Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

LocktoPus 1.1

Свали или в Cydia от репото на xSellize: http://cydia.xsellize.com/

С Locktopus можете да защитите директно приложения без да се налага стартирането на допълнителна програма.

Достатъчно е да задържите за малко пръста върху приложението докато започне да "трепери". До стандартното черно кръгче с Х се появява една допълнителна иконка с катинарче.

Тя показва статуса на приложението и като я натиснете можете да заключите приложението с парола. (След като сте инсталирали програмката, паролата по подразбиране e "password". Сменете я от Settings –> Locktopus).

Едит: Забравили сте паролата си? Просто реинсталирайте програмата от Cydia. Ако сте заключили Cydia, деактивирайте приложението от SBSettings, или го преименувайте / изтрийте ръчно през SSH. След като сте го направили, отворете Cydia и го реинсталирайте. Така, паролата ви ще бъде по подразбиране: "password"

Съвместима с iOS 3/4.x

locktopus1.pnglocktopus2.png

locktopus3.pnglocktopus4.png

Редактирано от adept

Публикувано

Най-добрата засега... УНИКАЛНА е просто ! :) Евалата!

Публикувано

Пише, че работи на 3.x.x ама това май не значи,че работи на 3.1.3 .... поне при мен не става :)

Публикувано

последно работи ли на 3.1.3, че ми хареса ? :rolleyes:

Публикувано

Ако се съди по профила на горните два потребителя, би трябвало да работи! А и в шапката е написано доста ясно, че е съвместима.

Публикувано

Тя работи да, но в settings Нищо не ми излиза :rolleyes:

Публикувано

Рестарт, респринг и ще излезне!

post-217-099795300 1284541565_thumb.png

Публикувано

Респринг направих това беше първото което направих :lol:

След което не се показа, направих и рестарт, пак не се показа. :)

Публикувано

Моля ппотребителите, качващи приложения, освен линк за даунлоуд да посочват по възможност и репо в Cydia, където се намира то.

Публикувано

Програмата е супер. Работи идеално. Вече няма да имам нужда от изнервящия Passcode Lock. ;)

Публикувано
  • Автор

Sladichuk®, шапката е съответно редактирана rolleyes.gif

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Програмката е супер инсталирах е обаче имам един проблем с нея и незнам как да го оправя ще помоля за малко помощ ако може незнам как да и смена кода за заключване исками първо Old Code a после New Pasword как да и вкарам нов код като незнам старият как мога да го разбера

Публикувано

Първо се научи да пишеш грамотно и с пунктуация, после свикни да четеш какво ти казва всяко приложение, особено в началото при първо пускане.

Старата парола по инсталация е "password", след което пишеш за нова избраната от теб.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Готино аз намерих и Бъг. :)

от Phone app > Recent > избираме си някой и цъкаме синята стрелкичка > цъкаме Text Massage > зарежда Massage.app без да иска пароли :)

Публикувано

А случайно да има подобно приложение ама да заключва достъпа до папка???

Публикувано
  • Автор

Коригирах го naughty3.gif

Chrome нещо маже при слагане на линкове ... трябва да ги минавам през notepad mellow.gif

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

Има ли възможнос вместо пълната QWERTY клавиатура, да излизат само цифрите както при набиране на телефон?

• 1 година по-късно...
Публикувано

Когато го сваля и инсталирам телефона ми влиза в Safe Mode и докато не го деинсталирам не излиза.. Само при мен ли се случва ?

Публикувано

Не работи на 5.*.*

Публикувано

Айде някой да се свръже със създателя да направи един ъпгрейт за 5.*.* :D Нали може само по емайл,а пощата ми в абв.

Публикувано

Е и?

Не може да праща имейли ли :tooth:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.