Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[LockInfo Theme] Gruppled LockInfo (бившата Tea LockInfo Theme)

Featured Replies

Публикувано

Има ли вариант да си изведа бележки на локскрийна ? Идеята е, понеже съм студент, да си изкарам графика на лекциите на екрана по някакъв начин :) Например дните и като цъкнеш на деня да ти извежда текущите лекции. Ако някой има идея да казва :lol:

• Отговори 202
  • Прегледа 38.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

Публикувано

Ако ги вкараш като събития в Calendar.app!?

Публикувано

В календара не ми изглежда удачно, защото трябва да пиша примерно на всеки четвъртък от месеца, че имам едикакви си лекции .. Трябва ми нещо по-простичко и мислех, че тази тема ще предлага такава опция, вместо смс-ите и обажданията да речем.

Впрочем може и да се лъжа, но мисля че бях мяркал из форума преди подобно решение с часовете на лекциите, даже май Миро го беше показал :)

Публикувано

Може, свали си Things:

Свали

...след това от Cydia, Things plugin for LockInfo. Накрая влизаш в Settings/LockInfo и ще видиш новопоявилият се плъгин. Правиш си настройките, и не забравяш да споделиш.

Редактирано от Grievous

Публикувано
  • Автор

junglist, може би имаш предвид това

d3370db77ca7d2b8.png

Събитието е точно в Calendar.app :)

Опитай това което ти е казал Grievous ако не ти допада си въведи програмата (графика) за седмицата в Calendar.app като даваш събитията да се повтарят през седмица и си готов :lol:

Публикувано

Здравете днес направих updata na lockinfo и сега телефона стои само с ябълката, в коя папка се намира тази програма, искам да я изтрия с iFunbox. Или някои ако знае друг начин да помогне,мерси

Публикувано
  • Автор

Единственото за което се сещам, че трябва да има файлове LockInfo в /Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries/ но ако ги разкараш не зная дали ще има ефект.

П.П. Преди да ги изтриеш си ги запази за всеки случай.

Публикувано

Определено обаче причината не е в ъпдейта!

Публикувано

Ами аз мисля че е защото направих ъпдейта после Restart Springboard и от там рестартира телефона и стои с логто на Apple.

Изтрих от Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries/ фаиловете и от Library/Тheme/Gruppled LockInfo, и от Library/MobileSubstrate/ папката LockInfo не става пак

Публикувано

Доста хора сме ъпдейтнали днес а и вчера и миналия ден LockInfo... При мен лично проблем няма.

Публикувано

Добре, мерси за бързите отговори

Публикувано

Мерси, момчета, пробвах варианта на Grievous, но нещо не се оправих с програмката и настройките й.

След като Миро спомена за repeat-а на евентите в Календара, всичко си дойде на мястото и си стана екстра график :)

Публикувано

След днешния ъпдейт в Winterboard-а ми излязоха две нови неща, Native iPhone LockInfo и Default HTML LockInfo. Маркирах ги, но нищо не ми се показва като заключа телефона. Пробвах и без да са маркирани и пак същото. Онова старото, което още от преди си го има: Gruppled LockInfo също си стои в Winterboard-а и е маркирано. Някой друг има ли същия проблем?

edit: Значи да обясня, защото сигурно ще има и други като мен. Поръчках малко и разбрах къде е тактиката. Това Native iPhone LockInfo и Default HTML LockInfo ги изтрих от Winterboard-а (който иска може само да не ги маркира). После от Settings/LockInfo/HTML Theme Support го дадох на ON и темата ми се появи като заключих телефона.

Публикувано

А след среднощния ъпдейт въобще не се налага да ги триете, сами си изчезнаха. :lol:

Публикувано

Как се спираха стандартните известявания, че някой те е търсил или за смс. :)

Публикувано
  • Автор

viewtopic.php?f=18&t=2434

или

viewtopic.php?p=9409#p9409

Занапред използвай търсачката!

Публикувано

Аз имам два въпроса:

1. Защо вече прочетени и изтрити от телефона мейли, продължават да се виждат?

2. Двойното натискане на Home бутона (което вади управлението на iPod) работи, но самото управление седи на заден план и е неактивно?

Публикувано
  • Автор

1. Защото опресняването е на по-голям интервал може би. :lol: или си е бъг.

2. Защото не си махнал оригиналния часовника чрез Lockscreen Clock Hide, а си сложил прозрачен фон и "прозрачен" шрифт за часовника?

Публикувано

Така е Миро, опреснява през доста голям интервал.

Публикувано

Миро, пуснал съм Lockscreen Clock Hide

Тези плъзгачи не знам как да ги сложа? Ако е от тях .....

Публикувано

Намали плъзгачите на Бакграунд до нула и двата да видим. Изключи Extend To Bottom.

Публикувано

намалил, изключил... и пак не става....

Edit:

Открих го....в LockInfo си има опция за Media Controls: трябва да е Move Info Down или Hide Info

Благодаря за съдействието!

Публикувано

Дам. Сега ъпдейтнах LockInfo и Lockscreen Clock Hide, някакъв ъпдейт от сутринта и проблема се появи и при мен. Наистина това е решението, макар, че аз винаги съм държал Media Controls на Do Nothing. Тея обаче се разсипаха всеки ден от ъпдейти и се появяват проблеми чат пат.

Публикувано
  • Автор

Няма нищо случайно в това, че постоянно излизат ъпдейти и проблеми, нали всички които го ползвате се явявате бета тестерти, тъй като приложението е все още в бета стадий. :(

Публикувано

На мен пък ми излизат дни с въпрос!

3d1522eda85cee5a.PNG

Редактирано от Grievous

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.