Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с downgrade до 3.1.3

Featured Replies

Публикувано

Предполагам че това не е правилното място за тази тема но не намерих по подходящо. Проблема според ме е доста сериозен . Имам ипод 2г МВ в момата с 4.0 и home бутона не работи на 4.0 не мога да си обясня защо .. преди малко бях на 4.0.2 и си работеше бутона но като минах на 4.0 и не работи ... и сега за да мина от 4.0 на 3.1.3 трябва да го вкарам в дфу мод защото итунс а ми говори някакви глупости че иска по нова версия защото ипода е с 4.0 ... нямам си на идея какво да правя ,аз си пробвам да го вкарам в дфу мод ама не става като не работи тъпото копче нищо не става , днес цял ден чета по форуми как да от 4.0.2 и 4.0 да стигна до 3.1.2 и каквото ид а пробвам не става и не става .. надявам се да ми помогнете поне тук

Публикувано

Използвай търсачката щом не си запознат! Няма как да минеш директно на 3.1.3 понеже ще бъдеш закован от грешка 1015 в рекавъри!

Публикувано
  • Автор

аз по тази тема почнах да действам но не се получава защото изникна проблема с iTunes като той казва че ми трябва 9.2 за да работи с 4.0 и изобщо не го намира в последствие и тамо по надоло пише че трябва да вкарам ипода в дфу мод .. но като не ми работи Home бутона и незнам сега какво да правя

Публикувано

С iTunes 10 ли си? Ако не си ресторвай до 3.1.2 след като ти даде грешка затваряш тунса и пускаш дъжда! Ако не работи пак Home бутона ми намирисва на хардуер.;) А за по сигурно качи пак на 4.0.2 и виж дали ще ти работи отново.

Публикувано
  • Автор

iTunes 9.1 и като вкарам усб кабела от ипода в компа и итунса ми дава това съобщение The iPod "NumB" cannot be used because it requires iTunes version 9.2 or later. Go to www.itunes.com to download the latest version of itunes. и итунес въобше не ми вижда ипода и немога да го ресторна на 3.1.2

Редактирано от gamer4eto

Публикувано

Инсталирай 9.2 версията де. Всички налични версии на iTunes

С 9.1 не знам как си качил на 4.0.2 мисля, че е невъзможно, но може и да бъркам.

Публикувано
  • Автор

Мисля че не се получи... инсталирах 9.2 с шифт и рестор пуснах 3.1.2 и като ми даде ерор от итунс мисля че беше 31xx и аз изкючих итунса и пуснах blackra1n и в ми излезна това 20339-500.png и сега стои на това 20336.png а ипода стои така от 5 мин вече iPhoneRecovery.png... какво да правя ?!?

Публикувано
  • Автор

така сега съм с 4.0.2 и копчето работи но с 3-4 сек забавяне .... сега как да мина на 3.1.2 ?

Публикувано

Ресторваш до 3.1.2, дава ти грешка и изключваш тунса. Стартираш Таск менаджера и изключваш iTunesHelper. После дръпни този дъжд http://dox.bg/files/dw?a=74ca12d1ba" target="_blank">Свали инсталирай и стартирай.

Публикувано

Джи, 1015 няма да има, той не е с телефон... ;) Дъжда не баца под 9.2, трябва му редсноу.

Публикувано

Бати здуханяка съм!;) Въобще не му погледнах профила и не знам, защо реших, че е с 3G.;)

Публикувано
  • Автор

правя точно каквото казваш но след като пусна дъжда и нали казва че всичко е готово. но на ипода пак стои това с итунс и усб кабела ...

какво да правя сега .... въобще възможно ли е на ипод да се мине от 4.0.2 на 3.1.2 ?

Редактирано от gamer4eto

Публикувано

Муци, чете ли ми предния пост или така...по инерция?

Публикувано

Толкова се е паникьосал, че не само не чете, ами и не пише... Направо яде големите букви... ;)

Публикувано
  • Автор

добре сега пробвах и с редсноу и пак не стана не само сигорен обаче дали го правя като хората .... пискам от итунс 3.1.2 давам и грешка , изкючвам тунса и хелпъра и пускам редсноу и нали вкарвам го в рековери мод и почява там редстоуа да си работи и ми забива на uploading ramdisk........

Публикувано

Уникален пост. Кой клас си?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.