Публикувано Септември 9, 201015 гд Честито! Да ви е живи и здрава, да се учи и много да се обичате тримата!
Публикувано Септември 9, 201015 гд Да ти е честито Който не го е изпитал той не знае какво е чуството. Братле, пожелавам ти да е жива и здрава, другото е лесно
Публикувано Септември 9, 201015 гд Автор Благодаря ви приятели! Утре ще ги изписват Цветенце и Ева и ще постна снимки от събитието
Публикувано Септември 9, 201015 гд Да ти е жива и здрава и вие покрай нея!!! Аз вече си взех пушка , да ти търся ли и на теб?
Публикувано Септември 9, 201015 гд Добре дошъл в клуба "Въоръжени Татковци" ! И от мен честито и наздраве! Да ви радва много и да расте жива и здрава!
Публикувано Септември 9, 201015 гд Да ви е жива и здрава и много да ви радва. Добре дошъл в отбора на женските татковци. Ето ти и малко настолни правила: 1. Ако използваш ръцете си върху дъщеря ми, ще се простиш с тях завинаги; 2. Ако я разплачеш, бъди сигурен, че и аз ще те разплача; 3. Безопасният секс е мит. Всеки един сексуален контакт е потенциална заплаха за здравето ви; 4. Ако я прибереш по-късно от уречения час – това ще е последната ти среща; 5. Никакви оплаквания докато я чакаш да се приготви. Ако ти е скучно можеш да смениш маслото на колата ми; 6. Ако се изпречиш на пътя ми, изчезвай възможно най-бързо, защото ще те отнеса без да ми мигне окото; 7. Ако панталоните ти са се смъкнали под ханша, с удоволствие ще ги закова там, където им е мястото; 8. Срещите ви винаги ще се състоят на оживени, публични места. Искате романтика? Четете книги.
Публикувано Септември 9, 201015 гд Много ви благодаря на всички за прекрасните пожелания. Страхотни сте
Публикувано Септември 9, 201015 гд А, ето я и щастливата мама И на теб честито!!! Аз пък си имам момченце, на четири и половина. Добре е да има мацки
Публикувано Септември 9, 201015 гд Ако изпратите автобиография със снимка, ще се свържем с вас за интервю след, има-няма 15-16 години, хихихииии......
Публикувано Септември 10, 201015 гд Автор Ето снимки на нашата бебка Ева http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=566435&fbid=1281832184225&id=1782699355
Публикувано Септември 11, 201015 гд Честитоооо!!!! Да ти е жива и здрава малката кукличка. Да поздравиш и щастливата Мама.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.