Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Apple Event 01.09.2010

Featured Replies

Публикувано

Екстра, просто айпод тъч е уникален. При първа възможност ще се обзевада. :)

Редактирано от торео

• Отговори 53
  • Прегледа 10.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Чаках чаках, но така и никой не направи тема за Apple събитието днес. Накратко ... това се води музикално насочено събитие и може би ще видим нови iPod-и, обновен iTunes, нов AppleTV и iOS 4 за iPa

• iTunes 10 е безопасен за jailbreak и unlock, но следващата седмица стойте далеч от iOS 4.1

• Нео, май се оказах пророк а?? Взимай и си модерен: http://gizmodo.com/5634260/the-ipod-nano-watch-is-here-and-it-is-glorious

Публикувано

Жалко за AppleTV. Много добре е направено, но с този update става абсолютно неприложимо. Те и Apple едва ли ще го пуснат някога в България официално (както с Netflux, който ти гледа IP-то) но дори и да го пуснат тук, нашият интернет никога няма да може да streem-ва HD. Ще поръчам едно от USA за идеята, но не съм оптимист. Ще трябва да си ползваме старите AppleTV...

Ми не мога да се съглася с теб, относно нашия нет и HDTV. Аз как според теб гледам телевизия? Мтел Quarto си е телевизия през IP. и мога да ти кажа че HD-то си е идеално.

Публикувано

Бендуитът в САЩ е плачевен, спрямо България. За тях 6MB ADSL е космическа скорост. YouTube HD в 720p върви и на по-малко, следователно и Apple TV ще работи, притесненията ви са безмсилени. Друг е въпросът до каква степен е използваемо подобно устройство в България.

Публикувано

Силно се надявам в 4.1 да върнат фонетичната българска клавиатура. Пинг-а също изглежда интересно. Новият Тъч си е добър (никъде не казаха обаче в каква резолюция прави снимки камерата, а отговорът е 960 x 720). Нано-то е по-добра версия на шъфъла и е идейно донякъде, но само за спортисти.

Не разбрах и 3гс ще поддържа ли HDR опцията? Това като че ли е единственото хубаво нещо в 4.1..

Виждам, че Миро е писал да не бързаме с ъпдейт на Тюнс-а. Но все пак ако може някой да пише тук като се разбере дали е безопасно преминаването към новата версия.

Публикувано

Взимай един Nano, и на дядо ми ластика от путурите, лепи го на ръката и си готов... То ше е ебати грозотията (имам предвид "iWatch" ако съществуваше) :)

Публикувано

за 4.2 ( версията за iPad ) пише

Keyboard and dictionary enhancements

Choose from more than 30 new keyboards and dictionaries, including Arabic, Greek, and Hebrew.

Това е от сайта на Apple ... дано да има български..

Публикувано

За iPad си има Български и сега.

Публикувано

Преди 2 месеца си взех iPod Touch 3G и вече има 4G с по-арен дисплей най-малкото...Чак ме е малко яд :)

П.П. Че и Wireless-N поддържа...

Редактирано от sashko02

Публикувано
  • Автор

iTunes 10 е безопасен за jailbreak и unlock, но следващата седмица стойте далеч от iOS 4.1

Публикувано

Това потвърждение чаках :)

Иначе българският на iPad за съжаление не става за дълго писане (блутут клавиатура), която си е задължителен аксесоар за power user-ите.

Публикувано

Ивента е качен вече:

Apple Keynotes

Публикувано

А този Ping към ITunes ли върви само или си има отделен сайт?

Публикувано

Kъм iTunes е. Вече е наличен за ъпгрейд.

Публикувано

Отвори мобилния си iTunes и ще го видиш.

Публикувано

Само при мен ли новият iTunes е толкова черно-бял?

1a61497abd5d9903.jpg

Публикувано

Не :rolleyes:

Публикувано

Отвори мобилния си iTunes и ще го видиш.

Ще го види ако акаунта му не е към BG Appstor.

Публикувано

Ако сте пропуснали събитието и искате да го изгледате отначало, може да го направите от тук:

Apple Special Event September 1,2010

Публикувано

Не знам какъв е проблема при мен, но не ми позволява да я гледам, изкарва ми да си сваля quicktime, а аз си симам инсталиран itunes + quicktime, kакво да правя(win7 64bit)?

edit:оправи се

Edit2: Поправете ме ако греша но Стив не казваше ли прекалено често вместо iTouch/iPad-a iPhone? :rolleyes:

Редактирано от apodjeki

Публикувано

Според мен iPod Nano си беше по-добре преди... не мисля че си струва де се вземе такова нещо... всеки си има мнение де... iPod Touch-a опра овациите според мен... чудя се също за iTunes 10-да не почне да прави проблеми с jailbreak-нати устроиства

Публикувано

А нещо знае ли се за iPod Touch 4G - дали пак 8GB версия ще е реално 3G с име "4G"? (Както сега при 3G 8GB версия е със стария процесор от 2G)?

Уф, малко се оплетох, но се надявам да разберете въпроса... :sad:

Публикувано

При положение, че хардуерно се различават толкова, колкото 3GS - 4, сериозно ли го мислиш този въпрос ?

Редактирано от WolfDale

Публикувано

Интересно ми е от какъв материал е направен задния панел на iPod Touch 4th Gen, и дали ще се надрасква лесно?

Публикувано

Така като гледам, а и е традиция, задния панел да е от алуминий. И да лесно се драска, но за това пък е красиво. Ако искаш да си остане ненадраскано слагаш протектор :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.