Публикувано Септември 9, 201015 гд Според информацията от iClarified , ако всичко се развие по план, другата седмица ще бъде пуснат безплатно в AppStore iPad версия на плейъра VLC. Подготвя се и пач за компютърните версии, който да излезе заедно с мобилния релийз.
Публикувано Септември 20, 201015 гд Сравнително пъргав е, но не виждам никакво предимство пред Cinexplayer. Всъщност втория вече е платен така, че това е предимството на VLC Няма най-важната функция за мен TV-OUT С много по-голямо нетърпение чакам Skyfire ..
Публикувано Септември 20, 201015 гд Бъгав, лагав и без настройки. OplayerHD е като извънземен плейър до него.
Публикувано Септември 20, 201015 гд На OplayerHD доста повече файлове имат разминаване между звук и картина. До колкото знам той не използва хардуерно ускорение от видеоускорителя и процесора работи на 100%. А Cinexplayer и сега VLC предполагам използват и графичния процесор.
Публикувано Септември 20, 201015 гд Знам само, че на VLC филмът вървеше ужасно, с маймуняци и разминаващ се тих звук. Oplayer с филми под 800х600 (което е екстра за iPad) няма никакви проблеми. P.S. Това, че е платен има ли отношение към качествата му или си разписваш клавиатурата, без да си пускал нито едното, нито другото?!
Публикувано Септември 20, 201015 гд OPlayerHD го ползвам, обаче забелязах за проблема с разминаването на звука ... конвертирам файла в mp4 и така го пускам ( ползвам OplayerHD заради субтитрите )... VLC го сложих преди броени минути и честно казано OPlayerHD е за предпочитане
Публикувано Септември 20, 201015 гд след като го конвертирам от divx към mp4 с handbrake и всичко се оправя ... това имах предвид ... хаха, джаснал съм 2 малки и може да не сме на един език ... моля да ме извините
Публикувано Септември 20, 201015 гд Смени конвертора... Какви конвертори те гонят пък теб?! Идеята на тези програми е точно обратната...да не се налага да конвертираш. Каквото гледаш на компа, това и на айпада...
Публикувано Септември 21, 201015 гд ... конвертирам файла в mp4 и така го пускам ( ползвам OplayerHD заради субтитрите )... Знам Деденце Ама, четейки горното, не ми ли разбра намека?
Публикувано Януари 25, 201214 гд Има update на приложението Vlc for Ipad в AppStore новата версия е 5.75
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.