Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Multitasking за Iphone3g /Ipod 2nd gen

Featured Replies

Публикувано

Имам Ipod touch второ поколение ,който ъпдейтнах до 4.0.2 и позволих мултитаскинг с редсноу ,но не постигнах резултата ,който търсих - исках да мога да си оставам на линия в скайп ,след като отворя и друго приложение ,но разбрах ,че това неможе да стане нито на моя айпод ,нито на Iphone 3g. Пробвах и с Backgrounder от сидия ,но и той е незадоволителен - след няколко минути пак съм офлайн на скайп ,а и докато съм все още на линия -като ми пише някой или ми звъни -не получавам нотификейшън (като на 3gs или Iphone 4 ...) Искам да разбера има ли начин да се качи модифициран фирмуеър за 3gs на 3g / за Ipod touch 3rd gen на 2nd gen и по този начин да може да се използва пълнофункционален мултитаскинг от самия iOS4 .

Публикувано
  • Автор

Благодаря за предложението ,знам ,че и Nimbuzz и Fring поддържат мултитаскинг ,но проблема при мен е ,че работя на кораби ,на които интернета е ограничен по някъкъв начин и тези проложения немогат да се свържат с интернета и неработят ,само Skype.app се свързва ... Пробвал съм ги и на Аpple устройствата ,и на Nokia със Symbian -все не работят и Fring и Nimbuzz ,само Skype

Редактирано от Tzvetandacov

Публикувано

И Skype би трябвало да работи във фонов режим. Разгледа ли последните страници в темата за Skype? По спомен там се обсъждаше точно това.

Публикувано

Щом бачкаш на кораб - намери IT-то и го питай, ще иска ли да добави nimbuzz-a в изключенията. Ако беше попрехвърлил темата за скайп, щеше да разбереш че няма пуш и няма начин да работи в бекграунд пълноценно.

Вероятно са ограничили достъпа на приложенията, които редовно се случва някой да ги остави с дни отворени и да им товари връзката - оставили са скайп, защото е най-популярната алтернатива на нормалния телефон.

Edit: mupo, застъпихме се - бачка, ама не получава съобщения докато не го отвориш пак, т.е. дърво.

Публикувано
  • Автор

Работя на различни кораби и ги сменям през няколко седмици ,няма как да стане това с питането за достъп на Nimbuzz на всеки различен кораб .Имах подръка 3gs и на него скайпа си работеше 100% пълноценно във фонов режим - и обаждания получаваше ,и чат съобщения ... но ме е яд ,че Apple пренабрегват по-старите машинки ,от друга страна хакове ,като redsn0w ни позволяват да пуснем оригиналният мултитаскинг ,но той пак неработи ,само реди отворени приложения и тегли ресурс от рам-а ,процесора и най-вече батерията ... Ще бъде интересно хакерско постижение ,ако се намери начин да се инсталира модифициран фирмуеър за новите устройства (3gs и iPod 3rd gen) на по-старите машинки (3g и iPod 2nd gen) като аз доколкото знам -те нямат много разлики в хардуера и мисля ,че няма да са несъвместими - просто ще са по-бавни и ще изтощават батериите си по-бързо ,но който може да живее с тези недостатъци ,за сметка на новите софтуерни възможности - да има шанс да ги използва :thinking:

Публикувано

Аз моя 3G му бях сложил push Doctor и бях с IM+ С пуснат Push и си бях постоянно в скайп без мултитаскнг :thinking:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.