Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Error след смяна на дата кабел

Featured Replies

Публикувано

Смених си дата кабела за телефончето и познайте... "iTunes could not connect to the iPhone "" because an error occurred while reading from the device" и iFonBox също неможе да се свърже с телефона...

Публикувано

Ами познай ти! Новото ти кабелче не става. Може би не е оригинален. Не виждам защо си пуснал тази тема, след като си наясно какъв е проблема.

Публикувано
  • Автор

защото сигурно не разбирам и защото сигурно търся помощ и за жалост няма към кого друг да се обарна освен към някой който да ме пита защо търся помощ като незнам кво ти трябва...

http://digitalen.org/item371 това е кабела

Публикувано

Опитай на друг USB порт. По възможност на тези които са отзад на компютъра.

Публикувано

Е колко трябва да разбираш, за да прочетеш това "• Гаранция: 6 месеца, като при дефект на кабела, получавате веднага нов, като транспортните разходи са за сметка на "Дигитален център". Написано е с червени букви до снимката, която си пратил. Не се обиждай ама как точно очакваш да ти се помогне за този проблем. Сменяш кабела, а той не става. Значи ако не можеш да си ползваш оригиналния, търсиш от къде да си купиш такъв.

Публикувано
  • Автор

не и това нестава...

3025mza.png

2iw3bzn.png

това са двете грешки които ми дава и си ги редува...

п.п. chayanne какво се опитваш да направиш? Да помогнеш или да ми обясняваш колко съм се прецакал с този кабел? Ако ще помагаш ок ако ще се обясняваш спести ми го моля те...

Публикувано

Аз съм със същия кабел и бачка безотказно. Пробвай да преинсталираш драйверите на usb-то... Помага.

Публикувано

Ако погледнеш в коментарите на тоя продукт, ще видиш че някой е имал същия проблем. Обади се на Дигитален и си уреди подмяната на кабела.

Публикувано
  • Автор

но мога да прехвърлям снимки. В my computer ми излиза като дигитален фотоапарат и от там си копирам всичко без никакъв пробллем и телефона си се зарежда като е закачен с кабела...

Публикувано

След като се свързваш по някакъв начин, не ми се вярва да е проблема в компютъра. Виж какво те е посъветвал Влади и смени кабела.

Публикувано
  • Автор

Благодаря за бързите отговори. Писах на e-mail-a на сайта и сега чакам отговор. Можете да триете темата.

Публикувано

Направо им се обади.

Публикувано
  • Автор

Сутринта ми пристигна дата кабела. Наистина се оказа от него. Благодаря за оказаната помощ! :)

• 7 месеца по-късно...
Публикувано
fdnb4e@io.jpg същия проблем с оригинален кабел не са сменял кабели
Публикувано

Ами значи ти е време да смениш ;)

Публикувано

благодаря

Редактирано от isupport

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.