Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Безплатна регистрация в iTunes!

Featured Replies

Публикувано

За по сигурно слагате една голяма, една малка буква и няколко цифри. След това като натиснете Forgot Password, може да си я смените и на 111111111 ако искате.

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 165
  • Прегледа 93.2k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• България, за съжаление, още я няма в apple store и по тази причина няма как да си направим акаунт в iTunes. Ето едно ръководство, с което ще може да си направите регистрация безплатно. 01. Отваряте

• Не видях някой дали е писал за следния метод, затова ако е споменавано, моля да ми изтриете поста. При активиране на телефона от самия телефон ( ест. 5.0, 5.0.1 ), Стигайки до стъпката с въвеждане на

• Не е вярно. Eдната ми регистрация е в @abv.bg.

Добавени снимки

Публикувано

Едно питане направих си регистрация US стора и си регистрирах българска мастер карт дори си закупих две приложения. Възможно ли е да стане проблем за това че съм с фалшив адрес.

Публикувано

Ми по туториала от форума си направих акаунт в US стора и после си добавих номера на мастер картата и започнах да си пазарувам през телефона.

Публикувано

Току що си направих нов акаунт с реалният ми адрес в София.Може би са променили нещо в стора.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Помощ моля !!! Вече немога да си ползвам iTunes account-a ,излиза ми прозорец ,на който пише "Invalid Address" Tap Continue to sign in .и като продължа ми дава да си променя акаунта ако искам ...Създадох си нов акаунт - със генератора на "реален" адрес и пак ми дава същото . Помощ !

Публикувано

И при мен се получи същото. Направих си реална регистрация в БГ. Предполагам, че вече не минава номера с генериране на адрес в САЩ.

Публикувано

Хотели няма ли за вас бре???

Публикувано

Alxx®, много благодаря за жокера, сложих първия адрес на китайски ресторант в Лас Вегас и всичко си е ОК сега :naughty3:

Публикувано

Гога, само адреса ли промени, или промени също така и пошенския код и телефона. Аз взех всичките тези координати от един китайски ресторант в Чайнатаун и заспа от раз :guitarred:

Публикувано

Хич не им се вталясвайте, аз от 3 години живеех на улуца Парола 6 някъде из Северна Каролина , та сега и аз се местих, какво стана та ни накацаха едновременно така не мога да разбера и то само , като влезнеш през компа ти иска смяна , а иначе през телефона само потвърждаваш, написаната глупост и няма проблем!

Публикувано

Аз, все по хотели и кръчми се мотам, даже в една регистрация съм в мол(сигурно в мазата :tooth: ).

Публикувано

Пу, хаймана :tease3:

Аз един път съм правил такава регистрация.

С генератора от първа страница и няма проблеми.

Публикувано

Как стои въпроса с номера на кредитната карта и особено трите числа на "гърба и"?

Аз все ще намеря адрес в щатите, ама картата?

Редактирано от Pe6o666

Публикувано

Днес направих регистрация във форума,защото имам голям проблем ,с който се боря от 7 часа ... решение не намерих, въпреки че прекарах ооколо 2 часа във форума ,ровейки ... вече съм отчаяна ,е, по същество ...

Преди дни направих регистрация в iTunes благодарение на Вашите съвети, всичко беше ОК... дни наред свалях приложения.. до днес :(

Избрах си една игричка (безплатна) , дадох Install, пойска потвърждение на парола и e-mail, въведох, tap - done ....и... ме прехвърли за потвърждение на адрес, дадох Потвърди и... ме прехвърли пак при играта , където последваха същите действия... един кръговъртеж, без промяна! Така и не се свали играта... Направих 2ра регистрация , надявайки се да бъде успешно свалянето на каквото и да е приложение.. Но - Не !!!

Какво да правя, моля помогнете, за което съм Ви безкрайно благодарна !!!

(информационно съобщение се появи при един от опитите в което се споменава че адреса е невалиден , дадох Продължи и ме прехвърли в профила на регистацията ми ) ПОМОЩ :(

Публикувано

Направи си регистрация в българския стор и няма да имаш проблем. Трябва да потвърдиш регистрацията от линк, получен на и-мейл-а.

Публикувано

ALxx,

Благодаря за бързия отговор, но какво по-точно ще рече българския стор ???

(в момента преинсталирам софтуера на телефона, нямам идея дали е полезно :wacko: )

Публикувано

Когато се регистрираш - избираш държава на регистрация(т.е. съответния магазин). Ресторването на телефона е абсолютно ненужно в случая.

Публикувано

Когато се регистрираш - избираш държава на регистрация(т.е. съответния магазин). Ресторването на телефона е абсолютно ненужно в случая.

Пълна индия :(:yikes::blink: като се има в предвид че 2 година съм работила именно с мобилни телефони :angry: Restore in progress вече 10 мин. ... имаш в предивид отново да направя регистация в иТunes? Моля ,извини ме, но може ли малко по-подробно, съжалявам, но вече 8 часа съм в седнало положение пред лаптопа и се дзверя в телефона като :yikes: ... разбери ме и ти ... :o

При профила промених държава и сложих България, но сега ми иска да въведа данни за карта ..?

Би ли ме упътил ...

ще чакам преди да предприема действия ..

Публикувано

Деси, отваряш iTunes и вляво кликаш на iTunes Store, скролваш и най-долу в дясно ще видиш знаменцето на съответната държава и текуща в сторето. Цъкаш на него и си избираш БГ. След като направиш това, задължително намираш безплатно приложение, натискаш сваляне и Create new account. Попълваш стъпките и когато минеш на втора (2) страница вече ще видиш опцията “None“ за логване без карта.

Толкова ли е трудно да прочетете първото мнение на тази тема и да го направите.

03. Избирате едно безплатно приложение за сваляне и кликвате на него (в случая съм избрал 3D Brick BreakerRevolution).
Публикувано

и все пак да дам адреса който ползвах аз -> Ето тук

Дано да съм бил полезен

п.с. изглежда вкусно готвят ;))

Редактирано от reloading

Публикувано

Сърдечно благодаря за оказаната помощ, проблема е отстранен :) и съм много щастлива, пиша сега защото чаках потвърждение :) Продължавайте в същия дух !!!

Публикувано

reloading, благодаря ти много :)

Вече сме комшии. хихи

Проблема отстранен със смяна на адреса от релоадинг.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Само аз ли имам проблем с пеймент метода,нямам опция ''none'',тоест задължително трябва да посоча някоя валидна карта?

Публикувано

За всички,които са имали регистрация в американския апстор и не могат в момента да го ползват: Settings>General>International>Regional Format>United States

След като зададете тези настройки би трябвало да можете да ползвате акаунта на устройството си!

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Аз си имам Аппле ИД, направено от ФейсТайм, но как да си направя безплатен акаунт сега? Вече това на 1ва страница не работи! :o

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.