Публикувано Април 21, 201213 гд Нямам нищо против, само ми кажи как се даряват... подяволите ?! Редактирано Април 21, 201213 гд от DjeFF
Публикувано Януари 5, 201313 гд Здравейте,проблема е следния инсталирах си новия itunes но несе отваря изтрих пак я качих и не тръгва ето това ми излиза:с hp съм
Публикувано Януари 5, 201313 гд Явно е от компа стар е а новия итунес сиг.има изискванияподкарах го на другия комп
Публикувано Януари 5, 201313 гд Windows System Requirements PC with a 1GHz Intel or AMD processor and 512MB of RAM Windows XP Service Pack 2 or later, 32-bit editions of Windows Vista, Windows 7, or Windows 8 Изстрел в тъмното: Аско, затвори браузъра или поне излез от фб, затвори скайп също, рестартирай компа и тогава пак. И, дай ерор рипорта да видим, че ме чопли.
Публикувано Януари 5, 201313 гд Здравейте! Трябва да прехвърля информацията от IPhone 4S на IPhone 5, но не мога да инсталирам iTunes на компа, защото ми дава грешка 0x08007002 - има ли друг начин да прехвърля инфото? Благодаря!
Публикувано Януари 6, 201313 гд 64-bit editions of Windows Vista, Windows 7, or Windows 8 require the iTunes 64-bit installer С такъв ли опитваш? П.П. Трябва да инсталираш като администратор.
Публикувано Януари 21, 201313 гд Здравейте,имам проблем с itunes. Форматирам файловете с .format foctory 3.0.1. във формат за iphone обаче след като ги дръпна в itunes никъде не ги отчита. Всичко друго си го синхронизира а видео не???
Публикувано Януари 21, 201313 гд Аз мисля, че имаш проблем с конвертираните файлове. Може да пробваш с друга програма за конвертиране. MP4 правиш, нали? Пък и има доста приложения за айфон, които поддържат различни видео формати, например Oplayer.
Публикувано Януари 21, 201313 гд Добре,може да си прав. Но...ако е така видеото което е правено от самиа айфон(свалил съм го в компа и съм го махнал от айфона) и тях не ги отчита никъде. ???
Публикувано Януари 21, 201313 гд Като избереш Movies от ляво на тюнса, посредата премини на Genres , Home video или List.
Публикувано Януари 21, 201313 гд Дропваш файловете в горният ляв ъгъл в iTunes-а. Трябва да ти се покажат във Video таба и след това трябва да синхронизираш. Не съм пред компютъра за да ти направя видео. Възможно е да е Туньо-пробвай да го преинсталираш. Спри джавата също-правила ми е доста ядове на джама. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 21, 201313 гд Добре, де - защо се мъчите с разни бъгави факторита, след като куиктайм си има вградена функция за конвертиране към айфон? А, споменатите плейъри, четящи всичко - да не говорим?
Публикувано Май 11, 20196 гд Здравейте, тази сутрин при опит да изтегля нещо от ап стора ми дава следното съобщение. your account has been disabled in the app store and itunes.. не съм получавал нищо от ейпъл е не мога разбера какъв е проблема. Акаунта е в американския стор и е без платежно средство. Ако някой е имал подобен проблем да сподели какво е решението.
Публикувано Май 11, 20196 гд Влез си в акаунта от сайта на Епъл и ще разбереш защо е изключен. Ако имаш регнат и бекъп мейл, трябва да получиш писмо с причината.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.