Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

И при мен се появяват от време на време. Респринг и нещата се оправят. Може би със следващ ъпдейт на СБСетингс нещата ще се оправят. И другото което забелязвам е, че след като инсталирам приложение от Инсталоус и ми дава бяла икона и надпис на приложението. След известно време се оправя. Не знам от къде се получава това.

Редактирано от Asen_77

• Отговори 301
  • Прегледа 66.6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

Публикувано

Направо я разкарайте тая гадост SBS.

Публикувано

Гадост, гадост, ама ми е много удобно през notification center-a да спирам/включвам wifi, 3g, data.. Само заради това я държа. Имаше и някакви алтернативи, но бяха доста по-зле (поне преди 1-2 месеца).

Публикувано

При мен sbsettings е единственият вариант за ползване на openvpn.

Публикувано

Аз ползвам powercenter за нотификейшън центъра и въобще не ми липсва sbsettings. Липсва ми бързото падане на батерията :)

Публикувано

а за честото натискане на Home бутона какво измисли ? (нещо с един клик да затвориш всичко в беграуд. без да пипаш този хоум бутон)

Редактирано от Gregg

Публикувано

QuickDo?

Имаше по настройките да изключваш всичко наведнъж:)

Редактирано от gogi6

Публикувано
а за честото натискане на Home бутона какво измисли ? (нещо с един клик да затвориш всичко в беграуд. без да пипаш този хоум бутон)

Какво общо има всичко това със SBS? Да напомням ли колко обичам спам в чужда тема, или, че има търсачка, панел за ЛС, или тема "Искам апп.." и т.н...

А да сте чували за MultiCleaner....?

Публикувано

Sladichuk® , явно нещо не съм дооточнил и стана недоразумение. Говорех за SBsettings защото използвах тогъл RemoveBG. MultiCleaner го зная, но както съм писал и във темата за него проблема там беше че версията която използвах ме вкарваше в Safe Mode. Като прегледах и другите алтернативи за махане на беграунд апликацийте без използването на Home бутона тогава SBsettings + RemoveBG тогъл беше най-добрата алтернатива. (надявам се това като обяснение да е достатъчно защо вмъкнах килването на бакграунд аппл. във тема за SBsettings). Всъщност има Алтернатива на RemoveBG без да се слага SBsettings, това беше мой голям пропуск

Публикувано

KillBackground(безплатна) + настройка по-избор за активация и през Activator и получаваш точно това, което искаш.

Публикувано

Тони, ще ти предложа нещо също добро с което да закрия темата (ще ме бият през пръстите иначе). Тъ Слагаш RemoveBG но не тогъла за SBsettings ами това което излиза с икона на SB. След това настройките през Активатора. Работи перфектно. Точка по темата от мен и да се надявам Sladichuk® да не се кара много (все пак днес е празник) :)

Публикувано
:chin::newyear:
Публикувано

Колеги, свалих софта на едно 3G на 3.1.3 и му сложих SBsettings, след което забелязах, че "Data" това седи включено, изключих го, но пак има интернет само Data-та и ми вади IP примерно влиза си в FB. Някакъв бъг ли е и от Network е изключено, но горе пак си я има точката. Не мога да го спра изобщо. И също така харчи ли батерия ?

Мерси

Публикувано

Като цъкнеш Дата - трябва отдолу IP-то да се промени на 127.0.0.1. Ако не ще - не е спрян нетът. Да, точи...

Публикувано

Не е спрян, и не мога да го спра.

Даже сега е с Мтелска карта и в general> network > Cellar Data няма On и Оff а има да пишеш някви useri-и, пароли някви данни за адване. С глобулска карта имаше Он-Офф, но реакция нямаше. Също така забелязах, че при глобулската стоеше едно кръгче а при м-тела едно "Е"

Редактирано от slu4ainik

Публикувано

Хайде, за да не става каша, порови в архива на форума, обозначен с 3.х.х - има огромна тема за спиране на нета.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

SBSettings v5.2.2

Свали

Fix: Refreshing of IP address in ios5 notification center now refreshes everytime you drop the window down.

Fix: Hiding icons list in more app now shows app icons.

Fix: Location toggle fixed for iOS 5.0 in latest toggle pack.

SBSettings02.png

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

Това май не става за 5.1.1...Нещо подпбно да предложите? Трябва ми основно да спирам и вкл. нета чрез нотификейшъна..?

Публикувано

Аз ползвам faith black , много добре ми се връзва с нотификейшън центъра.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Аз ли се обърках нещо.Помислих , че не ти харесва как изглежда как изглежда sbsettings с дефолтната си тема в нотификейшън центъра , затова предложих тема , която според мен е идеална за тази цел.Ако пък става въпрос за версията , че не става за 5.1.1 - става си поне при мен проблеми няма.Ето точното име на темата Faith Black SBS Theme.

Публикувано
PowerCenter Pro.

Мерси, но 1-во че когато натисна Data нищо не става и 2-ро че няма 3G опция...

Явно ще се маха, някоя друга програма няма ли?

Публикувано

Мерси, но 1-во че когато натисна Data нищо не става и 2-ро че няма 3G опция...

Явно ще се маха, някоя друга програма няма ли?

BBSettings
Публикувано

Не намирам такова, в кой сорс го има?

Мерси

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.