай, коя дренка е малко по-добра от другата? :Д и това за да си държим програмата в бакграунда чрез мултитаскинг не ми стана ясно как се прави?
Публикувано Януари 3, 201115 гд Щом е в мултитаска значи работи в бекграунд! Щом работи в бекраунд значи точи.
Публикувано Януари 3, 201115 гд Battery Double v.1.1 - Minor bug fixes with battery levels P.S. Колко ток харчи незнам, но ползва към 10 mb. ram. Какво точно прави с тях съм решил да изпробвам до следващото зареждане. Редактирано Януари 3, 201115 гд от joroiliev
Публикувано Януари 3, 201115 гд Ще чакам да споделиш, как и колко ти е повишило живота на батерията. Ако въобще има резултат.
Публикувано Януари 3, 201115 гд Ти май не четеш ... програмата увеличава живота на батерията, като понижава консумацията на ток във фонов режим !
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.