Публикувано Септември 3, 201015 гд Здравейте имам следния проблем. Имам 3G 4.0.1 JB купуван от Глобул и от вчера вече след синхронизация в iTunes (9.2.1.5) показчва, че са ми инсталирани приложенията, но на телефона ги няма. Редактирано Септември 3, 201015 гд от svetliol
Публикувано Октомври 4, 201015 гд Здравейте, и при мен го има този проблем. Както си работи всичко и изведнъж се получи така. Не ми синхронизира нито контакти, нито снимки, нито приложения. Направил съм оторизация, преинсталирах и програмата, но все си е същото. В нея ги показва като инсталирани, но в телефона реало ги няма.
Публикувано Октомври 4, 201015 гд имам отметки какво му е на профила ми ? като изключим че сладуранката постоянно ме заплашва Редактирано Октомври 4, 201015 гд от ataman
Публикувано Октомври 4, 201015 гд След 9.1, за да работи всичко в тюнса, трябва да имате .NET Framework 4.0 - нагоре. Можете да опитате с преинсталация на тюнса. П.П. Не знам тя заплашва ли те, но ако те видя пак с неоправен профил и да пишеш с малки букви само - ще те изхвърля!!!
Публикувано Октомври 4, 201015 гд Ей, "сладуранчо" не само не разбираш от дума, не само не се съобразяваш с официално предупреждение, и си позволяваш да продължаваш по същия начин, предизвиквайки ме даже публично да те навикам тук, ами на всичкото отгоре пък и лъжеш, че " постоянно" те заплашвам. Е, сега вече ще разбереш какво е постоянно и пунктуално! Само имай късмет да не си оправиш профила, да продължиш с демонстративното пренебрежение към правилата, писането като в чат с малки букви, нечетенето и мързела, искането за дундуркане и смяна на памперси, и т. н. Да пея ли: "Я, ела, бе, пиленце при Кака...."?
Публикувано Януари 10, 201214 гд Здравейте, днес се сблъсках с странен за мен проблем.Инсталирах програмата на приятел.Компа е с ХР и всичко работи както трябва,единствено не иска да влезе в магазина.Вижда телефона,синхронизира се,но като дам на iTunes store и започва да зарежда горе чертичката,стига до половината и това е.Не се появяват никакви апликации или каквото и да било.Деинсталирах,трих,преинсталирах програмата,но все така същото.Каде може да е проблема ако някой се е сблъсквал с подобно нещо да помогне.
Публикувано Януари 12, 201214 гд Виж си файъруола, антивируса или "нахрани" нет доставчика. Sent from my nokia 1100
Публикувано Януари 13, 201214 гд Ако не можеш да влизаш и в www.apple.com, наистина нахрани доставчика!
Публикувано Януари 18, 201214 гд Имам един проблем, исталирал съм новата версия на iTunes, под Windows 7. Когато искам да я стартирам повторно след като съм я изключил, или не се пуска, или забива, а в диспечера на задачите показва, че работи, дори след като е спряна първия път...
Публикувано Януари 18, 201214 гд Много ми е любопитно как си я инсталирал, а още по – как си "я изключил", и как "е спряна първия път" ... И вземи си оправи профила в полето OS !
Публикувано Януари 19, 201214 гд Пич, незнам какво не разбра, с Windows 7 съм, и съм инсталирал iTunes, какво толкова невероятно има в това, като гледам и ти си с 7-ца. Просто като пусна програмата да си прехвърля нещо примерно, и после като я затворя, немога да я стартирам пак, това е проблема. Колкото до профила, ще го оправя, и без да ми нарежаш!
Публикувано Януари 19, 201214 гд Пич,укроти страстите. Спри го от процесите и пробвай пак.Нещо има в бозата ти.Ако трябва преинсталирай тюнса...
Публикувано Януари 19, 201214 гд Няма да стане с преинсталация на тюнса,а на windows!От личен опит знам!Всички гимнастики опитах,без резултат!Няма смисъл да си хаби нервите и времето!
Публикувано Януари 19, 201214 гд И аз като бях на уин ми правеше тоя проблем. НЕ се оправя Всъщност до преинсталация на бозата не съм стигал, ама това много крайно ми се струва..
Публикувано Януари 19, 201214 гд Ич не е крайно. Дърпат нередовна боза от калпави торенти, с купища фейл-чекнати файлове и после "олелее"...
Публикувано Януари 19, 201214 гд @Alxx, тук не мога да се съглася с теб. Използвам лицензиран Windows 7 x64 Professional. Покрай Нова Година преинсталирах начисто и след инсталация на iTunes започна да ми прави същите проблеми. По логовете на Windows-а нямаше никакви следи/грешки/warnings от iTunes, а след като забиеше дори да спра ръчно процеса и да стартирам наново iTunes не помагаше. Само рестарт спасяваше ситуацията. Честно да си призная не съм се и опитвал да търся къде е проблемът (освен логовете, които така или иначе преглеждам редовно ), тъй като iTunes използвам само за синхронизация (1 в месеца в най-добрия случай) и за бекъп (пак 1 път в месеца) и не ми пречеше да си забива, когато пожелае. Работата е там, че в един момент се оправи само, без да пипам нищо. Редактирано Януари 19, 201214 гд от orbitalen
Публикувано Януари 19, 201214 гд Бозата си е боза,няма какво да спорим. Колко нерви съм хабил не е истина...
Публикувано Януари 19, 201214 гд И там има нещо вярно - даже в сайта на епъл признават за проблеми със съвместимостта с х64. Факт е обаче и казаното от мен. Не искам да хваля хр, но с тюнс под уин хр 32бит никога не съм имал грижи и не помня някой чийто комп съм инсталирал да е имал проблем.
Публикувано Януари 19, 201214 гд Пак ли да слагам емотикони, крещящи "СПАМ, СПААААМ...", при положение, че милЯрд пъти се оплакахме, че със 64–ките все изскачат проблемчета тук–там.... Интересно обаче защо при мен никога – нито на 32, нито на 64 някое такова не пробва нервите ми ... (Май щото преди да изрева, повечко копая, и си ги решавам.... )
Публикувано Януари 19, 201214 гд Ай донт хев проблемс, тоо При положение че компа ми е с Lion Skon Pack и всевъзможни щуротии... Кака, нашите Вайо-та може да са имунизирани нещо Кака ти : Редактирано Януари 19, 201214 гд от Sladichuk®
Публикувано Април 19, 201213 гд Имам следния проблем. iTunes ми е регистриран в US. Имам $ 0.09 баланс, който ми пречи да си го преместя в BG Store. Като тръгна да го прехвърлям и ми казва следното: You have a store credit balance; you must spend your balance you can change stores. Някаква идея как мога да го прехвърля ?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.