Публикувано Септември 8, 201015 гд Снощи в 23.12ч. станах татко на една страхотна дъщеричка!!! 3.260кг, 51см. Направо не знам къде съм от щастие! Пожелавам на всички да изпитат един ден това щастие което изпитвам аз сега Тези, които са минали през това знаят за какво говоря НАЗДРАВЕ!!!
Публикувано Септември 8, 201015 гд Уау! Да ти е жива и здрава и много щастлива и тя, и крехкото Цветенце, дето я разцъфтя! Честито и на двамата (конспиратори докрай )
Публикувано Септември 8, 201015 гд Честито и от мен ! Да ви слуша, да се учи и да е жива и здрава ! А как я кръстихте ?
Публикувано Септември 9, 201015 гд Честито и на теб и на жена ти , да ви е жива и здрава дъщеричката , да има много късмет и дълги години да ви радва!
Публикувано Септември 9, 201015 гд Автор А как я кръстихте ? Името и е Ева Още веднъж едно голямо БЛАГОДАРЯ, за хубавите пожелания!
Публикувано Септември 9, 201015 гд Страхотна новина! Браво на вас. Да вие жива и здрава и мноооого да я слушате. Тя затова ли Цветенце се покри и от известно време никаква я няма тук? Специални поздрави и чакаме първите снимки. Р.Р. Те за малко да са на една дата с моята малката. Тя е на 6-ти септември.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.