Публикувано Август 31, 201015 гд Category: Music Aug 18, 2010 Version: 1.0 2.2 MB Seller: VEVO LLC © 2010 VEVO LLC LANGUAGES: English REQUIREMENTS: Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad. Requires iPhone OS 3.1 or later[works with iOS 4]. Една от най-големите музикални компании създава приложение и за iPhone. Сега може да гледате музикални клипове с високо качество, без да ги теглите(приложението изисква WiFi). Освен да гледате клипове има и много други функции!
Публикувано Ноември 20, 201015 гд Пробвате ли ги тези "работещи"програми като ги давате.И това отново не работи.Нито на 3GS,нито на iphone 4.
Публикувано Ноември 20, 201015 гд Ето ви работещо копие: Vevo 1.2 Вчера работеше, направих Playlist, днеска от време на време тръгва . Редактирано Ноември 20, 201015 гд от stereosound
Публикувано Ноември 20, 201015 гд kokobrise, естествено, че копието е тествано. Проблемът не е в него. И при оригиналната в момента е наличен същия проблем. Написали са в Appstore, че работят върху отстраняването му. Редактирано Ноември 20, 201015 гд от victor11
Публикувано Септември 7, 201213 гд С версия 2.0 най-накрая е оправен проблема с AirPlay към Apple Tv!Досега крашваше на 15-20 сек. от клипа,а с Mirroring не отваряше на цял екран и ефекта от HD се губеше!При iphone 4 предполагам проблема ще го има още,но при 4S всичко е OK с пуснат Mirroring! За тези които не знаят,България не е в списъка с държави където може да се гледа Vevo! Сега си поиграх и установих,че за да се гледа HD,трябва да се посочи AppleTV без пуснат Mirorring!Air Play от самото приложение продължава да крашва на 15 сек.!
Публикувано Септември 7, 201213 гд За тези които не знаят,България не е в списъка с държави където може да се гледа Vevo! gogi6 през app-a няма значение дали си в US или в България, работи си без проблем. Рестрикциите са само ако браузваш сайта през компютър, но със стабилен VPN си в джаза. Редактирано Септември 7, 201213 гд от Lyudmil
Публикувано Септември 7, 201213 гд Имам предвид ако стриймваш от Vevo App от телефона към Apple Tv на 15-20 сек. крашва именно заради рестрикциите!
Публикувано Ноември 18, 201213 гд И при мен има проблем!Не крашва,но ми дава грешка! И това ми се вижда малко тъпо!!!
Публикувано Март 13, 201313 гд What's New in Version 2.4 This update includes: - VEVO TV: Sit back, relax and enjoy a 24/7 stream of music videos on VEVO TV - Design updates ПП. При мен има някакъв проблем. Иска ми разрешение за достъп до fb, за да мога да гледамновата им услуга Vevo TV. Разрешил съм достъпа на програмката, но продължава да ми казва, че трябва да дам разрешение? При вас така ли е? Някакви идеи? Редактирано Март 13, 201313 гд от Lyudmil
Публикувано Март 18, 201313 гд Корпоративни задници като вево, опорочават идеята на ютюб като цяло. Ега па не им дам достъп до мои данни.
Публикувано Ноември 8, 201312 гд В американския стор не мога да я намеряНякой може ли да провериБлагодаря! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 8, 201312 гд Не ми излиза в търсачката?!За американския говоря?! Sent from my iPhone using Tapatalk Edit:Сега излезе
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.