Публикувано Май 27, 200916 гд Смених си дата кабела за телефончето и познайте... "iTunes could not connect to the iPhone "" because an error occurred while reading from the device" и iFonBox също неможе да се свърже с телефона...
Публикувано Май 27, 200916 гд Ами познай ти! Новото ти кабелче не става. Може би не е оригинален. Не виждам защо си пуснал тази тема, след като си наясно какъв е проблема.
Публикувано Май 27, 200916 гд Автор защото сигурно не разбирам и защото сигурно търся помощ и за жалост няма към кого друг да се обарна освен към някой който да ме пита защо търся помощ като незнам кво ти трябва... http://digitalen.org/item371 това е кабела
Публикувано Май 27, 200916 гд Опитай на друг USB порт. По възможност на тези които са отзад на компютъра.
Публикувано Май 27, 200916 гд Е колко трябва да разбираш, за да прочетеш това "• Гаранция: 6 месеца, като при дефект на кабела, получавате веднага нов, като транспортните разходи са за сметка на "Дигитален център". Написано е с червени букви до снимката, която си пратил. Не се обиждай ама как точно очакваш да ти се помогне за този проблем. Сменяш кабела, а той не става. Значи ако не можеш да си ползваш оригиналния, търсиш от къде да си купиш такъв.
Публикувано Май 27, 200916 гд Автор не и това нестава... това са двете грешки които ми дава и си ги редува... п.п. chayanne какво се опитваш да направиш? Да помогнеш или да ми обясняваш колко съм се прецакал с този кабел? Ако ще помагаш ок ако ще се обясняваш спести ми го моля те...
Публикувано Май 27, 200916 гд Аз съм със същия кабел и бачка безотказно. Пробвай да преинсталираш драйверите на usb-то... Помага.
Публикувано Май 27, 200916 гд Ако погледнеш в коментарите на тоя продукт, ще видиш че някой е имал същия проблем. Обади се на Дигитален и си уреди подмяната на кабела.
Публикувано Май 27, 200916 гд Автор но мога да прехвърлям снимки. В my computer ми излиза като дигитален фотоапарат и от там си копирам всичко без никакъв пробллем и телефона си се зарежда като е закачен с кабела...
Публикувано Май 27, 200916 гд След като се свързваш по някакъв начин, не ми се вярва да е проблема в компютъра. Виж какво те е посъветвал Влади и смени кабела.
Публикувано Май 27, 200916 гд Автор Благодаря за бързите отговори. Писах на e-mail-a на сайта и сега чакам отговор. Можете да триете темата.
Публикувано Май 30, 200916 гд Автор Сутринта ми пристигна дата кабела. Наистина се оказа от него. Благодаря за оказаната помощ!
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате