Публикувано Май 27, 200916 гд В Cydia вече се появи SixRows (в source-a на Touch Mania). SixRows представлява tweak, който ви позволява да имате 6 (шест) реда иконки на екрана на вашето устройство (iPhone / iPod Touch). Препоръчва се да го ползвате с включено "No Undocked Icon Labels" от WinterBoard , за да не се застъпват надписите от иконките. Tака изглежда, когато го ползвате с оригинален размер на иконките: Можете да го ползвате с намален размер на иконките и ще изглежда така (или подобно, зависи какъв е размера на иконките): Както се забелязва от втората картинка, програмата работи и с Five Column SpringBoard.
Публикувано Май 27, 200916 гд според мен е голяма простотия... аз даже и 5-те ги махнах, много сбито изглежда
Публикувано Май 27, 200916 гд Не е простотия то. Ще стои чудесно с теми от този вид П.П. Темата от снимката все още не е излязла.
Публикувано Юли 2, 200916 гд Темата се казва amplé и не е излязла все още. Работи се по направата на икони. Ще ви уведомя когато излезе, достатъчно спам!
Публикувано Ноември 11, 200916 гд Здравейте, някой може ли да ми каже как се намаля размера на иконите.
Публикувано Ноември 11, 200916 гд Ти сляп ли си да прочетеш поста по-горе??? Ако още някой пита за тази тема или изобщо пита нещо, което не е свързано с темата на @mariankata, SixRows, лично ще разбере, че е в грешка!!!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.